- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Olsun kuzum, kac cm di acikligin en son
Maşallah cnm ağrı çok.normal cnm ama cabuk toparlamışsın maşallah bende ilk sezeryanda cabuk toparlandim bunda nasıl olur bilemem bakıcaz artik
Hayırlı olsun canım, suni sancı üstüne sezeryan zor olmuştur eminim ama kokusunu içine çekince geçiyor hepsi
Zaten ilk kalkış zorluyo biraz cnm yürüyüş falan yaptığın sırada çok bir sıkıntı olmuyo insAllah çabucak atlatırsın canım benim lila hanım nasıl yoruyordu sen8Ama bu ilk kalkma ağrısı çok kötü
Maşallah canım.prensese sayılı günler kaldı artık bebislere kavusmamiza herşey iyi maşallah sırayla herkes yaziyo artık buraya ne heycanlı amaKontrolden geldim ben de kızlar . 3 kg 48 cm olarak ölçtü doktor . + veya - 350 gram da cihaz oynama payı veriyor dedi . Vajinadan kültür örneği aldı bakteri oluşumu varsa doğumdan önce kontrol etmiş olalım dedi bir de tam kan tahlili istedi . 8 Nisan sabah 08.00 de aç ve susuz gel doğuma alalım deditarihimiz saatimiz her şeyimiz belli oldu. O Obayram tabloya doğum vaktimizi ekleyebiliriz Bebek kanalda olduğu icin 8 inden önce gelmek isteyebilir ama insallah günümüzü bekleriz biraz daha büyürüz içerde
Cok heyecanlı hem deee canımmm sen nerelerdeydin böyle , gözlerimiz seni aradı hepMaşallah canım.prensese sayılı günler kaldı artık bebislere kavusmamiza herşey iyi maşallah sırayla herkes yaziyo artık buraya ne heycanlı ama
Valla merak ettimAmin cnm insAllah
Biraz eşimle sıkıntı yaşadım canım burada yazılanlarla ilgili ama çok şükür atlattın sayılırCok heyecanlı hem deee canımmm sen nerelerdeydin böyle , gözlerimiz seni aradı hepTekrar aramızda olmana cok sevindim , bebeğinle ilgili her şey yolunda dimi
Ben giriyordum araya buraya oda fark etmiş ben geçmiş temizlerdim sürekli o gün olacağı varya temizlemeye fırsat bulmadan tlf elimden çekti ve yazismalarimi okudu cnm şifreyi falan hepsini aldı tlf kaydetti bende şifreyi değişip üyeliği iptal ettim cnmV
Valla merak ettimeşin seni nasıl bulmuş burada?
Valla ben bordo bereli gibi bilgisayardan da telefondan da gizli sekmeden giriyorumBen giriyordum araya buraya oda fark etmiş ben geçmiş temizlerdim sürekli o gün olacağı varya temizlemeye fırsat bulmadan tlf elimden çekti ve yazismalarimi okudu cnm şifreyi falan hepsini aldı tlf kaydetti bende şifreyi değişip üyeliği iptal ettim cnm
Valla bende öyle yapıyorum normalde olacağı varya oldu normalde oda tlf oynar sürekli ne ara gördüyse artık anlamadım birde diyo tlf elime aldığımda sürekli bakıyorum geçmiş temizlenmiş şimdi bile elinden çekip almasaydım temizleyip verirdin bana diyeValla ben bordo bereli gibi bilgisayardan da telefondan da gizli sekmeden giriyorumtalihsizlik olmuş. Dikkat et canım şurda iki dedikodu yapıyoruz boşuna canın sıkılmasın
Bebişin iyi olmasına cok sevindim canımBiraz eşimle sıkıntı yaşadım canım burada yazılanlarla ilgili ama çok şükür atlattın sayılırbebiş iyi çok şükür bugün kontrolümüz vardı 2800 kg 49cm olmuş 11 nisan doğum tarihimiz cnm herşey yolunda çok şükür
İşte ben gizli sekmeden açıyorum. Hemen kapat diyorum sayfa kayboluyor. Geçmiş temizleme derdi olmuyor yani. Neyse sağlık olsun olmuş artık. İnşallah biraz anlamıştır seni.Valla bende öyle yapıyorum normalde olacağı varya oldu normalde oda tlf oynar sürekli ne ara gördüyse artık anlamadım birde diyo tlf elime aldığımda sürekli bakıyorum geçmiş temizlenmiş şimdi bile elinden çekip almasaydım temizleyip verirdin bana diye
Canım sıkma canını çok şükür atlatmışsın çoğunu oglusunda insAllah güzelce tutacak memeyi üzülme üzüldükçe bebisinde üzüyorsun sütun bebeğini rahatsız eder sonra herşey geçecek ve unutacaksın bu zamanları insan neleri atlatamiyo ki gönlünü ferah tut cnm ❤Belden uyuşmalı sezeryanın 8. Gününden yazıyorum. Bugün daha iyiyim çok şükür çamaşır astım, katladım, yemeğe yardım ettim, banyomu yıkadım. Oğlumu tek başıma alıp bakabiliyorum. Oturup kalkarken destek almıyorum ve sırtüstü oturarak yatmaktan yorulmuştum bugün sağıma yatabildim elhamdülillah.
Sezeryan olacaklara bir şeyler söylemek istiyorum. Tabi herkesin acı eşiği farklı benim canım tatlıdır mesela. İlk 5 gün özellikle de ilk yürümeye çalıştığım zamanlarda ve hastaneden çıktığım gece dedim ki Allahım ben nasıl iyileşicem. Bu ağrılar hiç geçmeyecek mi? Dikiş yerim yanıyo, bel ağrısı, sırt ağrısı, boyun ağrısı, öksürük geliyor öksüremiyorum acıdan, gaz sancısı en yüksek levelde. Birde üstüne oğlumun şekeri sınırda diye mamaya başladık bu sefer memeyi almamaya başladı. Kaç gündür emsin diye neler yaptığımı anlatamam. Sütümü sağıp içiriyorum ama çoğunlukla mamayla besleniyor. Diyorum hiçbir şey istediğim gibi olmadı. Doğum kendi başlasın istiyordum yatış verildi. Normal olsun istedim sezeryana dönüldü. Emzirmek istiyorum oğlum memeyle kavga ediyor. Mama vermek istemiyordum mama olmasa doymayacak. Birde üstüne sarılıktan bir gece yattık. Herkesin ağzında emmiyor lafları. Kime neyse sanki ben yeterince üzülmüyormuşum gibi. Annem geldi rahatsızlandı 2 gece durdu yanımda kalamadı eve geri götürdük. Şimdi görümcem yanımda sağolsun yardımcı oluyor ama çocuğu yok sonuçta bilgisi yok sadece ev işlerinde yardımcı olabiliyor. Bazen oğlum ağlarken ne yapacağımı şaşırıyorum. Sürekli bir ağlama isteği var üstümde. Bu seferde sütüm zaten az hepten gidecek diye korkuyorum. Eşim sağolsun elinden geleni yapıyor ama işe başladı yormak istemiyorum fazla. Maddi açıdan bunalıyor o da sürekli hesap yapıyor nasıl yettiririz diye. Ona da üzülüyorum. Bazen gece uykusundan uyanıp geliyor yanıma bebek ağlayınca. Odamda yatmıyorum yatağa in çık zor geldiği için toparlanana kadar oturma odasını lohusa odası yaptım görümcem yatıyo yanımda. Eşim izinliyken o yatıyordu. Hayırlısıyla 40ımız çıksa diye dua ediyorum. Nasipse bayramda çıkıyor. İçimi döktüm biraz uzun oldu ama yazmam lazımdı rahatlamak için. Herşeye rağmen onun bir gülüşü, kokusu insanı mutlu etmeye yetiyor. Rabbim hepimize kolaylık versin❤
8-20 nisan arasi astrolojik olarak cok hayirli ve şifalı gunler, senin adına çok sevindimKontrolden geldim ben de kızlar . 3 kg 48 cm olarak ölçtü doktor . + veya - 350 gram da cihaz oynama payı veriyor dedi . Vajinadan kültür örneği aldı bakteri oluşumu varsa doğumdan önce kontrol etmiş olalım dedi bir de tam kan tahlili istedi . 8 Nisan sabah 08.00 de aç ve susuz gel doğuma alalım deditarihimiz saatimiz her şeyimiz belli oldu. O Obayram tabloya doğum vaktimizi ekleyebiliriz Bebek kanalda olduğu icin 8 inden önce gelmek isteyebilir ama insallah günümüzü bekleriz biraz daha büyürüz içerde
Sakın sütüm yok diye şartlama kendini. Psikoloji çok etkiliyormuş. Önce emzir doymazsa mama takviyesi yaparsın. Yavaş yavaş mamayı azaltırsan memeye daha çok döner belki. Maddi konuda hepimizin endişeleri var ama bir şekilde çözülüyor. Rabbim günahsız bebişlerimizin hatrına yardım etsin hepimizeBelden uyuşmalı sezeryanın 8. Gününden yazıyorum. Bugün daha iyiyim çok şükür çamaşır astım, katladım, yemeğe yardım ettim, banyomu yıkadım. Oğlumu tek başıma alıp bakabiliyorum. Oturup kalkarken destek almıyorum ve sırtüstü oturarak yatmaktan yorulmuştum bugün sağıma yatabildim elhamdülillah.
Sezeryan olacaklara bir şeyler söylemek istiyorum. Tabi herkesin acı eşiği farklı benim canım tatlıdır mesela. İlk 5 gün özellikle de ilk yürümeye çalıştığım zamanlarda ve hastaneden çıktığım gece dedim ki Allahım ben nasıl iyileşicem. Bu ağrılar hiç geçmeyecek mi? Dikiş yerim yanıyo, bel ağrısı, sırt ağrısı, boyun ağrısı, öksürük geliyor öksüremiyorum acıdan, gaz sancısı en yüksek levelde. Birde üstüne oğlumun şekeri sınırda diye mamaya başladık bu sefer memeyi almamaya başladı. Kaç gündür emsin diye neler yaptığımı anlatamam. Sütümü sağıp içiriyorum ama çoğunlukla mamayla besleniyor. Diyorum hiçbir şey istediğim gibi olmadı. Doğum kendi başlasın istiyordum yatış verildi. Normal olsun istedim sezeryana dönüldü. Emzirmek istiyorum oğlum memeyle kavga ediyor. Mama vermek istemiyordum mama olmasa doymayacak. Birde üstüne sarılıktan bir gece yattık. Herkesin ağzında emmiyor lafları. Kime neyse sanki ben yeterince üzülmüyormuşum gibi. Annem geldi rahatsızlandı 2 gece durdu yanımda kalamadı eve geri götürdük. Şimdi görümcem yanımda sağolsun yardımcı oluyor ama çocuğu yok sonuçta bilgisi yok sadece ev işlerinde yardımcı olabiliyor. Bazen oğlum ağlarken ne yapacağımı şaşırıyorum. Sürekli bir ağlama isteği var üstümde. Bu seferde sütüm zaten az hepten gidecek diye korkuyorum. Eşim sağolsun elinden geleni yapıyor ama işe başladı yormak istemiyorum fazla. Maddi açıdan bunalıyor o da sürekli hesap yapıyor nasıl yettiririz diye. Ona da üzülüyorum. Bazen gece uykusundan uyanıp geliyor yanıma bebek ağlayınca. Odamda yatmıyorum yatağa in çık zor geldiği için toparlanana kadar oturma odasını lohusa odası yaptım görümcem yatıyo yanımda. Eşim izinliyken o yatıyordu. Hayırlısıyla 40ımız çıksa diye dua ediyorum. Nasipse bayramda çıkıyor. İçimi döktüm biraz uzun oldu ama yazmam lazımdı rahatlamak için. Herşeye rağmen onun bir gülüşü, kokusu insanı mutlu etmeye yetiyor. Rabbim hepimize kolaylık versin❤
Öyle canım bende hicbir zaman onlarla ilgili kimseye bisey anlatmamışım ailem dahil ama o görünce kızdı zoruna gitti sanırım bende etrafımdaki hiç kimseye bisey diyemiyorum bunalıma giriyorum artık buradaki arkadaşlarda uzaklar bana ki birbirimızin yanından gecsek tanımayız dedim ama o baya kızdıBebişin iyi olmasına cok sevindim canımEşinle problemlerinizi de atlatırsınız problem olabilecek hiçbir şey olmamalı, birbirine benzer şeyler yaşıyoruz burda içimizi döküyoruz ara ara bunalıyoruz sıkılıyoruz birbirimizden destek alıyoruz, bu eşlerimizi veya onların ailelerini sevmediğimizden değil hamilelik psikolojisi ile bunaldığımızdan kaynaklanıyor esasında . Bebişleri kucağımıza sağlıkla alınca insallah her problem halledilir her şeyin üstesinden gelinir . Canınızı sıkmayın bu güzel günlerin tadını çıkarın bak senin de az kalmış doğumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?