Naptın cnm hastanede misin halaKızlar ben bugün aşırı stres yaptım ve korkttum kendimi yalnız hissettim oda da
Rica ederim ne demek, yardimci olabildiysem biraz ne mutluTesekkur ederim cnm hakkini helal et baya aciklayici yazmissin Bana da dua edin Bende Insallah sezeryan olacagim normal dogumu gozum kesmiyor acikcasi
Aslinda bu konuda yardımcı olan şirketler var, gunluk 500 tl civari, tecrubeli hemşireler gelip hastanede yada evde herseye yardimci olabiliyorlar, hatta yabancı bulursan Türkmen gibi daha uygunada gelebiliyor. Ama bi once ki dogum zamanimdan biliyorum, pandeminin başına gelmisti, cogu kisi eşiyle bakmak zorunda kalmıştı bebegine, yol yasakları, gorusme yasakları vs cok katıldı kurallar, onlarda bir şekilde hallettiler, youtubedan zorlandiklari seylere baktılar filan. Insallah sende kolayca atlatırsın bu surecisosmivida canım sen de annene sağlıkla kavuşursun inşallah. Benim bakacak kimsem yok gibi. Eşimin elinden iş gelir ama yenidoğana bakmak zordur. Bakalım ikimiz altından kalkabilecek miyiz
S sevgi korhan ne yaptın canım? Yolunda mı her şey?
4melek1anne dualarla geçiyor günlerimiz.
Kesisiz dikişiz kolay bir doğumum olsa da fazla bakıma ihtiyacım olmasa diye düşünüyorum. Kendimizi yurtdışında kimsesiz yaşayan bir çift gibi hissediyoruz. Bebişe de kendimiz bakacağız gibi
Rabbim yardımcınız olsun cnm baban çabucak toparlansin insAllah sende bebisini saglikla kucağına al insAllahsosmivida canım sen de annene sağlıkla kavuşursun inşallah. Benim bakacak kimsem yok gibi. Eşimin elinden iş gelir ama yenidoğana bakmak zordur. Bakalım ikimiz altından kalkabilecek miyiz
Kesisiz dikişiz kolay bir doğumum olsa da fazla bakıma ihtiyacım olmasa diye düşünüyorum. Kendimizi yurtdışında kimsesiz yaşayan bir çift gibi hissediyoruz. Bebişe de kendimiz bakacağız gibi
Ne mutlu size cnm bebisinde kavuştunuz herşey çok çabuk geciyo unutuluyo valla hele biraz büyüsünler düzene alışsınlar o zaman daha iyi olacak herseyKızlar bende çok giremiyorum artık hayatımız meme gaz bez uyku uyanıklık arasında gidip geliyor.
Çok yorgunum ama bir o kadar da mutluyum kızıma baktıkça dünyanın en mutlu insanı benim
Kucağıma alınca dünyayı unutuyorum çok güzelmiş ya
Tek sıkıntım ameliyat yerim ağrıyor hareket edince ama oda geçecek inşallah.
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hayat
Ne mutlu size cnm bebisinde kavuştunuz herşey çok çabuk geciyo unutuluyo valla hele biraz büyüsünler düzene alışsınlar o zaman daha iyi olacak herseybende gün sayıyorum artık cnm takatim kalmadı dayanamıyorum hayırlısıyla sağlıkla bizlerde alalım bebisleri kucagimiza doğum yapan güzel anneler gibi
Canım gözünaydın sağlıkla kavuştun oğlunaKızlar merhaba, bugün son kontrolde nst sırasında suyum geldi. 2 gün daha bekleyemedi
Sezeryanla oğluma kavuştum. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Sadece henüz hiç memeyi tutturamadık. Sütüm varmış çok şükür
İlk mama desteğini vereceğiz. Dua edin bize olur mu emme refleksini toparlasın biran önce
Allah ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benimki zamanını dolduracak gibi geliyor banaYaaa birlikte doğuracaktık hani : ( @celikladykatmoeder üçümüz kalıyoruz galiba 18ine. Bende 18i zor görürüm orası kesinde nisan olsa bari
Canım biz yurtdışımda yaşayan kimsesiz çiftizsosmivida canım sen de annene sağlıkla kavuşursun inşallah. Benim bakacak kimsem yok gibi. Eşimin elinden iş gelir ama yenidoğana bakmak zordur. Bakalım ikimiz altından kalkabilecek miyiz
Nst devamlı takılı oluyor arada kalkıp yürüyorum. Dün gece tuvalete giderken az suyum geldi.1 saat sonra muayene oldum yine su geldi. Hafif kendi sancilarim.yine başladı. Isallah bugün dogurayim zaten normal gelmezse qrtik sezeryqna alirlarRabbim yardımcın olsun cnm ney ye bağlıyorlarmi surekli
Hemoroidin Kaçıncı evredesiniz acaba? bende de hemoroid başladı meme oluşumu olduBugun 37+0 olduk. Cati muayenesi yapildi. Normal doguma cok musaitsin ama hemoroidin evresinden dolayi sezeryan daha iyi olur dedi. 38+larda sezeryan olsun istedim ama doktorum 39+ lari daha uygun gordu. Tabi doktorun sozunun uzerine de soz soylemek olmaz. Ilk dogumun sende de bebekte de bi sorun yokken neden son haftayi beklemeyelim diyor. 18 nisan p.tesiyi teklif etti ama esimin islerinden dolayi 19 nisan sali gununde karar kildik. Olaki oncesinde bebis gelmek isterse acil sezeryana alinacagim.
38+ istememin sebebi annem bir an once gelirdi. Ne bilim artik manevi bi destege ihtiyacim var.
Bu arada boyu fazla uzun cikti ultrason hatasidir. Boyu 38+5le uyumlu.
Kilosu 3110gr. Doktor 3300-3500 arasi dogacagini on gordu.
Cesaretine bayildimCanım biz yurtdışımda yaşayan kimsesiz çiftizben hep iyi düşünüyorum aklıma negatif bir şey getirip henüz olmamış bir şey için -belki de hiç olmayacak bi ihtimal için- kendimi şimdiden boş yere üzmek istemiyorum.. elimizden geldiğince bebeklerimize de bakarız evelallah Kimler kimler çocuk büyütüyor, biz en başından beri hep dikkatli bilinçli gittik.. elbette çok yorucu ama inan annelerimiz yanımızdayken de zaten kolay değil, bebek her zaman 100% anneye muhtaç sen de muhtemelen imkanın olsa da bırakıp dinleneyim diyemezsin :) sadece eşinin biraz izinli olup sana tamamen destek olabilmesi önemli inş onu yapabilirsiniz
Soyle soylim ben daha 17 yasindayken ameliyat olmustum yani kendinle kiyaslayip kafaya takma. Doktorum bile dedi "ya gebelerim soyluyolar ben abarttiklarini dusunuyorum ama sen abartmiyormussun evre baya yuksekmis risk almayalim sezeryan yapalim"Hemoroidin Kaçıncı evredesiniz acaba? bende de hemoroid başladı meme oluşumu oldu
Cok gecmis olsun canim agir bi donemden gecmissiniz.. Insallah babacigin bundan sonra daha da iyi olurUzun zaman sessiz kaldım ama her gün atlamadan sizleri okudum, sizinle heyecanlandım, mutluluğunuza ortak oldum. Bebişini kucağına alanların gözü aydın. Benim gibi beklemede olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.
Gelelim sessizliğimin sebebine. Babamın endoskopi yaptırması gerekiyordu, gün bulamamış ben de memleketten çağırdım, bizim hastanede yapalım hatta kolonoskopi de yapılsın dedim ama hiç şikayeti olmamasına rağmen kolon kanseri teşhisi kondu. 2 haftalığına gelmişken 2 ay benimle kaldı. Korku, telaş, üzüntü, uykusuz geceler derken 2 gün önce ameliyat oldu. Dün yoğun bakımdan çıktı çok şükür.
Ben ne doğuma odaklanabildim, ne de kafamı boşaltabildim. Babam taburcu olduğunda bende kalacak sanırım. Annem doğum sonrası bana bakacaktı ama şimdi babamın durumu var. Allah yardımcımız olur umarım.
Şimdi annem babamın refakatçisi, onlar taburcu olana kadar ben evde yalnız kalacağım. Doğumdan da korkmaya başladım sanki. Sancı neye benziyor, ben nasıl sakin kalacağım? Kafamda deli sorular.
Öyle valla cnm her şeye alisiliyoSon zamanları cidden zor hamileliğin her anı yani Allah yardımcın olsun canım.
Cidden insan her şeye alışıyormuş nasıl olacak edecek derken şimdi Lila da evimizin bir üyesi
Bir de şu kilolar gitmeye başlasa daha çok mutlu olacağım.
Yemeyeyim diyorum emziriyorum diye yemek zorundayım yemesem süt olmaz ama hala ortalarda dombik şekilde geziyorum
Cnm benim Rabbim kolay kurtarsın seni bebisini saglikla al kucaginaNst devamlı takılı oluyor arada kalkıp yürüyorum. Dün gece tuvalete giderken az suyum geldi.1 saat sonra muayene oldum yine su geldi. Hafif kendi sancilarim.yine başladı. Isallah bugün dogurayim zaten normal gelmezse qrtik sezeryqna alirlar
Çok teşekkür cevap için. dediğin doğru bebekler sağlıklı olsun hiç önemli değil doğum şekliCesaretine bayildimBen de 15-20 gunlukken esimle yalniz devam edecegim. Biraz korkuyorum ama benim de esim senin gibi cesaretli niye kotu bisey olsun ki diyip duruyor. Koyariz pusetine gideriz deniz kenarina yuruyus yapariz o pusetinde uyur biz biseyler yeriz gibi hayaller kuruyor Bense disimi fircalamaya vaktim olacak mi acaba diye simdiden kafama takiyorum.
Ama en iyisi senin dusundugun gibi
Soyle soylim ben daha 17 yasindayken ameliyat olmustum yani kendinle kiyaslayip kafaya takma. Doktorum bile dedi "ya gebelerim soyluyolar ben abarttiklarini dusunuyorum ama sen abartmiyormussun evre baya yuksekmis risk almayalim sezeryan yapalim"
Senin muhtemelen hamilelikte olusmus basit biseydir. Benim var olan biseye hamilelikte de eklenince ilerledi. Ama sukur dogum sonrasi eski haine donecek. Sana doktorun cati muayenesinde zaten risk olustrup olusturmayacagini soyler icini feah tut. En kotu ihtimal sezeryan olursun ne olacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?