- 16 Mart 2015
- 81
- 113
- 93
- 43
"Sütün var mı?" bir de "sütün yaramıyor, kilo almıyor bu çocuk" terör örgütleri iş başında. Açsa mama yer, salın bu anneleri çok bilmişlerBen senin yazışından bile hissediyorum gerginliğinieşinle uygun bi dille konuşman lazım bu durumu. Söyle yani başımın üstünde yerleri var ama şu dönemde kalabalık olması sürekli sütün var mı emiyo mu konuşmaları beni çok geriyor. Baş ağrısı yaşıyorum çocukla ilgilenemiyorum vs diye anlat. Bir süre ara versinler toparlanalım en azından de.
Ahahah aynı benim anam. Gölge etmesin yeter, yardımları yok dırdırları çok. İnşallah bizim çocuklarımz şanslı olurlar...Her bebegin potansiyel bi kilosu var, sagliklari yerinde oldugu muddetce takilmaya gerek yok salalim gitsin :)
Benim annem hasta, yatalak degil eli ayagi sukur tutuyor ama yine de bi beklentim yok. Evlenirken de herseyimi kendim yaptim. O yuzden annesi yardimci olanlari gorunce cok ozeniyorum. Annemle ne zaman konussam soyle hastayim boyle yorgunum diyip duruyor. Esim ve ben dogumdan biraz once gelsin haftasonu gezdiririz degisiklik olur dedik. Gezmeye gelince dinc masallah :) Neyse canlari sagolsun da :)
Anladım haklısın , bende ilk doğumda annemde kayınvalidem de kaldılar , sonra ikincide hallederiz biz dedik hem deneyimliyiz bahanesi de iyi oldu. Artık ikincide rahat edersin inşallah sende :)Benim ilk doğumum açıkçası annemi ele güne karşı çağırdım , eşimin tarafı çok takılıp söyleniyor .. bana kalsa eşimle bakarım ne olacak ..
Aa Peki nasıl bıraktılar sizi hastanedemisiniz şuan?Merhabalar. Dün gece kronik enfeksiyondan dolayı fitil koymuştum. Sabah 7 de yatakta bişey sızdığını hissettim kalktım, su boşaldı. Daha önce de çok kez fitil uygulamıştım ama bu şekilde hiç olmamıştı. Peçete koydum, o da sılandı. Suyum geliyo galiba dedimHem gelişim geriliği vardı hem de erken diye panik yaptım. Valizi falan alıp koştura koştura gittik hastaneye nst de sancı vardı ama ben hissetmiyordum. Amnisure test yapıldı negatif çıktı. Evimize döndük. Alttan 2-3 kere muayene yaptılar, ondan sonra bel ağrım başladı. Normal mi bilmiyorum. Sabah sabah heyacanlı dakikalar yaşadık
Ilaç tedavisi verdiler cnm bide krem.galibaNe gşbş bir tedavi uyguladılar görümcene? Bende kanlanma vs yok. Sadece dikişlerşm ağrıyor karnım acıyor. Dikişimin üst kısmında şişlik var ama bu ödem dedi doktor.
Tahmin ediyorum cnm benimkide kv değil kızlar sıkıntılıBenim de birikmişligim çok. Sus sus içimize atıyoruz sonra böyle hassas dönemlerde cekilmez oluyor iste Allah sabir versin
Valla öyle varlıkları sinir ediyor ancak insanı başka işe yaramıyor.
Hadi hayırlısı cnm doğumu başlatacak miGittim cabim yarin gel dedi doktor sabah
Merhabalar. Dün gece kronik enfeksiyondan dolayı fitil koymuştum. Sabah 7 de yatakta bişey sızdığını hissettim kalktım, su boşaldı. Daha önce de çok kez fitil uygulamıştım ama bu şekilde hiç olmamıştı. Peçete koydum, o da sılandı. Suyum geliyo galiba dedimHem gelişim geriliği vardı hem de erken diye panik yaptım. Valizi falan alıp koştura koştura gittik hastaneye nst de sancı vardı ama ben hissetmiyordum. Amnisure test yapıldı negatif çıktı. Evimize döndük. Alttan 2-3 kere muayene yaptılar, ondan sonra bel ağrım başladı. Normal mi bilmiyorum. Sabah sabah heyacanlı dakikalar yaşadık
MasAllah cnm gozun aydin olsun Allah anali babali büyütsün sizlere hayirli evlat olsun insAllahKızlar 19.09 da normal doğum ile minigimi kucağıma aldımgerçekten minik 2680 doğru. Zaten doktorlar öyle tahmin ediyordu . Kendime geldiğimde daha detaylı anlatırım.
Amin cnm sagolInsallah seninde oyle olur canim bana doktorum 2. Biraz daha zor olabilir demisti ama cok sukur oyle olmadi dikis agrisindan ziyade anestezinin etkileri zorladi kaburgamda gaz sıkısmasi sirt agrisi ödem vs oldu oturarak uyudum 1 hafta ama gecti gitti
dogum kolay degil elbet herkes birseyler yasiyor yalniz degiliz
Ewet cabimmHadi hayırlısı cnm doğumu başlatacak mi
Hadi hayırlısıyla bir açmazda doğur insAllah cnm sağlıkla bebisini al.kucaginaEwet cabimm
Bebeğin suyu olmadığını söyledi doktorumuz. Vajinal muayenede emin olamadı bu yüzden test yapıldı. Negatif çıkınca eve gönderdiler. Bugün tekrar muayeneye gideceğim. Açıkçası benim de içim çok rahat değil ama haftası da erken. 38.haftada olsaydın alırdım doğuma ama şuan küvöze girme riski var bekleyelim dediAa Peki nasıl bıraktılar sizi hastanedemisiniz şuan?
Parmakla yaptıkları muayeneden ziyade test için spekulum kullandı. O çok canımı yaktı. Ondan sonra başladı ağrılar. Dün belim ağrıyordu, bugün karın ağrısı da eklendi. Sanırım doğumu tetiklediler. Ayrıca hepsi çok iğrençmiş, gelen geçen parmak atıyorVajinal muayene deli gibi hızlandırıyor doğumu
Naptın canım var mı bir gelişme?Ayy gözün aydın canım bizde yarın sabah gideceğiz bakalım nasıl geçecek
Parmakla yaptıkları muayeneden ziyade test için spekulum kullandı. O çok canımı yaktı. Ondan sonra başladı ağrılar. Dün belim ağrıyordu, bugün karın ağrısı da eklendi. Sanırım doğumu tetiklediler. Ayrıca hepsi çok iğrençmiş, gelen geçen parmak atıyor
Bize o örgütlerin kökünü kurutmak düşüyor"Sütün var mı?" bir de "sütün yaramıyor, kilo almıyor bu çocuk" terör örgütleri iş başında. Açsa mama yer, salın bu anneleri çok bilmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?