- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Merhaba güzel anneler. Dün sabah suyumun gelmesiyle birlikte acil sezerana alındım. Minik kızım 37+1 de dünyayla geldi2 gün öncesinde yapılan alttan muayene doğumu tetikledi. Küçük olduğu için panik ve tedirginlikle ameliyata girdim ama çok şükür küvöze girmedi. Sezaryen beklediğimden daha zor bir olaymış ya da benim ağrı eşiğim düşük bilemiyorum. Bugün evimize geldik. Göğüs ucu yarasıyla mücadele ediyorum. Doğumunu bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun.
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunMerhaba güzel anneler. Dün sabah suyumun gelmesiyle birlikte acil sezerana alındım. Minik kızım 37+1 de dünyayla geldi2 gün öncesinde yapılan alttan muayene doğumu tetikledi. Küçük olduğu için panik ve tedirginlikle ameliyata girdim ama çok şükür küvöze girmedi. Sezaryen beklediğimden daha zor bir olaymış ya da benim ağrı eşiğim düşük bilemiyorum. Bugün evimize geldik. Göğüs ucu yarasıyla mücadele ediyorum. Doğumunu bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun.
Zaten bünyemiz hassas cnm son dönemde dahada hassas oluyoruz hayırlısıyla bu dönemleri bi atlatabilsekBende hamileliğin son zamanlarında sürekli hasta oldum doğum gerginliği de etkiliyor galiba birde eşim doğumdan sonra gidecek olması stres yapıyor du
Gözün aydın cnm hoş gelmiş prensesMerhaba güzel anneler. Dün sabah suyumun gelmesiyle birlikte acil sezerana alındım. Minik kızım 37+1 de dünyayla geldi2 gün öncesinde yapılan alttan muayene doğumu tetikledi. Küçük olduğu için panik ve tedirginlikle ameliyata girdim ama çok şükür küvöze girmedi. Sezaryen beklediğimden daha zor bir olaymış ya da benim ağrı eşiğim düşük bilemiyorum. Bugün evimize geldik. Göğüs ucu yarasıyla mücadele ediyorum. Doğumunu bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun.
İlk dogumumda nişanla beraber sancı da başlamıştı benim. Sağlıkla kavuşun bebeğinizeCanım Nisan anneleri, kader arkadaşlarım. Bugün çok güzel uzunca yürüdüm eve geldiğimde nişanım geldi. Biliyorum bir gösterge değil ama insan heyecanlanıyor
1 hafta sonra da, 24 saat içinde de doğum başlayabilir deniyor. Sizin deneyimleriniz nasıl oldu?
Benim ara sira karnim toparlaniyor tas gibi oluyor ve degisik bi agri olusuyor. Doktorum doguma hazirlik sancilari demisti. Gercek dogum sancisi cok daha agrili ve hic gecmeyen turdenmis. Senin sabahtan beri gecmediyse bi doktorunla gorus istersen.Sabahtan beri geçmeyen kasık ağrım var adet sancısı yani neyin nesidir anlamadım yalancı sancı böyle mi oluyor acaba fikri olan var mı
Sağlıkla mutlulukla büyütmen dileğiyle canımCanım kızlar iyi akşamlar hepinizeben kendimi toparladım biraz size yazayım dedim . Dün sabah 10.54 te prensesim doğdu. 2950 gram 48 cm . En son doktor kontrolümde 3 kg çıkmıştı çok bir yanılma payı olmadı. Eşim de doğuma girdi hatta kesimi o attı, çok değişik bir anı oldu bizim için sezeryan sırasında hiçbir ağrı hissetmedim ama doktor kızımı bana gösterdikten sonra nabzım yükselmis şoka girecek gibi olmuşum sakinleştirici vermişler , gözümü açıp kendime geldiğimde odadaydım artık ve titremem vardı, ilaç verdiler serum ile sonra titremem geçti . Dün hiç ayağa kaldırmadılar sonda bağlıydı , sık sık karnıma bastırdılar yoğun kanama yaşadım ama acı hissetmedim . Dün sütüm gelmedi mama verdiler aç kalmaması için, ben de bu sıra bol su içtim hurma yedim bugün çok şükür sütüm geldi ve kızımı emzirdim . Gerçekten çok güzel bir hismiş Meme emmediği zamanlar emzik emiyor çok sevdi emziği bir eliyle de bastırıyor kimse almasın diye heralde bugün hemşirenin ve eşimin yardımıyla önce biraz doğruldum yerimden , basım dönmesin diye hemen kaldırmadılar su içtim bekledim sonra ayağa kalktım tekrar su içirip oturttular , sonra ayağa kaldırıp yürüttüler ve destek almadan yürüyebildim. Kendimizi zorlamazsak her şey kolay bir şekilde hallediliyor gerçekten . Çok şükür tahminimden güzel gidiyor her şey Damaryolunu ve sondayı da çıkardılar artık ihtiyacım yokmuş . Göbeğim epey indi ayağa kalktığımda fark ettim, sanırım karnıma bastırdıkları icin biraz hızlı kurtulmuş olabilirim göbekten . Ayva göbekli oldum diyebilirim Pazartesi günü taburcu olacağız büyük ihtimal , yarın da hastanede gözetim altında kalacağız . Çocuk doktoru kontrol edecek onay alınca da evimize gideceğiz
Canım kızlar iyi akşamlar hepinizeben kendimi toparladım biraz size yazayım dedim . Dün sabah 10.54 te prensesim doğdu. 2950 gram 48 cm . En son doktor kontrolümde 3 kg çıkmıştı çok bir yanılma payı olmadı. Eşim de doğuma girdi hatta kesimi o attı, çok değişik bir anı oldu bizim için sezeryan sırasında hiçbir ağrı hissetmedim ama doktor kızımı bana gösterdikten sonra nabzım yükselmis şoka girecek gibi olmuşum sakinleştirici vermişler , gözümü açıp kendime geldiğimde odadaydım artık ve titremem vardı, ilaç verdiler serum ile sonra titremem geçti . Dün hiç ayağa kaldırmadılar sonda bağlıydı , sık sık karnıma bastırdılar yoğun kanama yaşadım ama acı hissetmedim . Dün sütüm gelmedi mama verdiler aç kalmaması için, ben de bu sıra bol su içtim hurma yedim bugün çok şükür sütüm geldi ve kızımı emzirdim . Gerçekten çok güzel bir hismiş Meme emmediği zamanlar emzik emiyor çok sevdi emziği bir eliyle de bastırıyor kimse almasın diye heralde bugün hemşirenin ve eşimin yardımıyla önce biraz doğruldum yerimden , basım dönmesin diye hemen kaldırmadılar su içtim bekledim sonra ayağa kalktım tekrar su içirip oturttular , sonra ayağa kaldırıp yürüttüler ve destek almadan yürüyebildim. Kendimizi zorlamazsak her şey kolay bir şekilde hallediliyor gerçekten . Çok şükür tahminimden güzel gidiyor her şey Damaryolunu ve sondayı da çıkardılar artık ihtiyacım yokmuş . Göbeğim epey indi ayağa kalktığımda fark ettim, sanırım karnıma bastırdıkları icin biraz hızlı kurtulmuş olabilirim göbekten . Ayva göbekli oldum diyebilirim Pazartesi günü taburcu olacağız büyük ihtimal , yarın da hastanede gözetim altında kalacağız . Çocuk doktoru kontrol edecek onay alınca da evimize gideceğiz
Son zamanlardayız canım artık her şey çok zor ne yazikkiHepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıklı oluşumlarda bebislerimiz bizi yormadan gelsinler bende öyle bir durumdayimki artık oturup ağlıyorum geceleri bir yandan öksürük balgam mide yanması ve dün gece alerjide oldum bogaz enfeksiyonu kaynaklı tam doğum zamanı başıma iş aldım işte
Ben artik 15 dakikadan fazla yürüyemiyorum direkt belim çakılıyor hemen oturma ihtiyacı duyuyorumAaamin inşallah ya, biraz yürüyünce belimde et sıkışıyomuş gibi bir ağrıbu günümüze şükür tabi ama gelebilirler artık
Gözün aydın manolya öp yerimize mis kokuluyuCanım kızlar iyi akşamlar hepinizeben kendimi toparladım biraz size yazayım dedim . Dün sabah 10.54 te prensesim doğdu. 2950 gram 48 cm . En son doktor kontrolümde 3 kg çıkmıştı çok bir yanılma payı olmadı. Eşim de doğuma girdi hatta kesimi o attı, çok değişik bir anı oldu bizim için sezeryan sırasında hiçbir ağrı hissetmedim ama doktor kızımı bana gösterdikten sonra nabzım yükselmis şoka girecek gibi olmuşum sakinleştirici vermişler , gözümü açıp kendime geldiğimde odadaydım artık ve titremem vardı, ilaç verdiler serum ile sonra titremem geçti . Dün hiç ayağa kaldırmadılar sonda bağlıydı , sık sık karnıma bastırdılar yoğun kanama yaşadım ama acı hissetmedim . Dün sütüm gelmedi mama verdiler aç kalmaması için, ben de bu sıra bol su içtim hurma yedim bugün çok şükür sütüm geldi ve kızımı emzirdim . Gerçekten çok güzel bir hismiş Meme emmediği zamanlar emzik emiyor çok sevdi emziği bir eliyle de bastırıyor kimse almasın diye heralde bugün hemşirenin ve eşimin yardımıyla önce biraz doğruldum yerimden , basım dönmesin diye hemen kaldırmadılar su içtim bekledim sonra ayağa kalktım tekrar su içirip oturttular , sonra ayağa kaldırıp yürüttüler ve destek almadan yürüyebildim. Kendimizi zorlamazsak her şey kolay bir şekilde hallediliyor gerçekten . Çok şükür tahminimden güzel gidiyor her şey Damaryolunu ve sondayı da çıkardılar artık ihtiyacım yokmuş . Göbeğim epey indi ayağa kalktığımda fark ettim, sanırım karnıma bastırdıkları icin biraz hızlı kurtulmuş olabilirim göbekten . Ayva göbekli oldum diyebilirim Pazartesi günü taburcu olacağız büyük ihtimal , yarın da hastanede gözetim altında kalacağız . Çocuk doktoru kontrol edecek onay alınca da evimize gideceğiz
Amin canımAllah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm
Yaaa maşallah ne güzel kavuştunuz aslıhancıkla.Herşeyin yolunda gitmesine sevimdim. 5 gün kalacaktın erken taburcu edecekler demek daha iyi olmuş annen yanında nasıl olsaCanım kızlar iyi akşamlar hepinizeben kendimi toparladım biraz size yazayım dedim . Dün sabah 10.54 te prensesim doğdu. 2950 gram 48 cm . En son doktor kontrolümde 3 kg çıkmıştı çok bir yanılma payı olmadı. Eşim de doğuma girdi hatta kesimi o attı, çok değişik bir anı oldu bizim için sezeryan sırasında hiçbir ağrı hissetmedim ama doktor kızımı bana gösterdikten sonra nabzım yükselmis şoka girecek gibi olmuşum sakinleştirici vermişler , gözümü açıp kendime geldiğimde odadaydım artık ve titremem vardı, ilaç verdiler serum ile sonra titremem geçti . Dün hiç ayağa kaldırmadılar sonda bağlıydı , sık sık karnıma bastırdılar yoğun kanama yaşadım ama acı hissetmedim . Dün sütüm gelmedi mama verdiler aç kalmaması için, ben de bu sıra bol su içtim hurma yedim bugün çok şükür sütüm geldi ve kızımı emzirdim . Gerçekten çok güzel bir hismiş Meme emmediği zamanlar emzik emiyor çok sevdi emziği bir eliyle de bastırıyor kimse almasın diye heralde bugün hemşirenin ve eşimin yardımıyla önce biraz doğruldum yerimden , basım dönmesin diye hemen kaldırmadılar su içtim bekledim sonra ayağa kalktım tekrar su içirip oturttular , sonra ayağa kaldırıp yürüttüler ve destek almadan yürüyebildim. Kendimizi zorlamazsak her şey kolay bir şekilde hallediliyor gerçekten . Çok şükür tahminimden güzel gidiyor her şey Damaryolunu ve sondayı da çıkardılar artık ihtiyacım yokmuş . Göbeğim epey indi ayağa kalktığımda fark ettim, sanırım karnıma bastırdıkları icin biraz hızlı kurtulmuş olabilirim göbekten . Ayva göbekli oldum diyebilirim Pazartesi günü taburcu olacağız büyük ihtimal , yarın da hastanede gözetim altında kalacağız . Çocuk doktoru kontrol edecek onay alınca da evimize gideceğiz
Çok teşekkür ederim canımm, sen de sağlıkla al evladını kucağına insallahSağlıkla mutlulukla büyütmen dileğiyle canım
Bizim için de kokla
Teşekkür ederim canımmGözün aydın manolya
Ne güzel his dimi kucağına almak
Daha sevip okşadıkça benim mi diyeceksin sürekli seveceksin içine sokmak isteyeceksin.
Sağlıkla buyusunler inşallah biz toparlaniriz
Çok teşekkür ederim canım darısı senin başına olsunGözün aydın manolya öp yerimize mis kokuluyu
öyle güzel kavuştuk ki hem deYaaa maşallah ne güzel kavuştunuz aslıhancıkla.Herşeyin yolunda gitmesine sevimdim. 5 gün kalacaktın erken taburcu edecekler demek daha iyi olmuş annen yanında nasıl olsaBol sütlğ günler dilerim
Rabbim saglikla, huzurla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsinÇok teşekkür ederim canımm, sen de sağlıkla al evladını kucağına insallahDünyanın en güzel şeyi gerçekten
Teşekkür ederim canımmdaha önce doğurmadıgım için pişmanım ya öyle bir aşk yaşıyorum ki , hayatımdaki kimseyi bu kadar sevmiyorum pembe yanaklı koca dudaklı minnoş bir kızım oldu baktıkça bu benim mi gerçekten diyorum dediğin gibi alıp içime sokasım geliyor , o zaman da eşim devreye giriyor ; yeter daha içine sokma yeni çıkardın zaten hele azıcık biz sevelim bize de kalsın diyor
Çok teşekkür ederim canım darısı senin başına olsunSağlıkla kolay bir şekilde al insallah yavrunu kucağına
öyle güzel kavuştuk ki hem deBabamız bizi kavuşturdu göbek bağımızı da o kesti evladım babasının eline doğdu , ne günlerden ne günlere geldik her şey çok şükür yolunda ilerliyor benim çok ağrım olmadı tuvalete gittim yürüdüm gaz işi de tamam aynı şekilde Aslıhan da bugün anasına 2 kere süpriz yapıp kakalı bez hediye etti Doktor da bu şekilde devam ederseniz 4. Gün taburcu edebilirim dedi pazartesi günü . Sen de insallah sağlıkla al kucağına, şimdi sizleri daha iyi anlıyorum evlat çok başka bir şeymiş hiçbir şey dolduramaz yerini, hiçbir şeye benzemiyor onun sevgisi
Gözünüz Aydın cnm :) mutlu günleriniz olur inş .Merhaba güzel anneler. Dün sabah suyumun gelmesiyle birlikte acil sezerana alındım. Minik kızım 37+1 de dünyayla geldi2 gün öncesinde yapılan alttan muayene doğumu tetikledi. Küçük olduğu için panik ve tedirginlikle ameliyata girdim ama çok şükür küvöze girmedi. Sezaryen beklediğimden daha zor bir olaymış ya da benim ağrı eşiğim düşük bilemiyorum. Bugün evimize geldik. Göğüs ucu yarasıyla mücadele ediyorum. Doğumunu bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun.
Gözün aydın ..Canım kızlar iyi akşamlar hepinizeben kendimi toparladım biraz size yazayım dedim . Dün sabah 10.54 te prensesim doğdu. 2950 gram 48 cm . En son doktor kontrolümde 3 kg çıkmıştı çok bir yanılma payı olmadı. Eşim de doğuma girdi hatta kesimi o attı, çok değişik bir anı oldu bizim için sezeryan sırasında hiçbir ağrı hissetmedim ama doktor kızımı bana gösterdikten sonra nabzım yükselmis şoka girecek gibi olmuşum sakinleştirici vermişler , gözümü açıp kendime geldiğimde odadaydım artık ve titremem vardı, ilaç verdiler serum ile sonra titremem geçti . Dün hiç ayağa kaldırmadılar sonda bağlıydı , sık sık karnıma bastırdılar yoğun kanama yaşadım ama acı hissetmedim . Dün sütüm gelmedi mama verdiler aç kalmaması için, ben de bu sıra bol su içtim hurma yedim bugün çok şükür sütüm geldi ve kızımı emzirdim . Gerçekten çok güzel bir hismiş Meme emmediği zamanlar emzik emiyor çok sevdi emziği bir eliyle de bastırıyor kimse almasın diye heralde bugün hemşirenin ve eşimin yardımıyla önce biraz doğruldum yerimden , basım dönmesin diye hemen kaldırmadılar su içtim bekledim sonra ayağa kalktım tekrar su içirip oturttular , sonra ayağa kaldırıp yürüttüler ve destek almadan yürüyebildim. Kendimizi zorlamazsak her şey kolay bir şekilde hallediliyor gerçekten . Çok şükür tahminimden güzel gidiyor her şey Damaryolunu ve sondayı da çıkardılar artık ihtiyacım yokmuş . Göbeğim epey indi ayağa kalktığımda fark ettim, sanırım karnıma bastırdıkları icin biraz hızlı kurtulmuş olabilirim göbekten . Ayva göbekli oldum diyebilirim Pazartesi günü taburcu olacağız büyük ihtimal , yarın da hastanede gözetim altında kalacağız . Çocuk doktoru kontrol edecek onay alınca da evimize gideceğiz
Hayırlı olsun güle güle büyütün bebişiniziÇok teşekkür ederim canımm, sen de sağlıkla al evladını kucağına insallahDünyanın en güzel şeyi gerçekten
Teşekkür ederim canımmdaha önce doğurmadıgım için pişmanım ya öyle bir aşk yaşıyorum ki , hayatımdaki kimseyi bu kadar sevmiyorum pembe yanaklı koca dudaklı minnoş bir kızım oldu baktıkça bu benim mi gerçekten diyorum dediğin gibi alıp içime sokasım geliyor , o zaman da eşim devreye giriyor ; yeter daha içine sokma yeni çıkardın zaten hele azıcık biz sevelim bize de kalsın diyor
Çok teşekkür ederim canım darısı senin başına olsunSağlıkla kolay bir şekilde al insallah yavrunu kucağına
öyle güzel kavuştuk ki hem deBabamız bizi kavuşturdu göbek bağımızı da o kesti evladım babasının eline doğdu , ne günlerden ne günlere geldik her şey çok şükür yolunda ilerliyor benim çok ağrım olmadı tuvalete gittim yürüdüm gaz işi de tamam aynı şekilde Aslıhan da bugün anasına 2 kere süpriz yapıp kakalı bez hediye etti Doktor da bu şekilde devam ederseniz 4. Gün taburcu edebilirim dedi pazartesi günü . Sen de insallah sağlıkla al kucağına, şimdi sizleri daha iyi anlıyorum evlat çok başka bir şeymiş hiçbir şey dolduramaz yerini, hiçbir şeye benzemiyor onun sevgisi
Kendini tobarlamana sevindim bebeğinle musmutlu zamanların olsunCanım kızlar iyi akşamlar hepinizeben kendimi toparladım biraz size yazayım dedim . Dün sabah 10.54 te prensesim doğdu. 2950 gram 48 cm . En son doktor kontrolümde 3 kg çıkmıştı çok bir yanılma payı olmadı. Eşim de doğuma girdi hatta kesimi o attı, çok değişik bir anı oldu bizim için sezeryan sırasında hiçbir ağrı hissetmedim ama doktor kızımı bana gösterdikten sonra nabzım yükselmis şoka girecek gibi olmuşum sakinleştirici vermişler , gözümü açıp kendime geldiğimde odadaydım artık ve titremem vardı, ilaç verdiler serum ile sonra titremem geçti . Dün hiç ayağa kaldırmadılar sonda bağlıydı , sık sık karnıma bastırdılar yoğun kanama yaşadım ama acı hissetmedim . Dün sütüm gelmedi mama verdiler aç kalmaması için, ben de bu sıra bol su içtim hurma yedim bugün çok şükür sütüm geldi ve kızımı emzirdim . Gerçekten çok güzel bir hismiş Meme emmediği zamanlar emzik emiyor çok sevdi emziği bir eliyle de bastırıyor kimse almasın diye heralde bugün hemşirenin ve eşimin yardımıyla önce biraz doğruldum yerimden , basım dönmesin diye hemen kaldırmadılar su içtim bekledim sonra ayağa kalktım tekrar su içirip oturttular , sonra ayağa kaldırıp yürüttüler ve destek almadan yürüyebildim. Kendimizi zorlamazsak her şey kolay bir şekilde hallediliyor gerçekten . Çok şükür tahminimden güzel gidiyor her şey Damaryolunu ve sondayı da çıkardılar artık ihtiyacım yokmuş . Göbeğim epey indi ayağa kalktığımda fark ettim, sanırım karnıma bastırdıkları icin biraz hızlı kurtulmuş olabilirim göbekten . Ayva göbekli oldum diyebilirim Pazartesi günü taburcu olacağız büyük ihtimal , yarın da hastanede gözetim altında kalacağız . Çocuk doktoru kontrol edecek onay alınca da evimize gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?