2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayni şekilde bende 7 cm açılma oldukça yukarı kayiyordu sezeryan olurken dr gülmeye başladı bu kız icerde ip atlamis diye kordonu bacak arasından geçirip boynuna dolamis meğerse kuzum kordon kisaligindan inmemiş aşağı... Sen bende çok bekledin cnm inşallah sağlıkla gelir kuzun beklediğine değiyor sonuç ne olursa olsun

Kızlar hamileliğimin son ayında idrar yolu enfeksiyonuna yakalandım doktor Piyeloseptyl diye bir ilaç verdi ama yorumlarını okuyunca içme konusunda kararsız kaldım internette son ay içmeyin bebeğe zararlı yazıyor aranızda kullanan var mı bu ilaç hakkında bilgisi olan yazabilir mi

Çok geçmiş olsun .. bende bir kaç ay önce aynı şeyleri yaşadım, kolon değiş prostattı , çok zor bir durum .. benimki şimdi iyi inşallah senin baban daha iyi olur

Ben daha once kullandim. Idrar yolu enfeksiyonunu cok kisa surede iyilestiriyor. Bir iki kere icince bile faydasini gormustum. Ama hamile degildim. Bence doktor vermisse fayda zarar orantisina gore vermistir. Cunku idrar yollari enfeksiyonu olmanda su an bebege zarar verebilir. Doktor verdiyse ic bence.

Benim de en çok korktuğum bu açılma olmazsa sezeryan olacak ya acaba nasıl olacak rabbim yardımcımız olsun

Kuzum sen doğurdun mu

Daha bugün eşime diyordum o yeni doğum yaptığım dönem çok zor ne giysen olmuyo göbek fısalıyo ama kocaman duruyo falan zor gerçekten en tipsiz hissettiğim dönem oluyo benim hamileyken fıçı gibi de olsam bebek var bahanesi şirin görünebiliyo insan

Yinede cabuk veriyo insan ya cnm bebekler ve bizler iyi olalım.bisey olmaz cnm tekrar eski halimize döneriz

Evet bende şuan öyleyim kendimi aşırı çirkin ve şişko hissediyorum

Geçmiş olsun, doktor hangisinin daha önemli olduğunu düşünerek vermiştir diye düşünüyorum. Ben de nidicard kullanıyorum, gebelik kategorisi C, hamilelikte kullanmayın yazıyor ama bütün riskli gebelere veriyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…