• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Günaydın mutlu sabahlar herkese,27+2 günlük olduk özel bölgemde aşırı derecede agrı oluyor bu agrı normal mi sizdede oluyor mu kızlar?
Bazen o kadar agrıyor ki penguen gibi yürüyorum

Manevi olarak aile samimiyetini veremiyorlar öyle iyi anlıyorum ki seni . Samimiyet olmadığı icin de insan maddi olarak da bir şey yapmasını istemiyor bu sefer karşı tarafın . Yani bugün resmen bir ilki yaşıyorum ben ondan dolayı bu kadar şaşırdım , bünye alışık değil ben samimiyetsizliğe çok alışmıştım 😀
Anneciğin icin çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın,uzun,sağlıklı bir ömrü olsun inşallah canım 🙏🏻 Keşke birileri dürtmeden akıl edebilseler arayıp bir hal hatır sormayı, işte böyle yaptıklarından dolayı bu kadar uzaklaşıyoruz, hep bir mesafe hem bir samimiyetsizlik .. nasılsın bile demeyen arayıp bir geçmiş olsun diyemeyen insan sana dünyayı alıp önüne koysa ne anlamı var ki . Çok haklısın ..
Fotoğraf olayına şu ara karnımın iyice belirgin olmasıyla ben de çok tutuldum 🙈😀 eşim ,çok tatlı oldun ben seni yalnız çekeyim güzelliği bozmayım diyo kendi çekilmemek için işte ama yemem bu numaraları fotoğraflar beraber çekilecek, anılar biriktirilecek o kadar 😂😂
Yuzsuz olmak lazim aslinda da yapamiyoruz 😂
Canim sen twinny yatagi kac paraya aldin. Zam mi gelmis anlamadim 806 lira yaziyor da sanki 1 hafta once cok daha uygundu. 🙄

Masallah masallah tütütüüüü🧿🧿 yarın seninki de pozitif konuşursa 2022 ye çok kanım ısınacak☺️ Bak aynen böyle dersen kıyafetleri yıkayıp nereye koyacağımı bilmiyorum diyerek , hem yumuşak bir dille hatırlatmış olursun eğer alma niyetindeyse zaten ikiletmez diye düşünüyorum . Bekliyorum güzel haberlerini 😘
Aynen öyle söylemeyi düşünüyorum bende gece kafamda kurdum bütün konuşmayı😄😄 yalnız kalmayı bekliyorum🤭 inşallah güzel haber veririm🥰
Yok canim niye yanlis anlasin, altin bu tarz durumlar icin devreye girer. Ama erkekler hic acele etmiyor rahatlar.. bence en guzeli dogmadan herseyini hazirlamak.
Son dakikaya iş bırakmak beni bunaltıyo. Bir de erken falan doğduğunu düşün hiçbir şeyi olmadan ne yapacağımızı şaşırırız.
Günaydın mutlu sabahlar herkese,27+2 günlük olduk özel bölgemde aşırı derecede agrı oluyor bu agrı normal mi sizdede oluyor mu kızlar?
Günümüz aynı canım benimde üst bacaklarımın iç kısmıyla özel bölgede ara ara ağrı oluyor özellikle yatarken ve yürürken hissediyorum. Benim daha çok bacak iç kısmında oluyor yürürken acıyor sanki.

Kızlar buna karar verdim , e bebek internet stoğu bitmiş ama mağazalarında hala var . Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde fiyatı 3500₺ civarı . Bunun dışında 4moms baktım ama fiyatları 5bini geçmiş, 6 ay kullanılacak şey için o paraya değmez diye düşünüyorum . Bunun özellikleri güzel , klasik müzikler ve doğa sesleri var içinde . 6 kademe sallanma hızı,3 kademe yatış açısı,gece lambası ve titreşim verme özelliği var özellikle bebeği gazlı olan anneler çok memnun kalmış titreşiminden. Bebek büyüdüğünde beşik tarafı ana mekanizmadan ayrılıyor sallanan koltuk olarak kullanılabiliyor ,titreşim özelliğini de kullanmaya devam edebiliyoruz koltukta . Böyle bir şey düşünenlere fikir olur belki 🌸

Eklentiler

• 9C712D8F-E791-403F-8865-95017765580F.webp
    9C712D8F-E791-403F-8865-95017765580F.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 78
Karlı bir Sivas gününden merhaba kızlar 😍
Hoş gelmiş 3. trimester 🎉
Sabah sabah muhabbet kuşumun yumurtlayacağını farketmem ve anne olmadan anneanne olacağım diye mutluluktan salya sümük ağlamam 🥺 eşimin ne yapacağını bilmeyen şaşkın gözlerle bana bakması 😂

Eklentiler

• E9D680B7-F78D-458F-801C-E1A7F1F914EF.webp
    E9D680B7-F78D-458F-801C-E1A7F1F914EF.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 73
Uzun zamandır bende aynı durumdayım canım doktoruma söyledim magnezyumu 2 ye çıkar dedi ama çok fark etmedi açıkcası yatakta dönerken bile çok ağrıyor kalkarken otururken falan

😯😯 inanmıyorum ya ben yaklaşık 300 liraya aldım kasım ayında
Saka gibi ya dolar dustu yukseltmezler artik sandim ama yanilmisim. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar buna karar verdim , e bebek internet stoğu bitmiş ama mağazalarında hala var . Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde fiyatı 3500₺ civarı . Bunun dışında 4moms baktım ama fiyatları 5bini geçmiş, 6 ay kullanılacak şey için o paraya değmez diye düşünüyorum . Bunun özellikleri güzel , klasik müzikler ve doğa sesleri var içinde . 6 kademe sallanma hızı,3 kademe yatış açısı,gece lambası ve titreşim verme özelliği var özellikle bebeği gazlı olan anneler çok memnun kalmış titreşiminden. Bebek büyüdüğünde beşik tarafı ana mekanizmadan ayrılıyor sallanan koltuk olarak kullanılabiliyor ,titreşim özelliğini de kullanmaya devam edebiliyoruz koltukta . Böyle bir şey düşünenlere fikir olur belki 🌸
Cok guzel canim gule gule kullanin. Ben de titresimli ana kucagi alsam mi iye dusundum. Baby hug muzikli, isikli ama titresimi yok. Arkadasim belki bebegin titresime ihtiyac duymaz, bosuna alma dedi diye almadim.

Sabah sabah muhabbet kuşumun yumurtlayacağını farketmem ve anne olmadan anneanne olacağım diye mutluluktan salya sümük ağlamam 🥺 eşimin ne yapacağını bilmeyen şaşkın gözlerle bana bakması 😂
Ya coook guzel huxur verici 🥰 Ama beni cok guldurdun anneanne oldum diyerek 🤣🤣

Cok guzel canim gule gule kullanin. Ben de titresimli ana kucagi alsam mi iye dusundum. Baby hug muzikli, isikli ama titresimi yok. Arkadasim belki bebegin titresime ihtiyac duymaz, bosuna alma dedi diye almadim.

Ya belki komple bunda yatmayı da sevmeyecek ,her bebek farklı tabi birbirinden . Ama madem sponsor çıktı bi şansımızı deneyelim belki bebeğim de sever diye düşündüm 🙈

Yeni yılın ilk zamanları ne çok severim şu manzarayı 😍 bitki çayını da al manzaraya baka baka iç valla ne güzel 😍
Kız anneanne olmak icin çok genciz daha ne yaptın sen 😂😂

Ay ne kadar güzel bir manzara 😍 Şöyle güzel bir kar görmeye ihtiyacım var, bizim yerimizede tadını çıkar 🤗

Ben bunu kullandim ikinci kizimda ama maksimum 6-7 aylığı kadar kullanılabiliyor. Titresimin bi özelliğini gormedim malesef varla yok arası. Ust kismi her zaman çıkabiliyor buyuk kucuk farketmiyor, her yone sallanmasi guzel ister yan ister one arkaya, yatma yeri bana çok konforlu gelmemisti, altına ek parçalar koymamız gerekti. Ben kullanmayınca sattım bosuna yer kaplaması diye

Ben bunu kullandim ikinci kizimda ama maksimum 6-7 aylığı kadar kullanılabiliyor. Titresimin bi özelliğini gormedim malesef varla yok arası. Ust kismi her zaman çıkabiliyor buyuk kucuk farketmiyor, her yone sallanmasi guzel ister yan ister one arkaya, yatma yeri bana çok konforlu gelmemisti, altına ek parçalar koymamız gerekti. Ben kullanmayınca sattım bosuna yer kaplaması diye
Hmmm izlediğim videolarda titreşimin bebeği rahatlattığından bahsetmişti kullananlar ama işte her bebekte farklı olabiliyor tabi . 6-7 ay kullansın yeter zaten oturmaya başladığında etrafı keşfetmek isteyecek o zaman başka alternatifler düşünürüm bakalım bi deneyelim belki biz memnun kalırız 🥰

Oluyorum valla çok duygusalım bugün 😅

Yeni yılın ilk zamanları ne çok severim şu manzarayı 😍 bitki çayını da al manzaraya baka baka iç valla ne güzel 😍
Kız anneanne olmak icin çok genciz daha ne yaptın sen 😂😂

Eşim diyor baktığın kuşun yumurtasına bu hale geldin, doğumda seni düşünemiyorum 😍

Ay ne kadar güzel bir manzara 😍 Şöyle güzel bir kar görmeye ihtiyacım var, bizim yerimizede tadını çıkar 🤗

1 aydır evde olan biri olarak iyi geldi gerçekten bana da 😍

Oluyorum valla çok duygusalım bugün 😅

Eşim diyor baktığın kuşun yumurtasına bu hale geldin, doğumda seni düşünemiyorum 😍

1 aydır evde olan biri olarak iyi geldi gerçekten bana da 😍
Doğumda kendi bebeğimizle bir araya gelince ne ağlarız var ya düşündükçe gözlerim doluyor benim de.. Dur ya ağlatma şimdi beni de 😀

Back
X