- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Normal dogummu olacak seninki cnm hamilelik imzamızdaki tarih aynı ben sezeryan olucam 11 ine vermişti gün ama ben soğuk aldığım.icin öksürük ve balgam var pazartesi konuşup birkaç gün daha bekleyelim diyecegimYa sen doğuralı oldu mu o kadar
Biz iki üç kişi kaldık galiba doğurmayan azcık daha dursun istiyorum ben ama eli kulağında gibi off strese girmeye başladım.
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim sağlıkla bebisini kucağına alda normal yada sezeryan fark etmiyo cnmMerhaba kizlarBu aralar cok aktif degilim ama bende bugun gun aldim onu haber vermeye geldim size Pazartesi 40+1 de suni sanciyla almayi deneyecek doktorum. Hala kanala inmemis ama bakalim normal dogumla mi gelecek yoksa sezeryana mi donecek bilmiyorum
Eyvah eyvah bende pijama istiyodum gecelikle hic rahat edemiyorum normalde de, hep pijamalar baktm durdumHastane için bence en kullanışlısı gecelik. Tek gecelik giydim hatta hastaneden onla çıktım altına tayt geçirip. Sezaryen için söylüyorum bunu, eğilip kalmak çok zor oluyor. Pijamaya hiç dokunmadım. Evde de ilk 1 hafta gecelik giymeye devam ettim hatta
Emzirme ozellikli olmayan seyler cok zor oluyomu alttan acip emzirmek falan?Ben lcw nin emzirme öncelikli geceliklerinden almıştım.
Bir de önden düğmeli pijama takımı.
Pijama takımını hiç giymedim.
Gecelik çok rahattı hem yakasından hem de sonda falan takıyorlar ya kontrol amaçlı çok rahat oldu tavsiye ederim
Bugün doğum yaptım daha tam kendime gelemedim ama cevap vermek istedimMerhabalar, butun dogum yapanlara hayirli olsun saglikla büyütün insallah, dogumunu bekleyenler de saglikla hayilisiyla kucagina alsin insallah
firsatiniz oldugunda hastanede kullandiginiz pijamalarla ilgili yorumlar yaparmisiniz hangi tip kullanisli hangi tip kullanissiz falan fikir edinmis oluruz haziran annesi olarak yorumlarinizi bekliyorum
Eyvah eyvah bende pijama istiyodum gecelikle hic rahat edemiyorum normalde de, hep pijamalar baktm durdum
Emzirme ozellikli olmayan seyler cok zor oluyomu alttan acip emzirmek falan?
İnsallah cabucak toparlanisiniz, cok tesekkur ederim cevabiniz icinBugün doğum yaptım daha tam kendime gelemedim ama cevap vermek istedimkesinlikle gecelik almalısınız yanınıza . Sonda takılı su an hala ve sık sık kontrol ediyorlar kanamamı , gecelik bu açıdan çok kullanışlı.
Evt haklisinz gecelik de bakayim ben mecbur, cok tesekkur ederim bana da fikir oldu cevaplarinizYakalari kapalı ya zor olur diye tahmin ediyorum ama oda da yalnız olursan neden zor olsun onuda kullanırsın
Pijama da iyi ama sanki gecelik bir tik daha kullanışlı olur bence yine de sen bilirsin canım
Kabuğu soyulana kadar sanirim, biraz emdirilmistik, ayni zamanda sunnet olan bir uygulama. Hurma bagirsak florasina cok iyi geliyormus, sanirim bebekte o yuzden rahatliyor daha erkendenYa güzel bi fikirmiş bende yapayım.o zaman sağol cnm ne kadar süre bekletiliyo hurma sodada nasıl yapılıyo cnm
Kesinlikle öksürük geçsin oyle yap bencede yoksa hem cok aci cekersin, hemde dikislerin zarar görebilir canimNormal dogummu olacak seninki cnm hamilelik imzamızdaki tarih aynı ben sezeryan olucam 11 ine vermişti gün ama ben soğuk aldığım.icin öksürük ve balgam var pazartesi konuşup birkaç gün daha bekleyelim diyecegim
Bende 2 sene önce haziranda dogum yapmistim canim, hava sıcak oluyor gercekten, benim pijama takimimin ustu uzundu biraz yani kalça alti gibi, sadece bunu giy baska birsey giyme dediler, arada kontroller oluyor, sonda vs oluyor. Benim geceligimde vardi ama onu kullanmadim hic, yani gerek kalmadi pijama üstü uzun olunca. Sonra ki gün alt ust giyebildim. Bir kaç takım yada gecelik olmali. Cok terliyor insan. Haziranda olsa mutlaka corap giyilmeli gaz olmamasi icin.Merhabalar, butun dogum yapanlara hayirli olsun saglikla büyütün insallah, dogumunu bekleyenler de saglikla hayilisiyla kucagina alsin insallah
firsatiniz oldugunda hastanede kullandiginiz pijamalarla ilgili yorumlar yaparmisiniz hangi tip kullanisli hangi tip kullanissiz falan fikir edinmis oluruz haziran annesi olarak yorumlarinizi bekliyorum
Bende duymuştum ama öyle tam olarak nasıl olduğunu bilmiyordum.cnm sağol bilgilendirdigin icinKabuğu soyulana kadar sanirim, biraz emdirilmistik, ayni zamanda sunnet olan bir uygulama. Hurma bagirsak florasina cok iyi geliyormus, sanirim bebekte o yuzden rahatliyor daha erkenden
Benim ilk sezeryanda hafif öksürük olmuştu narkozdan dolayı biliyorum çok zordu ve bana kan sulandırıcı vermişti alerji oldum o iğneden bir hafta alerjiye çektim onlar dışında cabuk toparlamıştım bundada geçen hafta sonu köye gittik bir ara çok terledim ellerim ayaklarım yaniyo sürekli zaten üstümdeki üstü indirdim pencereyi açtık terim üstümde kurudu ondan sonra boğaz ağrısı öksürük balgam.baasladi kaç gündür geçsin diye uğraşıyorum ama bir türlü tam geçmedi bende o yüzden ertelemek istiyorum cnmKesinlikle öksürük geçsin oyle yap bencede yoksa hem cok aci cekersin, hemde dikislerin zarar görebilir canim
Senin doğumun ne zaman cnm sezeryan oluyordun sende galibaKesinlikle öksürük geçsin oyle yap bencede yoksa hem cok aci cekersin, hemde dikislerin zarar görebilir canim
Saol canimmHakkında hayırlısı olsun cnm benim sağlıkla bebisini kucağına alda normal yada sezeryan fark etmiyo cnm
Valla olmuş ya zaman çok çabuk geçiyor :) hayırlısıyla kucağınıza alacaksınız sizde canım stres yapma illa ki doğacak o bebişYa sen doğuralı oldu mu o kadar
Biz iki üç kişi kaldık galiba doğurmayan azcık daha dursun istiyorum ben ama eli kulağında gibi off strese girmeye başladım.
Maşllah ikinize de :) gözünüz aydın .. :)Kızlar ben doğum yaptım. Bebeğim de ben de çok iyiyizBiraz toparlanayım detayları yazıcam
Ben hatirliyorum gulmekte bile zorlaniyordum ilk gunler aciyordu, insallah gecer biran önce, doktorum daha önce bana sıcak sute biraz tereyag koy ic demişti öksürük icin, varsa dut pekmezi o da iyi geliyor, bir de sarımsaklı zeytinyagi suruyoruz ayağa böyle durumlarda, hepsini deneyebilirsinBende duymuştum ama öyle tam olarak nasıl olduğunu bilmiyordum.cnm sağol bilgilendirdigin icin
Benim ilk sezeryanda hafif öksürük olmuştu narkozdan dolayı biliyorum çok zordu ve bana kan sulandırıcı vermişti alerji oldum o iğneden bir hafta alerjiye çektim onlar dışında cabuk toparlamıştım bundada geçen hafta sonu köye gittik bir ara çok terledim ellerim ayaklarım yaniyo sürekli zaten üstümdeki üstü indirdim pencereyi açtık terim üstümde kurudu ondan sonra boğaz ağrısı öksürük balgam.baasladi kaç gündür geçsin diye uğraşıyorum ama bir türlü tam geçmedi bende o yüzden ertelemek istiyorum cnm
Bizim kendi yaptığınız dut pekmezimiz var cnm onuda tüketirim sağol canimBen hatirliyorum gulmekte bile zorlaniyordum ilk gunler aciyordu, insallah gecer biran önce, doktorum daha önce bana sıcak sute biraz tereyag koy ic demişti öksürük icin, varsa dut pekmezi o da iyi geliyor, bir de sarımsaklı zeytinyagi suruyoruz ayağa böyle durumlarda, hepsini deneyebilirsin
Hurmayi bazilari cigneyipte ağıza koyuyor, soda icine koyulması ekstra mineral vs olsun diye sanirim
Sezaryendemi sonda takiyolar bitek yoksa butun dogumlarda mi? Ben bi tane de gecelik alayim en iyisi valla iyiki sormusum sizlere deBende 2 sene önce haziranda dogum yapmistim canim, hava sıcak oluyor gercekten, benim pijama takimimin ustu uzundu biraz yani kalça alti gibi, sadece bunu giy baska birsey giyme dediler, arada kontroller oluyor, sonda vs oluyor. Benim geceligimde vardi ama onu kullanmadim hic, yani gerek kalmadi pijama üstü uzun olunca. Sonra ki gün alt ust giyebildim. Bir kaç takım yada gecelik olmali. Cok terliyor insan. Haziranda olsa mutlaka corap giyilmeli gaz olmamasi icin.
Sezeryanda tek takıyorlar cnm çünkü birkaç saat ayaklarındaki uyuşukluk geciyo tuvalete falan kalkamıyorsun cnmSezaryendemi sonda takiyolar bitek yoksa butun dogumlarda mi? Ben bi tane de gecelik alayim en iyisi valla iyiki sormusum sizlere de
40 ım çıkınca gideyim diye dğşündğm aslında am geç mi olur acabaAcikcasi ona bakılmadan bisey demek zor. Bi ultrason ile kontrol lazim, belki zorlamış olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?