Bazen böyle durumlarda yeniden 100 mg yaptırıyorlar, insallah yaptırmaları işkence gibi
Sorma o icecek iskence gibiydi. P.tesi sabah 75lik yaptiracagim tekrar

Sıkma canını düzenli bir diyetle düşürülebiliyor diyorlar. Bebişin sağlığı iyi olduktan sonra hepsi hallolur inşallah![]()
Anne tarafim annem dahil hepsinde seker var ya o yuzden moralim bozuldu canim. Artik doktor ne derse oyle yaparim.
Doktoruma whatsapptan yazdim canim, p.tesi sabah 75lik yap, ogleden sonra randevumuzda konusuruz dedi.Canım hemen moralini bozma. 50 gr yükleme; şeker tarama testi olarak geçiyor. Şüpheli bir sonuç çıkarsa 75 veya 100 gr ile olan tanı testi yapılıyor. Bir de geriye dönük kan şekeri ortalama değerine bakılıyor. Anlık bir yükseklik olup olmadığını anlamak için.
Taraması şüpheli olup tanı testi normal çıkan çok fazla örnek okudum ben dün.
Bence doktoruna haber ver. Tekrar test isterse pazartesi günü onun için hazırlıklı gelmeni ister belki. Testi yaptırıp öyle gidersin yanına.
Ben 50gramlik sekerlemeden icince 174 cikti. Doktorum p.tesi tekrar 75lik sekerleme ilyaptirmami onerdi. Onun sonucuna gore bi yol cizecek sanirim. Takibini yapan doktora danis en iyi o bilir. Ben de internetten bir suru sey okudum ve okumamaya karar verdim. Bireysel degerlendirilmeli, hepimizin saglik oykusu farkli sonucta. Kotu dusunmeyelim, Allah beterinden korusun.Merhaba bende bugun yaptırdım benimde tokluk 170 çıktı doktorum dahiliye ye yönlendirdi yanlız benim sadece açlık ve tokluk baktılar yükleme yapılmadı bana şekerli su falan içmedim yani