2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar günaydın . Ben hastaneye geldim yatışım yapıldı . Bugün anne olacağım Çok heyecanlıyım,kalbim ağzımdan çıkıcak sanki. Bana dua edin olur mu.
Allah yardımcınız olsun sağlıkla Güzel kızınıza kavuşursunuz inşallah cuma günü gibi güzel bir günde doğacak dualarımizdasiniz

Faydası olur cnm merak etme sen en kısa zamanda topaelanirsin

Geçmiş olsun cnm çok şükürki atlattın insAllah çabucak toparlanirsin

Bol bol yürüyüş yap cnm benim gorumceminki bebeği tersti bir hafta sürekli yürüyüş yaptı bebek baş aşağı döndü

Kızlar benim tatlis kizimm doğdu Cook şükür 16.10 gece dogdukk rabbim herkesinbir avazda kurtarsın inşallah
Gözün aydın cnm o kadar stres yaptın kendine bak sonunda çok şükür sağlıkla doğdu prenseshayirli evlat olsun size insAllah

Maşallah cnm darısı basimiza

İnşallah teşekkürler. Ama gerçekten çabuk toparlananlar çabuk yürüyüp hareket edenlet sanırım. Ben çok yattım belki de ondan böyle oldu
Evet cnm yürümek çok önemli yurudugunzaman cabuk toparlaniyorsun atlatıyorsun

Kızlar günaydın . Ben hastaneye geldim yatışım yapıldı . Bugün anne olacağım Çok heyecanlıyım,kalbim ağzımdan çıkıcak sanki. Bana dua edin olur mu.
InsAllah çok kolay ve güzel bir doğumun olur canım sağlıkla gelsin Aslıhan hanim

Günaydın kızlar nasilsinizbenim.oksuruk ve balgam var sanırım pazartesi günü doktorumla konuşup birkaçgün ertelemeyi düşünüyorum doğumu 18 ine kadar vaktimiz var zaten yoksa bu öksürükle dikişler hep patlar son anda nasıl kendimi hasta etmeyi başardım anlamıyorum ya boğazım aşırı tahriş olmuş öksürük balgam.mide yanması cabasi artık çok zorlaniyorum hemen doğum yapmak istiyorum ama bu şekilde de sanırım çok zorlanırım doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…