2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Valla bende çok mutluyum kuzum rabbim hepimizin evladını kucağına almayı nasip etsin
Amin cnm evlat cok çok başka bisey değilmi amahep içimden geçiyordu sezeryan olacaksın diye valla ama herşeyin hayırlısı olsun lilos sağlıklı ya önemli olan o

Amin cnm evlat cok çok başka bisey değilmi amahep içimden geçiyordu sezeryan olacaksın diye valla ama herşeyin hayırlısı olsun lilos sağlıklı ya önemli olan o

12 saat çekilen sancı sonunda gitmek çok kötü oldu tabi ama olsun sonucunda kızım sağlıkla dünyaya geldi

Bu dönemde karısına sıkıntı yaşatan adamı da sağlam dövmek lazım, şiddete karşıyım ama bunlar dövülür benimki de dahil inşallah tekrarı olmasın
Amin cnmvalla yapacak bisey olmuyo bazen ama çok şükür geçti

Anlattığım derken? Burada yazdıklarını mı görmüşler yoksa o konularla ilgili mi sıkıntı yaşandı? Görümcenle ilgili çok gaz verdik kız bizden olmadı demi

Umarım daha da iyi olursunuz canım kapanır gider bebişin uğuruyla gelir
Yok sizle alakalı değil ben yazdığım için bozuldu cnm tartıştık baya

Sabahtan beri kaç kere kalktım yattım sorun yok ama biraz ağrım var tabi oda olacak
Maşallah cnm ağrı çok.normal cnm ama cabuk toparlamışsın maşallah bende ilk sezeryanda cabuk toparlandim bunda nasıl olur bilemem bakıcaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…