• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bir uygulama buldum uygulama adı da hamile +

Uygulamaya bilgilerinizi girdikten sonra size benzeyebilecek bebek resmini seçin ve karşınızda bebeginizin karninizdaki şimdiki hali duruyor. Xok güzel bir uygulama. Annelere bilgiler çokça verilmiş güzel bir uygulama
Hamileliğimin en basından beri burdan takip ediyorum ben de bebişimi, gerçekten cok güzel bir uygulama😍

Ben de aldım pamuk ama kaynatılmış su yapacak kadar da değil:işsiz: Yeğenlerimde hep pamuk kullandık ıslak mendilden daha güzel oluyor. Islak mendilin ciltte bıraktığı tuhaf bir his var ben onu hiç sevmiyorum, minicik bebeme sürmek istemem o yüzden. En azından 2 ay kadar pamukla devam ederim.Sonrası Allah kerim:KK48:
Ben denediğimde pamuk biraz sıkıntı olmuştu. Popoda yapışıp kalıyodu yada ıslanınca silebilme özelliği kalmıyodu. Bende kendimce başka bir çözüm bulmuştum. Islak mendilleri kullacağım zaman yıkayıp üzerindeki kimyasalı akıtıp o şekilde kullanıyodum. Misal 3 tane ıslak mendili çeşmenin altında bir iki ıslatın sıkın mis gibi saf suyla silmiş oluyorsunuz. Çünkü ıslak mendik dokusu çok güzel temizliyor kakayı filan.
Boşver inan bu şekilde olması daha iyi. Benim annem de kayınvalidem de öyle kıyafetler, eşyalar almışlar ki hayatta giydirmem, kullanmam. Kız olunca herşeyin pembe, erkek olunca da mavi olmasını sevmiyorum. Kız olmasına rağmen ben daha çok toprak, nude, mint renklerini beğeniyorum. Onlara almayın diyip durdurmaya çalışıyorum. Anneme alma giydirmem ben onları dedim açık açık ama kayınvalideme diyemiyorum. Eşim de boşver alıyorsa alsın başkalarına veririz dedi. Bu durum sizi ruhsal olarak yormasındansa almamaları daha iyi rahat ol 😜
İlla alıyorlarsa değişim fişi almalarını söyleyin bebişe olmazsa değişirim filan dersiniz 🤪beğenmediklerinizi gider değişirsiniz.

Ben bu markanın methini çok duydum 😊👌🏼
Ama işte o fiyata değer mi bilemedim. Bir de bu tam kanguru. Ne kadar yenidoğana uygun deseler de rahat olmuyormuş. O nedenle sling alayım dedim. Onda da büyüdüğünde taşıması zor oluyormuş. Bak benim gönderdiğim linkteki giyilebilir destekli slingin YouTube videoları var bir izle. Hem sling hem kanguru. Bebeğin bacak ve bel gelişimine uygun. Ayrıca gelince eşime de taktım. Onun bedenine göre de ayarladık hatta içine oyuncak bebek koyduk falan 😂😂 evde ne çılgınlıklar ne çılgınlıklar 😎
İzledim ve çok beğendim. Diğeri de çok güzel ama yenidoğan icin bu daha uygun geldi bana da . Ben de bundan alıcam, ilk aylar en azından bunu kullanıp sonra tam kanguruya da geçebiliriz . Söz konusu bebeğin anatomisi olunca gerçekten bu kanguru konusunda çok ince eledim o yüzden sona bıraktım. Çok teşekkür ederim gerçekten sayende netleştirdim ben de 😇

Doğduktan sonra değişir bence ama sen daha iyi tanırsın tabi ki:) en güzeli o işte kimseden beklentin olmadan mutlu olabilmek. Ben evlendikten 2 sene sonra boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum. Kimseyle paylaşmadık, ondan 4 ay sonra kadar da şuanki bebeğime hamile kaldım şükür. O yüzden kendi ailem dahil kimseden birşey beklemiyorum. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun kendim sevinir kendim alırım modundayım:cool:
Aynen en iyisi beklentiye girememek :KK68:

Janjanlı çanta da takamaz olduk ya bu eşler her şeyin içinde 😀 adamdan bi kurtulamadım gitti 😀 kanguru alcam bana göre de seç diyo , çanta alcam janjanlı olmasın diyo 😀😀
Ya burda bez fiyatları çok yüksek o yüzden onu da Türkiye’den alacağım ben , burdan aldığım 1 paket fiyatına Türkiye’den 3-4 tane alabiliyorum o yüzden sleepy e karşı güzel duygular besliyorum ☺️☺️
Aaa ben ucuz diye biliyodum kiz hic bez almadim ki belcikada hic fikrim yok 😂 ozaman kesinlikle sleeeepy hep daha iyisiii 😂❤️❤️❤️

Hangi renk bebek arabana uyumlu onu da düşün diyip daha çok kafanı karıştırayım mı😂😂🙈 bizim bebek arabası lacivert ama bulamadım o renkte
Yapma bana bunu 😂
Benim de lacivert, o yüzden hiç girmiyorum o konuya. Şuan antrasite en yakınım. Sabah uyandığımda hala aynı düşünüyor olursam alacağım :)

Ben denediğimde pamuk biraz sıkıntı olmuştu. Popoda yapışıp kalıyodu yada ıslanınca silebilme özelliği kalmıyodu. Bende kendimce başka bir çözüm bulmuştum. Islak mendilleri kullacağım zaman yıkayıp üzerindeki kimyasalı akıtıp o şekilde kullanıyodum. Misal 3 tane ıslak mendili çeşmenin altında bir iki ıslatın sıkın mis gibi saf suyla silmiş oluyorsunuz. Çünkü ıslak mendik dokusu çok güzel temizliyor kakayı filan.

İlla alıyorlarsa değişim fişi almalarını söyleyin bebişe olmazsa değişirim filan dersiniz 🤪beğenmediklerinizi gider değişirsiniz.
Evet onu yapan arkadaşım da vardı. Dediğim gibi biz yeğenlerimden alıştık bize kolay geliyor artık. Bir süre pamuk kullanıp sonra dediğiniz gibi yapabilirim ben de sadece ilk birkaç ay pamuk daha çok içime siniyor:)

İzledim ve çok beğendim. Diğeri de çok güzel ama yenidoğan icin bu daha uygun geldi bana da . Ben de bundan alıcam, ilk aylar en azından bunu kullanıp sonra tam kanguruya da geçebiliriz . Söz konusu bebeğin anatomisi olunca gerçekten bu kanguru konusunda çok ince eledim o yüzden sona bıraktım. Çok teşekkür ederim gerçekten sayende netleştirdim ben de 😇
Rica ederim umarım çok çok memnun kalırsın. Bebişleri kangurulara koyar fotoğraf paylaşırız burada 🙏🏼🥰
Ben de aldığım her şeyi çok ayrıntıyla araştırdım, deneyimlilere sordum. İlk olunca daha hassasım heralde 😅 evdeki çılgınlıktan bir foti ekliyorum 😆

Eklentiler

• 4510A310-21AA-4A80-A54E-C1D712B09850.webp
    4510A310-21AA-4A80-A54E-C1D712B09850.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 82
Yapma bana bunu 😂
Benim de lacivert, o yüzden hiç girmiyorum o konuya. Şuan antrasite en yakınım. Sabah uyandığımda hala aynı düşünüyor olursam alacağım :)
Antrasit kardeşliği yapalım o zaman boşver çok düşününce kafa da çok karışıyo 😂😂 son kararı yarın merakla bekliyor olacağım ☺️

Rica ederim umarım çok çok memnun kalırsın. Bebişleri kangurulara koyar fotoğraf paylaşırız burada 🙏🏼🥰
Ben de aldığım her şeyi çok ayrıntıyla araştırdım, deneyimlilere sordum. İlk olunca daha hassasım heralde 😅 evdeki çılgınlıktan bir foti ekliyorum 😆
Oyuncak bebek mi var onun içinde öyleee😀😀 valla vakit gelse de dünyaya gelseler ya hiç görmediğim birini özleyip hayaller kurup duruyorum 😍

Oyuncak bebek mi var onun içinde öyleee😀😀 valla vakit gelse de dünyaya gelseler ya hiç görmediğim birini özleyip hayaller kurup duruyorum 😍
Bende oyuncak çoook. Hatta geçen gaza gelip kedi kulaklı bere öreyim dedim (hayatımda ilk defa bere öreceğim) sonuç: kime niyet kime kısmet oldu. Bere küçük geldi bebeğe giydirdim 😄 kulaklarını yapmadım henüz çünkü motivasyonum düştü 😔

Eklentiler

• 14BAAA0A-E9AB-4325-BBE6-A3BD225583E5.webp
    14BAAA0A-E9AB-4325-BBE6-A3BD225583E5.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 89
Bende oyuncak çoook. Hatta geçen gaza gelip kedi kulaklı bere öreyim dedim (hayatımda ilk defa bere öreceğim) sonuç: kime niyet kime kısmet oldu. Bere küçük geldi bebeğe giydirdim 😄 kulaklarını yapmadım henüz çünkü motivasyonum düştü 😔
İlk denemeye göre gayet güzel tabi , ben lif örmenin ötesine geçemedim henüz 😀 bi sonraki denemede uygun ölçüyü tutturabileceğine eminim ben 😀

Kızlar eşimde bende uzun boyluyuz, yani ben 175 esim 195, kız da şuan uzun görünüyor dedi doktor ama ben normal doğum çok istiyorum. 4 kilo ve üstü olursa sezeryan planlayabiliriz hazırlıklı ol dedi😶 Şubatta falan belli olur sanki gidişat diyorum ama ne dersiniz, tecrübeli anneler. Bu kızın boyu kilosu buyumesi ne zaman net bilgi verir bize

Kızlar eşimde bende uzun boyluyuz, yani ben 175 esim 195, kız da şuan uzun görünüyor dedi doktor ama ben normal doğum çok istiyorum. 4 kilo ve üstü olursa sezeryan planlayabiliriz hazırlıklı ol dedi😶 Şubatta falan belli olur sanki gidişat diyorum ama ne dersiniz, tecrübeli anneler. Bu kızın boyu kilosu buyumesi ne zaman net bilgi verir bize
Kilosundan dolayı sezeryan öneren doktordan kaçın derim kızlar. Benim ikinci oğlum 4.260gram ve 57cmdi yanlış duymadınız 57cm😅Çatır çatırda doğurdum yani. Sizin kendinize güvenmeniz ile alakalı bir durum bu. Benim doktorumda bak makatına kadar keserim haberin olsun dedi kesersen kes dedim 4 dikişle hallettik 😁Ama ben çok dayanıksızım, yapamam filan derseniz o sizin kendi kararınız olur. Benimde boyum 1.76 bu arada o yüzden bebiklerim iri oluyor

Kilosundan dolayı sezeryan öneren doktordan kaçın derim kızlar. Benim ikinci oğlum 4.260gram ve 57cmdi yanlış duymadınız 57cm😅Çatır çatırda doğurdum yani. Sizin kendinize güvenmeniz ile alakalı bir durum bu. Benim doktorumda bak makatına kadar keserim haberin olsun dedi kesersen kes dedim 4 dikişle hallettik 😁Ama ben çok dayanıksızım, yapamam filan derseniz o sizin kendi kararınız olur. Benimde boyum 1.76 bu arada o yüzden bebiklerim iri oluyor
Doktoruma çok güveniyorum, cok yırtığın olabilir ve doğum hastanesi devlette normal doğum alanları yanyana yeri geliyor perde bile olmuyor vs vs bi çok şeyi şimdiden söyledi. Sadece zaman olarak bebeğin durumu ne zaman aşağı yukarı belli olur onu sordum aslında

Doktoruma çok güveniyorum, cok yırtığın olabilir ve doğum hastanesi devlette normal doğum alanları yanyana yeri geliyor perde bile olmuyor vs vs bi çok şeyi şimdiden söyledi. Sadece zaman olarak bebeğin durumu ne zaman aşağı yukarı belli olur onu sordum aslında
Devlette yapmayı düşünüyorsanız zaten isteğe bağlı sezeryan hiç duymadım ben 🤔

Back
X