2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ya sen doğuralı oldu mu o kadar
Biz iki üç kişi kaldık galiba doğurmayan azcık daha dursun istiyorum ben ama eli kulağında gibi off strese girmeye başladım.
Normal dogummu olacak seninki cnm hamilelik imzamızdaki tarih aynı ben sezeryan olucam 11 ine vermişti gün ama ben soğuk aldığım.icin öksürük ve balgam var pazartesi konuşup birkaç gün daha bekleyelim diyecegim

Hakkında hayırlısı olsun cnm benim sağlıkla bebisini kucağına alda normal yada sezeryan fark etmiyo cnm

Eyvah eyvah bende pijama istiyodum gecelikle hic rahat edemiyorum normalde de, hep pijamalar baktm durdum
Emzirme ozellikli olmayan seyler cok zor oluyomu alttan acip emzirmek falan?

Bugün doğum yaptım daha tam kendime gelemedim ama cevap vermek istedim kesinlikle gecelik almalısınız yanınıza . Sonda takılı su an hala ve sık sık kontrol ediyorlar kanamamı , gecelik bu açıdan çok kullanışlı.

Eyvah eyvah bende pijama istiyodum gecelikle hic rahat edemiyorum normalde de, hep pijamalar baktm durdum

Emzirme ozellikli olmayan seyler cok zor oluyomu alttan acip emzirmek falan?

Yakalari kapalı ya zor olur diye tahmin ediyorum ama oda da yalnız olursan neden zor olsun onuda kullanırsın
Pijama da iyi ama sanki gecelik bir tik daha kullanışlı olur bence yine de sen bilirsin canım

İnsallah cabucak toparlanisiniz, cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Yakalari kapalı ya zor olur diye tahmin ediyorum ama oda da yalnız olursan neden zor olsun onuda kullanırsın
Pijama da iyi ama sanki gecelik bir tik daha kullanışlı olur bence yine de sen bilirsin canım
Evt haklisinz gecelik de bakayim ben mecbur, cok tesekkur ederim bana da fikir oldu cevaplariniz

Ya güzel bi fikirmiş bende yapayım.o zaman sağol cnm ne kadar süre bekletiliyo hurma sodada nasıl yapılıyo cnm
Kabuğu soyulana kadar sanirim, biraz emdirilmistik, ayni zamanda sunnet olan bir uygulama. Hurma bagirsak florasina cok iyi geliyormus, sanirim bebekte o yuzden rahatliyor daha erkenden

Kesinlikle öksürük geçsin oyle yap bencede yoksa hem cok aci cekersin, hemde dikislerin zarar görebilir canim

Bende 2 sene önce haziranda dogum yapmistim canim, hava sıcak oluyor gercekten, benim pijama takimimin ustu uzundu biraz yani kalça alti gibi, sadece bunu giy baska birsey giyme dediler, arada kontroller oluyor, sonda vs oluyor. Benim geceligimde vardi ama onu kullanmadim hic, yani gerek kalmadi pijama üstü uzun olunca. Sonra ki gün alt ust giyebildim. Bir kaç takım yada gecelik olmali. Cok terliyor insan. Haziranda olsa mutlaka corap giyilmeli gaz olmamasi icin.

Kabuğu soyulana kadar sanirim, biraz emdirilmistik, ayni zamanda sunnet olan bir uygulama. Hurma bagirsak florasina cok iyi geliyormus, sanirim bebekte o yuzden rahatliyor daha erkenden
Bende duymuştum ama öyle tam olarak nasıl olduğunu bilmiyordum.cnm sağol bilgilendirdigin icin
Kesinlikle öksürük geçsin oyle yap bencede yoksa hem cok aci cekersin, hemde dikislerin zarar görebilir canim
Benim ilk sezeryanda hafif öksürük olmuştu narkozdan dolayı biliyorum çok zordu ve bana kan sulandırıcı vermişti alerji oldum o iğneden bir hafta alerjiye çektim onlar dışında cabuk toparlamıştım bundada geçen hafta sonu köye gittik bir ara çok terledim ellerim ayaklarım yaniyo sürekli zaten üstümdeki üstü indirdim pencereyi açtık terim üstümde kurudu ondan sonra boğaz ağrısı öksürük balgam.baasladi kaç gündür geçsin diye uğraşıyorum ama bir türlü tam geçmedi bende o yüzden ertelemek istiyorum cnm

Ya sen doğuralı oldu mu o kadar
Biz iki üç kişi kaldık galiba doğurmayan azcık daha dursun istiyorum ben ama eli kulağında gibi off strese girmeye başladım.
Valla olmuş ya zaman çok çabuk geçiyor :) hayırlısıyla kucağınıza alacaksınız sizde canım stres yapma illa ki doğacak o bebiş

Ben hatirliyorum gulmekte bile zorlaniyordum ilk gunler aciyordu, insallah gecer biran önce, doktorum daha önce bana sıcak sute biraz tereyag koy ic demişti öksürük icin, varsa dut pekmezi o da iyi geliyor, bir de sarımsaklı zeytinyagi suruyoruz ayağa böyle durumlarda, hepsini deneyebilirsin

Hurmayi bazilari cigneyipte ağıza koyuyor, soda icine koyulması ekstra mineral vs olsun diye sanirim

Bizim kendi yaptığınız dut pekmezimiz var cnm onuda tüketirim sağol canimevet çiğneyerek verildiğini duydum cnm

Sezaryendemi sonda takiyolar bitek yoksa butun dogumlarda mi? Ben bi tane de gecelik alayim en iyisi valla iyiki sormusum sizlere de

Sezaryendemi sonda takiyolar bitek yoksa butun dogumlarda mi? Ben bi tane de gecelik alayim en iyisi valla iyiki sormusum sizlere de
Sezeryanda tek takıyorlar cnm çünkü birkaç saat ayaklarındaki uyuşukluk geciyo tuvalete falan kalkamıyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…