2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Artik buyuk kavusma gercekkessin istiyorum ama 39+4 de kavusacagiz kulupteki arkadaslarim birer birer dogurdular artik onlarin tecrubelerine kulak vererek hayaller kuracagim
Öyle cnm valla artık son zamanlar bende dayanamıyorum ama maalesef hastalandım diye ertelicem biraz daha dün geceden alerjide oldumdua edin bana cabuk atlatayım ya

Az kalmış cnm maşallah bebisin kilosu iyi hakkınızda hayırlısı olsun

Normal mi görünüyor sezeryan mi.
Gerçi ne önemi var bebegini kucağına alınca hiç birinin anlamı yok
Çatıya bakmadı canım, bir kere sordum yatış yapılınca da bakabiliriz demişti. Sancım başlayınca bakıp uygunsa normal devam edecek değilse sezeryana dönecek sanırım.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıklı oluşumlarda bebislerimiz bizi yormadan gelsinler bende öyle bir durumdayimki artık oturup ağlıyorum geceleri bir yandan öksürük balgam mide yanması ve dün gece alerjide oldum bogaz enfeksiyonu kaynaklı tam doğum zamanı başıma iş aldım işte

Çatıya bakmadı canım, bir kere sordum yatış yapılınca da bakabiliriz demişti. Sancım başlayınca bakıp uygunsa normal devam edecek değilse sezeryana dönecek sanırım.

Az kaldı yavrum öyle düşün.
Bol bol karnını sev hamileliğin son günlerinin tadını çıkart

Hakkında hayırlısı olsun cnm bebisler sağlıklı olsunda normal veya sezeryan fark etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…