2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İşte ben gizli sekmeden açıyorum. Hemen kapat diyorum sayfa kayboluyor. Geçmiş temizleme derdi olmuyor yani. Neyse sağlık olsun olmuş artık. İnşallah biraz anlamıştır seni.
Öyle oda bana kızıyo diyo demek senin düşüncelerin hep böyle dedim alakası yok bende yoruluyorum artık yapamıyorum bişeyleri diyo anneme söyle annem söyler onlara yaparlar bende dedim sonuçta ne kadar olsa annedir belki yanlış anlar falan birkaç gün seni söyleyecem onlara diye tehdit yedim sonrasında baktı üyelik falanda silinmiş vazgeçti galiba sonra bahsi açılmadı bende biraz daha zaman geçsin istedim

Hamilelik psikolojisi bitip lohusa psikolojisi basliyor canim, tabi herkeste cok olmuyor, ozellikle ilk bebekte ben nasil yapicam, nasil bakicam, sorununu derdini anlayabilcekmiyim gibi cok soru oluyor insanın aklında, benim 2 kizim var, dogumda evde yanimda kiz kardeşlerim olucak ama annem yanımda olamayacağı için sanki ilk bebekmis gibi nasil bakicam hissine kapılıyorum bazen. Rabbim bir kolaylığını veriyor, bende ilk sezeryan olduğumda gecicekmi bu ağrılar yanmalar dedim ama hepsi geçiyor cok sukur, tabi yasarken zorluyor insani malesef.
Birde mamayi biberonla degilse enjektör yada kaşıkla verebilirsin alınmaması için. Aslinda daha farklı yöntemlerde var, bulabilirsem sana atarim

İnşallah canım❤ seninde geri dönmene sevindim
Bebeğim emse gelecek gibi ama memeyle savaşıyor emmiyor. İki emip bırakıyo ağlıyo. Mamayı verince cok cok emiyo mecbur mama veriyoruz sarılık yükselmesin tekrar diye zaten memeyle doymuyor ağlıyor anlıyoruz. Amin inşallah

Söylese eline ne geçecek ki? Bir ihtimal senin işine yarar, sana küserlerdi ama bu sefer eşin daha da kinlenirdi.

Gerçekten mi Astrolojik olarak araştırmamıştım bu açıdan , bunu duymak çok iyi geldi, tarihi tamamen netleştirdiğimizden beri panik olmuş haldeyim ben
Nisan ayi genel olarak zaten 2022 nin en şifalı ayi, ama ozellikle bu tarihlerde daha yogun bende alsam günümü de rahatlasam

Mama kolay geliyor tabi küçücükler ama herşeyi anlıyorlar inşallah alışır, çenesi kuvvetlenince daha kolay çeker sütünü

Biraz daha sabret canim insAllah tutacak bebis memeyi cok zorlaniyorsundur tahmin ediyorum ama uzme kendini

Söylese eline ne geçecek ki? Bir ihtimal senin işine yarar, sana küserlerdi ama bu sefer eşin daha da kinlenirdi.
Bakma oda mahsus bana oyle yapiyo hicbir zaman ne olursa olsun onlarla kavga etmedim tartismadim sesimi yukseltmedim onlara hatta esimle tartissam buyuk bir sorun olsa kv sikayet ederim oda esimin kulagini ceker oda aklinca beni korkutuyo iste yok soyleyecem seni melek biliyirlar gorsunler toz kondurmadiklari seni falan diyordu

Mama kolay geliyor tabi küçücükler ama herşeyi anlıyorlar inşallah alışır, çenesi kuvvetlenince daha kolay çeker sütünü
Valla anlıyorlar ve hemen 2 günde alışabiliyorlar. Ahh çok güçlü de bi memeye gücü yetmiyor keltoşun
Biraz daha sabret canim insAllah tutacak bebis memeyi cok zorlaniyorsundur tahmin ediyorum ama uzme kendini
Deniyorum üzmemeyi ama elinde olmuyor insanın lohusalık böyle bir şey sanırım

Valla anlıyorlar ve hemen 2 günde alışabiliyorlar. Ahh çok güçlü de bi memeye gücü yetmiyor keltoşun

Evet canim bix kadinlarin isi cok zor valla hamile oluyoruz farkli bir psikoloji dogum yapiyoruz farkli bir psikoloji Rabbim yardimcin olsun evet insanin elinde degil uzulme ne kadar denilsede uzuluyo insan

Amaaan o kadar çalışıyo işte kafaları. Boşver söylerse de söylesin

İşlerine hangisi kolay gelirse işte düzelir zamanla, bebeğin sağlıklı olsun gerisi çok önemli değil❤

Merhaba kizlar az cok cogumuz ayni seyleri yasiyoruz. Benim bugun 1 hafta oldu dogum yapali. Sadece kesik agrisi yasasaydim keske
Goguslerim sisti yara oldu oturarak yattim agladim. Gaz sancisi sirtima omuzuma girdi nefes alamadim. Birde oglum o surecte memeyi tutamadigi icin biberonla verdik ve oyle alistiki memeyi istemedi.
Annem sagolsun meme ucu aldi onunla tekrar alistirdik.
Bugunde asiri odem vardi tansiyonumu olctum 17 hemen acile gittim simdi ilaca basladim.
Bugun dikis agrim yok gibi goguslerim acimiyor alt tarafi 1 hafta ama yasarken zordu
Herkesin bir olmasada dogum lohusalik maalesef kolay degil hepimiz en kisa surede atlatiriz insallah

Yalniz degilsin canim, hepimiz hemen hemen ayni seyleri yasayacagiz. Ozellikle ilk dogumu olan bizler hepsini yasayacagiz boyle boyle tecrube sahibi olacagiz. Yazarak iyi yapmissin icini dokmus oldun. Her zaman burada birbirimize destek veririz. Meme reddi icin aklima gelen slikon gogus ucu. Biberona benziyor uc kismi belki oyle kandirabilirsin keltoşunu

Sen o esine de ki ev ustune ev olmaz. Olunca da boyle daraliyo insan birilerine icini dokuyor. Ki sen k.validenin seni nasil korudugunu hep belirttin. Neyse ya aman sinirlendim esine ne yalan soylim. Kardesleri bi yere kadar senin hissettiklerini anlamasi gerekirdi.

Onu da denedik canım. Hastanede çocuk doktoru emmemesi için hiçbir sebep yok dedi emzirme eğitimine gönderdi ordaki ebe de öyle dedi. Meme müsait çocuğun emme refleksi çok iyi ama memeyi istemiyor. Yine de uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…