2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim. Güzel dilkeleriniz için teşekkürler. pembemanolya sende sağlıkla kucağına alırsın ins cnm. .
Benim bebiş hiç emmek istemiyor fikri olan var mı sürekli uyku halinde gece sürekli ağlıyor hiç iştah yok anne karnında niye gelişemedi anladım canım çok sıkılıyor emmedigi için süt az sagmaya çalışıyorum

Aile hekimliğine gittim tahlil va yaptı dikişimede baktı normal hiç bir sorun yok dikişinde dedi. Kabızlık içinde bağırsaklarda yapışıklık durumda hiç yapılmaz değil mi ben bazen çıkıp bazen çıkamıyorum. Mesela dün tuvalete rahat çıktım bugün çıkamadım. Ama ablana sorar mısın rica etsem ben kabızlık ve mide bulantısından ötürü iç dikişlerime zarar vermiş olabilir miyim o süreçte ?

Kızlar ben doğum yaptım. Bebeğim de ben de çok iyiyiz Biraz toparlanayım detayları yazıcam
Gözümüzaydın Pembikcim Birer birer masadan eksiliyor dostlarBizim hamişlik konularının bebiş konularına dönmesine az kaldı Kilosunu boyunu herbir detayı bekliyoruz

Oh doğumlar artmış aramıza hoşgeldiniz taze anneler ben Nisan annesi değil Mart annesi oldum bilenler vardır :)) o yüzden bizim 1 ayımız doluyor yarın itibariyle
MasAllah ya zaman çok cabuk geciyo aranız nasıl bebisle

Kızlar ben doğum yaptım. Bebeğim de ben de çok iyiyiz Biraz toparlanayım detayları yazıcam
Gözünüz aydın canım, sağlıkla huzurla büyütün bebişinizi En son refakatçi yasağı kalkmıştı. Yalnız değilsindir inşallah merakla bekliyorum ayrıntıları tertibin olarak

2 gündür takıyorum toparlamaya başladı
Bana dr um korseyi hiç önermedi, hatta baya kızmıştı. Hamilelikde iç organlar yer değiştiriyormuş, eski yerlerini alması 1ay sürdüğünden, korse bunu engelliyormuş. Mutlaka dr unuza danışmanızı öneririm bu konuda...

Ayyy gaz sorunu fena ya insAllah gaz sıkıntınız en kısa zamanda gecer
Bizim bi eczaci tanidigimiz vardı, torunu dogdugunda, soda icinde bekletilmis hurma koymuşlar ağzına birazcık emmiş onu, tabi kabuğunu sormuşlar, hic gaz sorunu yaşamamış, benim ilk kizimda cok gazliydi, ikinci kizimda bu uygulamayı yaptık, artik ondan mi bilmiyorum ama gaz sorunumuz olmadi, simdi ki bebiste de yapicaz insallah

Acikcasi ona bakılmadan bisey demek zor. Bi ultrason ile kontrol lazim, belki zorlamış olabilirsin.

Merhabalar, butun dogum yapanlara hayirli olsun saglikla büyütün insallah, dogumunu bekleyenler de saglikla hayilisiyla kucagina alsin insallah
firsatiniz oldugunda hastanede kullandiginiz pijamalarla ilgili yorumlar yaparmisiniz hangi tip kullanisli hangi tip kullanissiz falan fikir edinmis oluruz haziran annesi olarak yorumlarinizi bekliyorum

Hastane için bence en kullanışlısı gecelik. Tek gecelik giydim hatta hastaneden onla çıktım altına tayt geçirip. Sezaryen için söylüyorum bunu, eğilip kalmak çok zor oluyor. Pijamaya hiç dokunmadım. Evde de ilk 1 hafta gecelik giymeye devam ettim hatta

Ben lcw nin emzirme öncelikli geceliklerinden almıştım.
Bir de önden düğmeli pijama takımı.
Pijama takımını hiç giymedim.
Gecelik çok rahattı hem yakasından hem de sonda falan takıyorlar ya kontrol amaçlı çok rahat oldu tavsiye ederim

Oh doğumlar artmış aramıza hoşgeldiniz taze anneler ben Nisan annesi değil Mart annesi oldum bilenler vardır :)) o yüzden bizim 1 ayımız doluyor yarın itibariyle
Ya sen doğuralı oldu mu o kadar
Biz iki üç kişi kaldık galiba doğurmayan azcık daha dursun istiyorum ben ama eli kulağında gibi off strese girmeye başladım.

Ya güzel bi fikirmiş bende yapayım.o zaman sağol cnm ne kadar süre bekletiliyo hurma sodada nasıl yapılıyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…