2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Umarim olmazda inşallah.Sanırım 2 haftalık olmasıyla başlıyormus, bıçak gibi başladı bizde de 2 hafta geçmesinin ardından. Hergün rezene ve kimyon içiyorum bende ama işe yaramıyor.

Rezene ve kimyon süt artması ile ilgili değil mi?
Anasonu dene bakalım bir de kendini sıcak tut özellikle de ayaklarını.
Hemen gaz yapıyor çünkü

Kızlar bende bir şey soracağım şimdi sezeryan olduk ya ben tuvaletimi yaparken aşırı yanma oluyor.
Yani anlamadım bu ağrının olması normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım

Kızlar bende bir şey soracağım şimdi sezeryan olduk ya ben tuvaletimi yaparken aşırı yanma oluyor.
Yani anlamadım bu ağrının olması normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım
Canım o bende çok olmuştu ilk 3 gün özellikle sadece yanma değil bende sancı oluyordu bıçak batması gibiydi ve çok zorluyordu. Büyük ihtimalle sonda tahriş etmişti. Belki seninde öyledir. Bende enfeksiyondan şüphelenmiştim ilk başta ama tuvalete çıktıkça düzeldi ve geçti çok şükür.

Sonda benim hiç aklıma gelmedi ama hala geçmedi işte.
11 gün oldu duzelmesi gerekirdi dimi
Ben hep rahim toparlanıyordur falan dedim ama

Selamlar kızlar muhtemelen yazdınız önceki postlarda ama ben kaçırdım meme ucu yaraları için önereceğiniz ilaç krem ne varsa lütfen yardımcı olun bana kullanıp verim alan oldu mu acaba çok acil cevap verebilirseniz sevinirim hepinize rabbim kolaylıklar versin

Bende sormuştum şöyle cevaplar geldi
Tahinin yağı
Ayvanın çekirdeği jel kıvama geliyormuş onu sürün dediler
Birde kendi sutumuzu sürün kapatın memeyi dediler

Bende öyle emzir yatır uyut bez değiştir falan ama çok güzel şeylermiş
Kakası bile mis kokuyor kızımın valla
Aynen valla kısır döngüye girmiş gibiyim. Altını al emzir gazını çıkar sonra tekrar emzir tekrar altına yapıyor falan ama çok güzel şeylermiş ya

Sonda benim hiç aklıma gelmedi ama hala geçmedi işte.
11 gün oldu duzelmesi gerekirdi dimi
Ben hep rahim toparlanıyordur falan dedim ama
Hmm senin baya uzun sürmüş bilemedim ki. Benimde çok kötüydü ama o kadar sürmedi. Ya sondadan tahriş olmuştur ya da enfeksiyon olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor doktora sormak lazım.

Hmm senin baya uzun sürmüş bilemedim ki. Benimde çok kötüydü ama o kadar sürmedi. Ya sondadan tahriş olmuştur ya da enfeksiyon olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor doktora sormak lazım.

Bence kesin enfeksiyon kaptım
Uzun süre tutunca yaparken de aciyor çünkü

İnşallah değildir ama kontrol ettirmek lazım. İnşallah geçer ya sezeryan dikişleri yeterince can yakıyo zaten.

Benimkilerin üstleri ödem oldu birde şiş duruyorlar
Cidden zormuş sezeryan yani ben hayatım da hiç bu kadar zorlanmamistim

İyi akşamlar. Doğumdan 3.günüm. Suan cok acı cekiyorum normal doğum dikişlerinden.. Ben ne anladım normal dogurdugumdan ameliyatlı gibi hissediyorum ve cok agrıyor. Nasl ne zmn gecer yada varmıdır acısını dindirck bi öneri?

İyi akşamlar güzel anneler
Zor bir hafta geçirdim ama bitti gitti çok şükür.
20. haftadan beri dualarınızla yanımızda oldunuz. Kendimi ne zaman umutsuz hissetsem burda size anlatırken buldum kendimi. Siz 38, 39 ları göreceksin dedikçe 28 e de razıyım dediğim günler daha dün gibi şimdi bir tosun paşa kucağımda çok şükür
Hepiniz çok sağolun, hakkınızı helal edin
Umarım sizler de iyisinizdir, geri dönüp neler olmuş okumak için can atıyorum valla

Bize gelince 4 Nisan da planlı sezeryan olacaktım malum. Cumartesi anestezi için kan tahlili vermeye hastaneye gittik. Hafif karnımın ağrıdığını söyleyince doktorum bir nst bakalım dedi. Nst sırasında alt tarafımda pıt diye bir acı hissettim. Nst temizdi bu arada. Ayağa kalkmamla suyum geldi. Sonrasında sancım başladı. Serklajın atma riskinden dolayı acil sezeryana alındım. Çok şükür 38+6 da sağlıkla kavuştum oğluma
Sezeryan sonrası ağrı sızı yönünden beklediğimden iyiydim ancak 2. Günün akşamı oğlum sürekli uyuklamaya başladı rengi de sarardı. Sütüm gelmemişti hala. Kaşıkla mama veriyorduk.
Ertesi gün kontrol vardı beklesek mi derken bezinde kırmızı turuncu birşeyler görünce apar topar gittik. Sarılık değeri yüksek çıkınca yenidoğan yoğun bakıma aldılar ben çok az mama yiyor dedikçe herkesin kuş kadar midesi var onun normal diyerek kafamı bulandırmasıyla meğer oğlumu aç bırakmışım o vicdan azabını anlatamam size öldüm resmen. Çok şükür bezindekiler de kan değil az beslenmeye bağlı ürik asit kristalleriymiş.
Sonra taburcu olduk ve evde dikişlerimle oturup kalkamıyorken üstüne eğile eğile emzirmeye çalışma, sağmaya çalışma, üstüne mama hazırla derken çok hırpaladım kendimi.
Bir yandan yetememe hissi etrafındakilerin bu durumu gözüne gözüne sokma çabası. Tepende sürekli emmiyor mı tutmuyor mı yine mi uyuyor gelmedi mi sütün. Şunu ye bunu ye. Orana şunu sürelim burana bunu sürelim. Şekerli su verelim. Reçel verelim. Bal damlatalım en son yeter artık dedim kapattım kendimi odaya oğlumla, çok şükür atlattık beraberce. Şimdi daha iyiyiz ikimiz de. Sütüm de gelmeye başladı. Silikon uçla emzirebiliyorum. Sadece doyup duymadığını anlama konusunda biraz daha deneyime ihtiyacım var
Ama ne kadar zor olursa olsun dünyanın en güzel duygusu buymuş. Kimselere değişmem onun o mis kokusunu

Çok şükür burada hepimiz sağlıklı doğumlar yaptık en çokta senin adına mutluyum canım benim
Şimdi hediyen kucağında Allahın bir lütfü bize melek onlar
Kimseyi dinleme sen herkes kendi doğumunu anlatır, kendi bebesiyle kiyaslar.
Sen sütün için bol su iç hurma falan yeşillik işte birde dinlenmeye bak oda çok etkiliyor.
Ağrısı kötü cidden ama bu günler de geçecek böyle düşünelim
Emme konusunda da benim kız doyunca kendi bırakıyor seninki de öyle yapıyor mu Kuşum yoksa 15 20 dakika emzirip kendin memeni mi çekiyorsun

Iyi aksamlar kizlar Sizden dua istemeye geldim Yarin sabah 08:30 da hastaneye yatisimiz olacak, suni sanciyla 40+1 de bebegimi kucagima almaya ugrasacagiz. Insallah hepimiz kolay bir dogum geciririz. Dogum sonrasi gorusmek uzere insallahh

Bir avazda dogurursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…