2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sagol cnm benimde en büyük korkum oydu son zamanlarda ellerim ayaklarım yaniyo ince giyindim üstümde ince hırka vardı sıcak bastı üstümü soydum ve pencereyi açtık terim.ustumde sogudu ve 2 gundur bademciklerim agriyo
Gecmis olsun ihlamur bal iyi gelir yumusatir. Ben de son dk hastalanmaktan korkuyorum. Malum havalar isindi diye ince giyinmeye basladik.

Gunaydinlar. @Atcbee bugun sezeryan olacakti onun disinda supriz doguran yok mu
Benim karnim tas gibi, alt karnim agriyor ve cok yorgunum. Persembe annem gelecek evi dip kose temizledik ama yine dagilip ediyor.
Cnm ne kadar temizlesek tekrar kirleniyo valla bende nevresim falan komple yikayacam cuma gunu falan besigin ortulerini kaldirmistim onlari cikarip yikayip takicam ve bir gunde kuafore giderim sonrada dogum insAllah

Günaydın canım, dikkat et kendine son zamanlar artık. Yorucu bir süreç olacak hasta hasta çekilmez inşallah toparlanırsın bir an önce❤

Korse 5.gün takmaya basladım ben kancalı modelden

67yle hamile kalmıştım 73le doguma gittim, dönünce eve 68dim şimdi 66 çıkıyorum göbek var ama korseyi takınca düzeliyo
Şaşırıyorum yaa maşallah diyim, nasıl bu kadar az alıyosunuz almıyosunuuz yemiyosunuz bence dikkat ediyosunuz dimi Ben 25 ten az almadım hiç he Allahtan kolay gidiyor emzirirken ama az almak daha avantaj çabucak eskiye dönülür

Maşallah cnm büyümüşsünüzbenim 2. Olacak insAllah benimde daha kolay olur cnm çabucak toparlanmak istiyorum bende sağol bilgilendirdigin için
Sezeryan olucak lar şal alsın mutlaka ilk kalkarken beli sıktırıp baglayın daha kolay geçiyor gerisi
İlk ay verdim midem bulandı yiyemedim cok sonrada 5.ayda seker cıktı diyet yaptım 3 ay seker hamur işi pilav tatlı ekmek yoktu tabi, ben lohusayken çok terliyorum her akşam. Bi kilo gidiyo sonra alıyorum ben emzirşrken

Şimdi anlaşıldı, bende de en başından o yemediklerini yedim hep halen devam tostlar tatlılar pilavlar hiç kısmıyorum ben gebelikte paso yiyorum canım ne isterse zararı bana tabi ama ..

Günaydın canım, dikkat et kendine son zamanlar artık. Yorucu bir süreç olacak hasta hasta çekilmez inşallah toparlanırsın bir an önce❤
Sağol cnm inşallah bu son günler sanki hiç gecmiyo ya vücudundan alevler yukseliyo özelliklede ellerim ve ayaklarımdan zaten o yüzden boğazım agriyo

Valla bende ilk 7 aya kadar 3 kilo almistim bu sonda 5 kilo daha aldım sanırım 10 kilo almışımdır toplam

Sağol canım ya ilk sezeryanda hiç korse falan kullanmadım sal falan yapmadım.ama yinede cabuk toparlandim annem derdi elimi tut kalk ben diyordum yok bırakın ben alışayım ki cabuk toparlanayim sürekli yürüyüş yapardım bunda bağlarım sal sonradan da korse atletim ve korse taytim var onları giyerim cabuk toparlandim insAllah

Şimdi anlaşıldı, bende de en başından o yemediklerini yedim hep halen devam tostlar tatlılar pilavlar hiç kısmıyorum ben gebelikte paso yiyorum canım ne isterse zararı bana tabi ama ..
Valla bende hamileyken çok almam ama lohusayken alıyorum bunda nasıl.olur bilmiyorum ilk kızımda kv demde kaldım sağolsun çok iyi baktı bana kilo aldım 2. Doğumda eşim kv ve kizim ankaradaydi kizimin hastalığından dolayı annemlerde 15 gün kaldım sonra 15 günde kv de kaldım yine çok iyi baktılar kilo aldım bunda evimde kalıcam ve 3 çocuk var fazla kilo almam herhalde öyle düşünüyorum

Senin ilk değildi diye hatırlıyorum? Activating labor egzersizleri var başladın mı onlara? Yarın randevum var ondan sonra başlamayı düşünüyorum ben, erken mi bilemedim. dün iki çöktüm kalktım ama pek yapamadım. Yer çekimi çok güzel inerken sıkıntı yok ama kalkarken zor oluyor

Ya birde böylesi var dimi:) neyseki ben sonradan almıyorum direk düşmeye başlıyor, bu sefer de öyle olmasını temenni ediyorum

Ya birde böylesi var dimi:) neyseki ben sonradan almıyorum direk düşmeye başlıyor, bu sefer de öyle olmasını temenni ediyorum
Yani ama ben bir sene içinde eski kilomdan daha zayıf oluyorum tabi lohusalık dönemindeki kilolarımdan gıcık alıyorum eşim bana diyo kilo verme böyle daha güzel olmuş kalçaların falan diye

Ben acaba göğüs kremini sureyimmi ya bir sıkıntı çıkmazsa insAllah pazartesi olacak doğumum cnm

Ben acaba göğüs kremini sureyimmi ya bir sıkıntı çıkmazsa insAllah pazartesi olacak doğumum cnm
İnan bilmiyorum canım. Ben almadım krem, alsam başlardım galiba bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Ama göğüs uçlarını uyarmadan yapman gerekir sanırım. Bilen arkadaşlar yazar belki ben yanlış yönlendirmek istemem

Valla bende diğer hamileliklerde kullanmadım ama göğüs yarasından çok korkuyorum onun için aldım.bu defa ama şimdi kullansam bisey olurmu olmazmi bilmiyorum hiç

Valla bende diğer hamileliklerde kullanmadım ama göğüs yarasından çok korkuyorum onun için aldım.bu defa ama şimdi kullansam bisey olurmu olmazmi bilmiyorum hiç
Canım ben 6 haftadır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı. Doğum öncesi kullanınca doğum sonrası daha az sıkıntı yaşanıyormuş göğüs yarası konusunda

Ben sezeryan olalı 25 gün oluyor. Normal doğum yapmadım. Ama sezeryan yapan birisi olarak söylüyorum bence normal şansın varsa normal yap ben mecburen oldum. Ve hala dikiş ağrım yanmam kanamam var. Yürümekte kalkmakta zorlanıyorum. Öksürsem dikişlerim zarar mı gördü acaba diye düşünüyorum. Kabızım bağırsaklarıma bişey mi oldu diye korkuyorum. İyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…