- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Gecmis olsunihlamur bal iyi gelir yumusatir. Ben de son dk hastalanmaktan korkuyorum. Malum havalar isindi diye ince giyinmeye basladik.
Cnm ne kadar temizlesek tekrar kirleniyo valla bende nevresim falan komple yikayacam cuma gunu falan besigin ortulerini kaldirmistim onlari cikarip yikayip takicam ve bir gunde kuafore giderim sonrada dogum insAllahGunaydinlar. @Atcbee bugun sezeryan olacakti onun disinda supriz doguran yok mu
Benim karnim tas gibi, alt karnim agriyor ve cok yorgunum. Persembe annem gelecek evi dip kose temizledik ama yine dagilip ediyor.
Günaydın canım, dikkat et kendine son zamanlar artık. Yorucu bir süreç olacak hasta hasta çekilmezGünaydın kızlar sanırım haftasonu şifayı kaptım bademciklerim agriyo ve antibiyotik falanda kullanamıyorum alerji oluyorum dünden beri gargara falan yapıyorum ama hala çok agriyo umarım geçer doğum haftaua pazartesi o zamana kadar toparlansam cok iyi olacak sizin oneriniz varmi
Şaşırıyorum yaa maşallah diyim, nasıl bu kadar az alıyosunuz almıyosunuuz yemiyosunuz bence dikkat ediyosunuz dimiKorse 5.gün takmaya basladım ben kancalı modelden
67yle hamile kalmıştım 73le doguma gittim, dönünce eve 68dim şimdi 66 çıkıyorum göbek var ama korseyi takınca düzeliyo
Sezeryan olucak lar şal alsın mutlaka ilk kalkarken beli sıktırıp baglayın daha kolay geçiyor gerisiMaşallah cnm büyümüşsünüzbenim 2. Olacak insAllah benimde daha kolay olur cnm çabucak toparlanmak istiyorum bende sağol bilgilendirdigin için
İlk ay verdim midem bulandı yiyemedim cok sonrada 5.ayda seker cıktı diyet yaptım 3 ay seker hamur işi pilav tatlı ekmek yoktu tabi, ben lohusayken çok terliyorum her akşam. Bi kilo gidiyoŞaşırıyorum yaa maşallah diyim, nasıl bu kadar az alıyosunuz almıyosunuuz yemiyosunuz bence dikkat ediyosunuz dimiBen 25 ten az almadım hiç he Allahtan kolay gidiyor emzirirken ama az almak daha avantaj çabucak eskiye dönülür
Şimdi anlaşıldı, bende de en başından o yemediklerini yedim hep halen devamSezeryan olucak lar şal alsın mutlaka ilk kalkarken beli sıktırıp baglayın daha kolay geçiyor gerisi
İlk ay verdim midem bulandı yiyemedim cok sonrada 5.ayda seker cıktı diyet yaptım 3 ay seker hamur işi pilav tatlı ekmek yoktu tabi, ben lohusayken çok terliyorum her akşam. Bi kilo gidiyosonra alıyorum ben emzirşrken
Sağol cnm inşallah bu son günler sanki hiç gecmiyo ya vücudundan alevler yukseliyo özelliklede ellerim ve ayaklarımdan zaten o yüzden boğazım agriyoGünaydın canım, dikkat et kendine son zamanlar artık. Yorucu bir süreç olacak hasta hasta çekilmezinşallah toparlanırsın bir an önce❤
Valla bende ilk 7 aya kadar 3 kilo almistim bu sonda 5 kilo daha aldım sanırım 10 kilo almışımdır toplamŞaşırıyorum yaa maşallah diyim, nasıl bu kadar az alıyosunuz almıyosunuuz yemiyosunuz bence dikkat ediyosunuz dimiBen 25 ten az almadım hiç he Allahtan kolay gidiyor emzirirken ama az almak daha avantaj çabucak eskiye dönülür
Sağol canım ya ilk sezeryanda hiç korse falan kullanmadım sal falan yapmadım.ama yinede cabuk toparlandim annem derdi elimi tut kalk ben diyordum yok bırakın ben alışayım ki cabuk toparlanayim sürekli yürüyüş yapardım bunda bağlarım sal sonradan da korse atletim ve korse taytim var onları giyerim cabuk toparlandim insAllahSezeryan olucak lar şal alsın mutlaka ilk kalkarken beli sıktırıp baglayın daha kolay geçiyor gerisi
İlk ay verdim midem bulandı yiyemedim cok sonrada 5.ayda seker cıktı diyet yaptım 3 ay seker hamur işi pilav tatlı ekmek yoktu tabi, ben lohusayken çok terliyorum her akşam. Bi kilo gidiyosonra alıyorum ben emzirşrken
Sezeryan olucak lar şal alsın mutlaka ilk kalkarken beli sıktırıp baglayın daha kolay geçiyor gerisi
Valla bende hamileyken çok almam ama lohusayken alıyorum bunda nasıl.olur bilmiyorum ilk kızımda kv demde kaldım sağolsun çok iyi baktı bana kilo aldım 2. Doğumda eşim kv ve kizim ankaradaydi kizimin hastalığından dolayı annemlerde 15 gün kaldım sonra 15 günde kv de kaldım yine çok iyi baktılar kilo aldım bunda evimde kalıcam ve 3 çocuk var fazla kilo almam herhalde öyle düşünüyorumŞimdi anlaşıldı, bende de en başından o yemediklerini yedim hep halen devamtostlar tatlılar pilavlar hiç kısmıyorum ben gebelikte paso yiyorum canım ne isterse zararı bana tabi ama ..
Senin ilk değildi diye hatırlıyorum? Activating labor egzersizleri var başladın mı onlara? Yarın randevum var ondan sonra başlamayı düşünüyorum ben, erken mi bilemedim. dün iki çöktüm kalktım ama pek yapamadım. Yer çekimi çok güzel inerken sıkıntı yok ama kalkarken zor oluyorDoğurmayanlarda bugünBenim oğlan 40tan önce zor gelir NSTlerim maşallah tertemiz çıkıyor. Bel fıtığımdan dolayı yürüyüşte yapamıyorum. Arada çömelip kalkıyorum o kadar. Bugün doğuracak arkadaşlara başarılar diliyorum Ay lütfen doğuranlar ayrıntılı yazsın hikayelerini.
Ya birde böylesi var dimi:) neyseki ben sonradan almıyorum direk düşmeye başlıyor, bu sefer de öyle olmasını temenni ediyorumValla bende hamileyken çok almam ama lohusayken alıyorum bunda nasıl.olur bilmiyorum ilk kızımda kv demde kaldım sağolsun çok iyi baktı bana kilo aldım 2. Doğumda eşim kv ve kizim ankaradaydi kizimin hastalığından dolayı annemlerde 15 gün kaldım sonra 15 günde kv de kaldım yine çok iyi baktılar kilo aldım bunda evimde kalıcam ve 3 çocuk var fazla kilo almam herhalde öyle düşünüyorum
YaniYa birde böylesi var dimi:) neyseki ben sonradan almıyorum direk düşmeye başlıyor, bu sefer de öyle olmasını temenni ediyorum
Ben acaba göğüs kremini sureyimmi ya bir sıkıntı çıkmazsa insAllah pazartesi olacak doğumum cnmSenin ilk değildi diye hatırlıyorum? Activating labor egzersizleri var başladın mı onlara? Yarın randevum var ondan sonra başlamayı düşünüyorum ben, erken mi bilemedim. dün iki çöktüm kalktım ama pek yapamadım. Yer çekimi çok güzel inerken sıkıntı yok ama kalkarken zor oluyor
İnan bilmiyorum canım. Ben almadım krem, alsam başlardım galiba bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Ama göğüs uçlarını uyarmadan yapman gerekir sanırım. Bilen arkadaşlar yazar belki ben yanlış yönlendirmek istememBen acaba göğüs kremini sureyimmi ya bir sıkıntı çıkmazsa insAllah pazartesi olacak doğumum cnm
Valla bende diğer hamileliklerde kullanmadım ama göğüs yarasından çok korkuyorum onun için aldım.bu defa ama şimdi kullansam bisey olurmu olmazmi bilmiyorum hiçİnan bilmiyorum canım. Ben almadım krem, alsam başlardım galiba bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Ama göğüs uçlarını uyarmadan yapman gerekir sanırım. Bilen arkadaşlar yazar belki ben yanlış yönlendirmek istemem
Canım ben 6 haftadır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı. Doğum öncesi kullanınca doğum sonrası daha az sıkıntı yaşanıyormuş göğüs yarası konusundaValla bende diğer hamileliklerde kullanmadım ama göğüs yarasından çok korkuyorum onun için aldım.bu defa ama şimdi kullansam bisey olurmu olmazmi bilmiyorum hiç
Sağol canım bilgilendirdigin için bende kullanayim o zamanCanım ben 6 haftadır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı. Doğum öncesi kullanınca doğum sonrası daha az sıkıntı yaşanıyormuş göğüs yarası konusunda
Ben sezeryan olalı 25 gün oluyor. Normal doğum yapmadım. Ama sezeryan yapan birisi olarak söylüyorum bence normal şansın varsa normal yap ben mecburen oldum. Ve hala dikiş ağrım yanmam kanamam var. Yürümekte kalkmakta zorlanıyorum. Öksürsem dikişlerim zarar mı gördü acaba diye düşünüyorum. Kabızım bağırsaklarıma bişey mi oldu diye korkuyorum. İyi düşün.Canim sezeryan sonrasi ilk hastanede ayaga kalktin mi bide ne zaman banyo yaptin?Full anestezi mi aldin Yoksa spinal belden uyusmami ve tavsiyen normal mi sezeryan mi Benimde ilk normaldi Ama baya sancim vs bide dikis atmislardi Simdi tekrar normal yapmak istemiyorum o yuzden sezeryan dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?