2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Valla öyle cnm insan öncesinde strese ve korkuya kapiliyo ama o an geldiğinde bir bakıyorsun olmuş bitmiş cnm doğum yaptıktan sonra geciyo herşey benim 3. Doğumum olacak bu hemde sezeryan ama ben bile korkuyorum

Hayırlısı olsun stres yapma 42 haftada doğum yaptı eltim.... zamanı var demekki
Demekki canim ama nişan geldi suyum gelmedi doktora gittim 1/2 cm açılma var dedi

7.günden selamlar

Dün gece göbek bagı düştü bugünde yıkadık mis oldu kuzucum

Agzından gaz cıkarmıyor her emdikten sonra altını dolduruyor yediği şey oluyor

5.gün kontrolde sarılık var dedi doktor test verdik 12,8 çıktı, çok yüksek değil dedi yarın yine kontrole gidicez yine bakılacak sanırım, emzir uyu em uyu modu da hiç aglamıyı uyanmıyor sanırım sarılıktan böyle bebek pek güzel ama saglıkla olsun da içim rahat etmiyor altını alıp zorla uyandırıyorum

İnşallah yarın iyi gecer doktor

Bana umut oldun :)) maşallahh maşallah.. benimde 3. Sezeryan olacak tedirginim ama demekki iyide geçebiliyor

Bana umut oldun :)) maşallahh maşallah.. benimde 3. Sezeryan olacak tedirginim ama demekki iyide geçebiliyor
İnsallah seninde güzel gecer 2si hele ilkinde 20gün yürümekte bile zorlanmıştım, hiç cıcuguma kendim bakamadım bu sefer ilk günden ben baktım, her işimi yapıyorum Bi yemek mutfak işini yapmıyırum, robot süpürge cok işime yaradı süpüremezdim yoksa kızımla da ilgileniyorum cok şükür

Maşallah cnm büyümüşsünüzbenim 2. Olacak insAllah benimde daha kolay olur cnm çabucak toparlanmak istiyorum bende sağol bilgilendirdigin için

Günaydın kızlar sanırım haftasonu şifayı kaptım bademciklerim agriyo ve antibiyotik falanda kullanamıyorum alerji oluyorum dünden beri gargara falan yapıyorum ama hala çok agriyo umarım geçer doğum haftaua pazartesi o zamana kadar toparlansam cok iyi olacak sizin oneriniz varmi

Gecmis olsun ihlamur bal iyi gelir yumusatir. Ben de son dk hastalanmaktan korkuyorum. Malum havalar isindi diye ince giyinmeye basladik.

Gunaydinlar. Nane Limon Kabugu bugun sezeryan olacakti onun disinda supriz doguran yok mu
Benim karnim tas gibi, alt karnim agriyor ve cok yorgunum. Persembe annem gelecek evi dip kose temizledik ama yine dagilip ediyor.
Bende aynı durumdayım , yorgunum ama benğm annem pazar günü gelecek , o zöana kadar ev dağılacak ben nasıl toplayacağım diye düşünüyorum :/ az kaldı ama dayanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…