2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah cnm gözün aydın maşallah pasayada kilosu falan çok güzel bol sütlü günleriniz olsun cnm op yerimize bol bol

Çarşamba gidince başta zaten onu soyleyecegim ama 40+2 olduk benim kızım 40+3 de doğmuştu inşallah buda öyle doğar dua et ne olur canım ya
Benimde 40+3 de gelmişti demekki bizimkiler yerlerini fazla seviyorlar sat a göre tam çıkmıyor zaten elbbet gelecekler cnm nisanimiz da geldi az kaldı sağlıkla olsunda elbet bir saati var

Covit testi verdim bugün yarın sabah 7 de sezaryen le doğumum var 4. sezaryen olduğu için biraz gerginim ddualarınızı eksik etmeyin
Sağlıkla bebisini al.kucagina cnm korkma sezeryan olma sayısı galiba 6 ya çıkmış tabi illaki insanda bi stres falan oluyo cnm dualarımız seninle

Benimde 40+3 de gelmişti demekki bizimkiler yerlerini fazla seviyorlar sat a göre tam çıkmıyor zaten elbbet gelecekler cnm nisanimiz da geldi az kaldı sağlıkla olsunda elbet bir saati var
Ya ona göre bakarsan bugün benim kızımın doğması gerekiyordu. O yüzden Çarşamba gününe aldım randevumu bakalım rabbim kolaylıkla o zamana bırakmasın

Kızlar bana bı yardimci olun şimdi bu suni sancı nasıl birşey çok mu ağır birşey ağrılı birşey???
Ayyy canım ya herkesin doğum.hikayesi kendine özel seni baya korkutmuşlar galiba acı eşiğine bağlı bisey cnm o ben ilk doğumum norma oldu suni sancıyla sadece aşırı takatsiz oldum çok aşırı zayıftım bide ondan sanırım ama hiç bağırmadım ağlamadım dolanıyordum sancı geldiğinde bacaklarımı açıp ıkınıyordum sanırım benim acı esigimde biraz yüksek korkma Allahın izniyle kolay bir doğumun olur dua et bol bol

Ediyorum valla cabim hep. korkutma değilde ben çok aşırı stres yaptım nedense sanki yapamayacakmisim gibi geliyor cesaret yok yani o derece

Sağlıkla bebisini al.kucagina cnm korkma sezeryan olma sayısı galiba 6 ya çıkmış tabi illaki insanda bi stres falan oluyo cnm dualarımız seninle
Sizin orda öyleymiş eltim orda ebe öncesinde ankara'ya 3 sezaryen olan görmemişken orda yani urfa 'da 8 .doğum bile gördüm diyor sadece daha uzun sürecek diğerlerine göre onun dışında bir sorun yok doğum da da

Ediyorum valla cabim hep. korkutma değilde ben çok aşırı stres yaptım nedense sanki yapamayacakmisim gibi geliyor cesaret yok yani o derece
Valla öyle cnm insan öncesinde strese ve korkuya kapiliyo ama o an geldiğinde bir bakıyorsun olmuş bitmiş cnm doğum yaptıktan sonra geciyo herşey benim 3. Doğumum olacak bu hemde sezeryan ama ben bile korkuyorum

Oyleymis cnm oncesindede galiba sen soylemistin yine burada valla benim 2. Sezeryan olacak bakalim nasil.olacak.bu ama ben bunda korkuyorum galiba

Canım seni, beklemek stres yaptı. Herşey gelip geçicek, insan yaşarken bu kadr stres yapmıyor. Kendi sancın da olsa suni de olsa senn vucüt yapına göre ağrın olacak, muhtemelen ilk doğumuna benzer hatta biraz daha kolay olur, suni bile alsan. Stres yapmadan oluruna bırakmaya çalış, egzersizlere de ufak ufak devam et.

Egzersiz yürüyüş yapıyorum bol bol çömelip kalkma yapıyorum nefes egzersizleri yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…