2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
"Sütün var mı?" bir de "sütün yaramıyor, kilo almıyor bu çocuk" terör örgütleri iş başında. Açsa mama yer, salın bu anneleri çok bilmişler

Ahahah aynı benim anam. Gölge etmesin yeter, yardımları yok dırdırları çok. İnşallah bizim çocuklarımz şanslı olurlar...

Benim ilk doğumum açıkçası annemi ele güne karşı çağırdım , eşimin tarafı çok takılıp söyleniyor .. bana kalsa eşimle bakarım ne olacak ..
Anladım haklısın , bende ilk doğumda annemde kayınvalidem de kaldılar , sonra ikincide hallederiz biz dedik hem deneyimliyiz bahanesi de iyi oldu. Artık ikincide rahat edersin inşallah sende :)

Aa Peki nasıl bıraktılar sizi hastanedemisiniz şuan?

Ne gşbş bir tedavi uyguladılar görümcene? Bende kanlanma vs yok. Sadece dikişlerşm ağrıyor karnım acıyor. Dikişimin üst kısmında şişlik var ama bu ödem dedi doktor.
Ilaç tedavisi verdiler cnm bide krem.galiba

Benim de birikmişligim çok. Sus sus içimize atıyoruz sonra böyle hassas dönemlerde cekilmez oluyor iste Allah sabir versin

Valla öyle varlıkları sinir ediyor ancak insanı başka işe yaramıyor.
Tahmin ediyorum cnm benimkide kv değil kızlar sıkıntılı

Vajinal muayene deli gibi hızlandırıyor doğumu

Kızlar 19.09 da normal doğum ile minigimi kucağıma aldım gerçekten minik 2680 doğru. Zaten doktorlar öyle tahmin ediyordu . Kendime geldiğimde daha detaylı anlatırım.
MasAllah cnm gozun aydin olsun Allah anali babali büyütsün sizlere hayirli evlat olsun insAllah

Amin cnm sagolanestezinin yan etkileri olabiliyo oksuruk gaz sıkışması gibi ama cok sukur atlatmissin sende darisi basimiza cnmoyle valla her hamilelik ve her dogum insanda farkli bir iz birakiyo her dogumdan sonra insan yeni dogmus gibi oluyo ve vucut farkli farkli tepkiler veriyo benim ikizlerden sonra antibiyotiklere alerjim cikti kullanamiyorum mecbur kullanincada 1 hafta alerji cekiyorum uyuyamiyorum yani hasta olarak kalsam alerjiden bin kat daha iyi diyorum

Günaydın kızlar nasilsiniz bugün ben sahurdan sonra mide yanmasından mahvoldum şuan biraz hafifledi ama son zamanlarda çok daha aşırı oldu mide yanması birde üstüne boğazım agriyo iftardan sonra ıhlamur falan içiyorum acılı limonlu çorbalar tuketiyorum gargaralar yapıyorum zeytin yagi pekmez karabiber karıştırıp iciyorum birazcık hafifledi ama hala üstümde o kırgınlık var

Aa Peki nasıl bıraktılar sizi hastanedemisiniz şuan?
Bebeğin suyu olmadığını söyledi doktorumuz. Vajinal muayenede emin olamadı bu yüzden test yapıldı. Negatif çıkınca eve gönderdiler. Bugün tekrar muayeneye gideceğim. Açıkçası benim de içim çok rahat değil ama haftası da erken. 38.haftada olsaydın alırdım doğuma ama şuan küvöze girme riski var bekleyelim dedi

Vajinal muayene deli gibi hızlandırıyor doğumu
Parmakla yaptıkları muayeneden ziyade test için spekulum kullandı. O çok canımı yaktı. Ondan sonra başladı ağrılar. Dün belim ağrıyordu, bugün karın ağrısı da eklendi. Sanırım doğumu tetiklediler. Ayrıca hepsi çok iğrençmiş, gelen geçen parmak atıyor

Evet bende o gün defalarca kez muayene oldum artık tükendim.
O kadar çok ellediler ki dermanım bitti.
Zaten sonrasında da sezeryan oldum

"Sütün var mı?" bir de "sütün yaramıyor, kilo almıyor bu çocuk" terör örgütleri iş başında. Açsa mama yer, salın bu anneleri çok bilmişler
Bize o örgütlerin kökünü kurutmak düşüyor hiç çekemem valla. Canım istemezse kimseye ayrıntı bile vermiyorum ben. Hiç kimse bizim canımızdan kıymetli değil. Hamilelikte ve lohusalıkta eşimi bile gözüm görmez.

Dogum sonrasi cok arayan oldu sagolsunlar telefonlar susmadi ama inanin su orta yas grubu varya kadinlar hemen emiyormu sutun varmi annen 40 gun duracakmi hep merakli sorular ama kendi arkadaslarim 2 kerr caldirip kapiyor isim vardir diye sadece nasilsin diyorlar

Lohusalikta kesinlikle evde yalniz olcan kayinvalide bile batiyor dun altini temizliyorum islak mendil aliyorum 1 tane yeter diyo sanane istersem 5 tane alirim ay bu yaslilarin cenesi insani sinir ediyor geldiler bana yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…