2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Benimki de sürekli kendini sıcak tut çocuğu sıcak tut diyor.
Bu arada evin içi 32 derece çocuğum üstünde 2 kat battaniye var

Benm annem de aşırı kilolu ve bel kayması var. Can atıyor bişeyler yapayım diye ama ben izin vermiyorum. Kayınvalidem de beraber geldi o nedenle. Annem yemek işlerine bakıyor kayınvalidem de kızlara bakıyor. Ben de ayak işlerini yapıorum . Allah sağlık versin hepsine gerisi halloluyor bi şekilde.

Suni sancı verdiler ama az 3 cm açılma vsr diyorlar
Yavaş yavaş açılır cnm merak etme hatta ilerleyen saatlerde suyunu patlatırlar daha cabuk açılma olsun diye bir açmazda doğur insAllah cnm sağlıkla bebisini al kucagina

Bende gıcık alıyorum her emzirmede insanın göğsüne gözlerini dikip bakan insanlardan

Eşime dün anlattım ama her şeyi.
Ben konuşurum sen canını sıkma dedi.
Bugün de gelecek 1 2 saat durup gidecek fazlasina zaten tahammülüm yok

Eşime dün anlattım ama her şeyi.
Ben konuşurum sen canını sıkma dedi.
Bugün de gelecek 1 2 saat durup gidecek fazlasina zaten tahammülüm yok
Eşini tebrik ediyorum valla en azından seni anlıyo maşallah insAllah herşey çok daha güzel olur senin için cnm

Yaaa masAllah ne çabuk geciyo zaman op yerimize prensesi benimde 5 gün kaldı doğuma bakalım bizim durumlar nasıl olacak
Kaçıncı haftada almış olacak canım bebişi? Benim 38+1 gün verdi hep içimde acaba erkenmi tedirginliği var ama bi. Taraftan da bakıyorım daha erken doğanda çok var . Hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…