2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın hemen
Sağol cnm Allah razı olsun amin insAllah alerjiden çok daha fazla korkuyorum valla alerji olduğumda sürekli geceleri ağlıyorum uyku olmuyo öyle vücudum kasiniyo gece kaç kez duşa giriyorum anlatamam ve her yerim.dabaz dabaz oluyo sinirlerim alt üst oluyo

Sabahtan beri geçmeyen kasık ağrım var adet sancısı yani neyin nesidir anlamadım yalancı sancı böyle mi oluyor acaba fikri olan var mı

Bende hamileliğin son zamanlarında sürekli hasta oldum doğum gerginliği de etkiliyor galiba birde eşim doğumdan sonra gidecek olması stres yapıyor du

Merhaba güzel anneler. Dün sabah suyumun gelmesiyle birlikte acil sezerana alındım. Minik kızım 37+1 de dünyayla geldi2 gün öncesinde yapılan alttan muayene doğumu tetikledi. Küçük olduğu için panik ve tedirginlikle ameliyata girdim ama çok şükür küvöze girmedi. Sezaryen beklediğimden daha zor bir olaymış ya da benim ağrı eşiğim düşük bilemiyorum. Bugün evimize geldik. Göğüs ucu yarasıyla mücadele ediyorum. Doğumunu bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…