2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim bi erkek kardesim var aramizda 6 yas var benden gizlememislerdi ben ablalik da yaptm ona biraz buyudugunde annem bazen bizi evde birakip 2 dk markete fln giderdi tam o sirada bunun kakasi gelirdi sonra bana ablaa bitti diye seslenirdi ben de tabi temizlemek istemezdm annemi bekle derdim annem de sanki gelmesi yillar surerdi o esnada kardesim abla sikildm abla burda popom acidi derdi altini silmisligm bile vardir yani.. ben yas olarak belki de ileri oldugum icindir ilgimi cekmedi garip gelmedi. Ben olsam saklamazdm cunku saklayinca daha ilgi cekici gelio cocuklara.

Ben yine gogus kalkani veya gumus kapak dicem. Ya ben cok cektim de ondan hemen gozum onu ariyor.. Onun disinda sanki tamam gibi bezin yanina pisik kremi. Cok heycanli be a bi de sey eksik Terlik
Ben ilkinde kalkan, krem vs.kullanmadım hiç yara olmadı. İlkinde olmadıysa bunda da olmaz gibi bi mantık yürütüyorum ama olma ihtimali var mı ki, ben de alsam mı bu kalkandan ya da duruma göre mi alsam bilemedim. Herkes ısrarla öneriyor.

Ohh iyi çok şükür sevindim canım.

Ben bi iki hafta daha bekliyim diyorum ilkinde hiç risk yok diye 36da başlamıştım ama bunda erken gelecek gibi bi his var içimde bakalım hayırlısı.

Ben bi iki hafta daha bekliyim diyorum ilkinde hiç risk yok diye 36da başlamıştım ama bunda erken gelecek gibi bi his var içimde bakalım hayırlısı.
bence erken gelmeyecek seninki sen ocak anası olacaksın gibime geliyor yengem(abimin eşi) ilk doğumu (erkek) 40+6 dr suni ile başlattı ikinci (kız) doğumu 39+6 kendiliğinden geldi.
benim ilki 39+5 ama bu kez yalancı kasılmalar 32 de başladığı için sanki 15 güne gelse diyorum izne erken ayrıldığım için iznn 4 haftası gitti bile

Kızlar dün kontrolde suyumda azalma görüldü havuç suyu içmem gerekiyormuş burda başına gelenler nasıl yaptı hazır bir marka var mı katı meyve sıkacagımı almalıyım?

Maşallah canım
Senin ilk bebek değil mi, sezaryen mi olmak istiyorsun?
Bi de 4 ocak geç değil mi, 4 hafta sonraya vermiş randevuyu.

Hadi gözün aydın gecmıs olsun az daha dursun kuzu bakalım

Merhaba benim ilk gebeliğim kızım 32 de baş aşağıya dönmüştü 34 hafta kontrolünde tekrar makat gelisli olduğunu gördük ultrasonda 36 hafta kontrolünde tekrar baş aşağı dönmüştü hatta doktor bile yeri cok bol galiba takla atıp duruyor içeride dedi Dönecekse döner canınızı sıkmayın dönmese benimki dönmezdi kilosu da haftasına göre ilerde olmasına rağmen

Bende kasılmalar 23te başladı bunda, geçen hafta kontrolde nst sancı çıkınca doktor dinlen şimdilik dedi. İzin işini hiç sormayın mart başı gibi bitiyor tarihlerimiz aynı. başlamayı düşünmüyorum ben.

Hadi gözün aydın gecmıs olsun az daha dursun kuzu bakalım
Dursun dursun ama bence oglumda ki gibi 38h da 40h diyip suni ile alacaklar gibime geliyor
Bu arada kizlar dun gece elimi her koyup konustugumda resmen iyiyim der gibi tepikledi durdu ki hic oynadigi saatler olmamasina karsin berbat duygusaldim ruyamda da aynen gordum perinatologun dedigini resmen. sabah icim cok rahat geldim hastaneye

Kızlar dün kontrolde suyumda azalma görüldü havuç suyu içmem gerekiyormuş burda başına gelenler nasıl yaptı hazır bir marka var mı katı meyve sıkacagımı almalıyım?
Havuç suyuyla düzeldi benim suyum, son kontrolde iyi seviyedeydi gerçekten mucize gibi bi şeymiş. Katı meyve sıkacağı aldım mecbur, hazırlarda muhakkak su katkısı vardır diye düşünüyorum. Dışarda sıkılan yerler var ama onun da hijyenine güvenemem o sıkacakları Allah bilir kaç günde bir temizliyorlar. en temizi katı meyve sıkacağı, ilerisi için de düşünün ailecek taze meyve suyu içiyoruz hergün

Maşallah canım
Senin ilk bebek değil mi, sezaryen mi olmak istiyorsun?
Bi de 4 ocak geç değil mi, 4 hafta sonraya vermiş randevuyu.
Evet ilk bebek sezeryan planlıyorum ama kendi gelmek isterse deneyecem
4 hafta sonra çağırmasına bende takıldım valla hatta sordum geç değil mi diye oda herhangi bir sıkıntı olduğunda ararsın beni bakarız bebeğe dedi anlamadım gitti

Beni de 32den sonra 35te cagirdi bi daha nst'ye de sokmamisti ben de garipsemistm ama her sey yolunda gorunuo diye cagirmadigini dusundm. Cunku arkadasjm da ayni doktora gidiyo 20+3te gitmisti 22de bidaha cagirmis hatta arkadasim da biraz endiselendi bu sefer niye cabuk cagirdi diye

Çoook içimi açtı bu mesajınız teşekkürler benim sıpa geçen hafta 2650 idi o da lambur lumbur çok hareketli inş döner o zaman perşembe hayırlı haberler veririm inşallah

Merhaba canım seninle gunlerimiz aynı. Beni doktorum iki hafta sonraya çağırdı ama benim ultrasonda kasılma görüldü ve bebek Cook aşağıda diye iki hafta sonraya çağırdı diye düşünüyorum. Normalde o kadar aşağıda durmaması gerekiyormuş, bol bol dinlen ayakta durma progestana devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…