2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Battaniyenin biri penye canım yatağından alınca onunla duruyoruz.
Ona rağmen üşüyecek bu cocuk diyor.
Ağzına çakacağım onu istiyor
Buyuk imtihan canim, Allah kolaylık versin, lohusalik doneminde cok sorunlar çıkabiliyor, az sabret insallah daha iyi olucak hersey

Buyuk imtihan canim, Allah kolaylık versin, lohusalik doneminde cok sorunlar çıkabiliyor, az sabret insallah daha iyi olucak hersey

Evine postaladım artık öyle her şeye çok karışır konuşursa böyle saatli gider gelir

Kaçıncı haftada almış olacak canım bebişi? Benim 38+1 gün verdi hep içimde acaba erkenmi tedirginliği var ama bi. Taraftan da bakıyorım daha erken doğanda çok var . Hayırlısı diyorum
Galiba 38+3 Falan olacak cnm 37+lardan sonra sıkıntı olmuyo cnm gönlünü ferah tut benim 2. Sezeryan olacak diye doktorum 38 ve 39 hafta arasında alıyoruz dedi

Saçma sorular başlayınca, ay çocuk ağlıyo kapamam lazım demek lazım galiba ama 1 tane çok değil mi? Yarıya bölüp kullanmak lazım

Aynen canim benimki de hevesli yapmaya ama yorulup edecegini bildigimden esimle dip kose yaptik. Birazdan gelecek artik gunluk temizlik yemek onda.
K.validem de doguma 1-2gun kala gelecek o gelince biri yemek biri temizlik artik is bolusumu yaparlar Ben keyfime bakicam bebise odaklanacagim ilk dogum cok bilgisizim, sezeryan sonrasi ilk 1 hafta hafif yuruyus disinda kendimi yormayacagim ki cabuk toparlanayim. Malum ne annem ne k.validem uzun sure kalamazlar ki istemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…