2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ben de yarın doktor kontrolüne gidicem de

Normal doğum sonrası doktor muaynesin de neler yapılıyor

Keyfi yerinde bebek beyin, doğmuyor henüz
Kayınvalidemin 3 tane protezi var eklemlerinde. İlk 2 haftayı atlatsak sonrasını hallederiz gibi. İyi düşünmek istiyorum

Bilmeden seninle empati kurmuşum
Evet zor olur ama karışan görüşen olmazsa daha rahat ederim diye düşünüyorum. Kendimi böyle motive ediyorum
Mükemmel annelik olmadığını da unutmamak gerekir

Canim evde kuru dut varmi bi Yemek kasigi kaynat bi bardak su ile ic yada turna yemisi satilio migrosta falan bi yemek kasigi kadar gunde yiyebilirsin

Bilmeden seninle empati kurmuşum
Evet zor olur ama karışan görüşen olmazsa daha rahat ederim diye düşünüyorum. Kendimi böyle motive ediyorum
Mükemmel annelik olmadığını da unutmamak gerekir
Kesinlikle insan yanlız daha çabuk alışıyor adapte oluyor bebeğe , ben böyleyim enazından. Çünkü 1 haftada 2 haftada birisi olsa yine bebeğin sorumluluğu bizde oluyor malum full emzirme kampına giriyoruz geceli gündüzlü.. hatta uzun süre annesi yada bir yardımcıyla duranlar tek kaldığında birden çok zorlanıyo hep arkadaşlarda. Öyle gördüm duydum..

Sık sık emziriyorum ama sanki kilom hala duruyor
Kendini toparlamak için bi 40 günün geçmesini bekle canim, simdiden canini sıkma, bebegin en hızlı kilo alacagi ilk 3 ay zaten o yuzden kendini kilo vermeye değilde, bebegini beslemeye odakla
Insanin cani biraz sıkılıyor ama yapicak bisey yok, bide karin biraz inince koca bi popo kaliyor ortada, bende onun sokunu yaşamıştım, ama kısa sürede bi toparlanma oluyor mutlaka, sadece biraz sabir

Hala pijama eşofman geziyorum kot pantolon giymeyi özledim cidden
Ben zaten kalçalı bir kadınım eğer doğum da da kalça kalırsa yandım

Hiç ümitsizliğe kapılma ilk zaman öyle moral düşüklüğü oluyo normal ama emzirmek inanılmaZ güzel kilo verdiriyor azcık yemeye dikkat edebilirsek. Ben önceki hamileliklerimde de 28-30 kg aldım ona rağmen patır patır gitti , bundada gider inşallah. Emzirmeyi değerlendirmek lazım :)

Allahım daha 10 gün olmadı kız doğuralı bu acele neBebişin uslu galiba kilo verme isteği boyutuna geçtiğine göreEmzirdikçe rahim toparlanacak rahim toparlandıkça karnında inecek tabi ki. Düşün ki normal boyutu 1 çay bardağı kadar olan rahmimizin içinden kocaman bir bebiş büyüyüp doğuyor. Dolayısıyla eski şeklini alana kadar göbüşlerin bir süre çıkıntılı olması gayet normal. Düzenli emzirebilen anneler günde tam tamına 500cal harcar. 500cal demek 2saat boyunca tempolu yürümeye eşdeğer. Ben 2 hamileliğimde de 30 kilo aldım ve hepsini çpk güzel verdim canım. Bunda da o civarda aldım. Benim planım şu şekilde oluyor. İlk 3 ay hiç bişey yapmıyorum sadece emziriyorum. Sonra ki 3 ay hafiften hamur işini tatlıyı vs kesip diyet moduna geçiyorum yani bir nevi tam sağlıklı beslenme diyelim. Ve sonra 6. Aydan itibaren hafif tempolu yürüyüşlere ve sütümü etkilemeyecek kardiyo programlarıma başlıyorum. Ve çocuğumun yaş gününde gebe kalmadan önce ki kilomdan daha aşağı düşmüş oluyorum Planlı bir şekilde ilerlersen sendr bebeğinde stres olmazsınız canım. Senin kilon daha az olduğu için bu söylediğim süreyi yarıya indirebilirsin tabi ki :)

Benim dogum sonrasi oyle garip bi kalcam olmustu ki neyse ki gitti hemen, sanirim orda da odem birikiyor :) sıkma canını şu ilk gunleri atlatıp bi düzene oturt, sonra havalarda güzelleşiyor, bebisini arabaya koyar yürürsün, ikinize de cok iyi gelir

Kızım uslu ya yedir içir uyusun modunda o
Ben 26 kilo aldım en azından doğumdan sonra su kadar gitmiştir diye düşünüyorum ama hiç tartılmadım.
Belki de gitti
Diyet yapamam herhalde şuan bilmiyorum ama karbonhidratı kestim

İzmir daha da güzelleşsin onu her gün yapacağım

Benim 2 doğumda da 5kg gitmişti hastanede. Bebişlerin kilosu suyu eşi vs o kadar yapıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…