- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Bez degistirirken gormemesi imkansiz simdi yanina gelmede denmez benimde kafamda bu soru yikarken vs yanina gelmek isteyecek o sebeble mecbur gorecek ancak mesela benim ki suan kiz erkek ayrimini kizlarin pipisi icerde diye biliyor ama nasil olacak bilmiyorum. Mesela benim 3 abimm var ( yas farklarimiz cok ama en kucugu ile 8 12 ve 16 ) annem beni asla yanlarinda degistirmemis altimi. Nasil olacak bilmiyorum
Benim bi erkek kardesim var aramizda 6 yas var benden gizlememislerdi ben ablalik da yaptm ona biraz buyudugunde annem bazen bizi evde birakip 2 dk markete fln giderdi tam o sirada bunun kakasi gelirdi sonra bana ablaa bitti diye seslenirdiYa sen yazinca aklima geldi yanlis anlama da bu kardesler arasindaki mahremiyet konusunu nasil yapcaz. H8c arastirmadim direk aklima geldi. Cinsiyet farki onemli degil ama bez degistirirken fln gormesi acaba normal mi hic bilemedim. Ister istemez tabi gorur de dogrusu nedir ki..
Ben ilkinde kalkan, krem vs.kullanmadım hiç yara olmadı. İlkinde olmadıysa bunda da olmaz gibi bi mantık yürütüyorum ama olma ihtimali var mı ki, ben de alsam mı bu kalkandan ya da duruma göre mi alsam bilemedim. Herkes ısrarla öneriyor.Ben yine gogus kalkani veya gumus kapak dicem. Ya ben cok cektim de ondan hemen gozum onu ariyor.. Onun disinda sanki tamam gibi bezin yanina pisik kremi. Cok heycanli bea bi de sey eksik Terlik
Ohh iyi çok şükür sevindim canım.Kizlar hastaneden ciktim bugunku nst cok daha guzel cikti ve suyu daya iyi olctum dedi perinatolog 3009 gr olmus 47 cm 3 gunde bir takip karari verildi cok sukur 37 h ile uyumlu suandaeve gidiyoruz hareket hissedememe de gel dediler o kismi tipik zaten
Ben bi iki hafta daha bekliyim diyorumbugün 36+0 darısı küçük haftalı gebelere
bugün itibariyle ahududu yaprağı çayı içmeye başlandı az sonra binada merdiven çıkılacak, öğleden sonra da fırsat bulabilirsem yürüyüşbakalım ne zaman gelecek oğlumuz
Wala bende gece aldim verdimOhh iyi çok şükür sevindim canım.
bence erken gelmeyecek seninkiBen bi iki hafta daha bekliyim diyorumilkinde hiç risk yok diye 36da başlamıştım ama bunda erken gelecek gibi bi his var içimde bakalım hayırlısı.
Maşallah canımKızımı gördüm geldim bende . 2050 Gr olmuş boyu 42 cm dedi doktorumuz haftasıyla uyumlu gidiyormuş. Cep telefonunu verdi doktor herhangi bir durumda ara mutlaka dedi birdahaki görüşü 4 ocağa verdi 4 ocakta da durumlara bakarız ona göre tarihe karar veririz dedi
Hadi gözün aydın gecmıs olsun az daha dursun kuzu bakalımKizlar hastaneden ciktim bugunku nst cok daha guzel cikti ve suyu daya iyi olctum dedi perinatolog 3009 gr olmus 47 cm 3 gunde bir takip karari verildi cok sukur 37 h ile uyumlu suandaeve gidiyoruz hareket hissedememe de gel dediler o kismi tipik zaten
Merhaba benim ilk gebeliğim kızım 32 de baş aşağıya dönmüştü 34 hafta kontrolünde tekrar makat gelisli olduğunu gördük ultrasonda 36 hafta kontrolünde tekrar baş aşağı dönmüştü hatta doktor bile yeri cok bol galiba takla atıp duruyor içeride dediHanımlar günaydın ikinci gebeliğim bu hayırlısıyla oğlum olacak geçen perşembe gittiğimizde makat geliş demişti doktor bu perşembe gideceğiz tekrar ama dün de sağlık ocağındaki ebeme sordum dönmesi zor dedi sizde de dönmeyen yada ilerde dönme durumu olan var mı çok canım sıkılıyor ilki normal doğum bu da hayırlısıyla normal olsun istiyorum
Bende kasılmalar 23te başladı bunda, geçen hafta kontrolde nst sancı çıkınca doktor dinlen şimdilik dedi. İzin işini hiç sormayın mart başı gibi bitiyor tarihlerimiz aynı.bence erken gelmeyecek seninkisen ocak anası olacaksın gibime geliyor yengem(abimin eşi) ilk doğumu (erkek) 40+6 dr suni ile başlattı ikinci (kız) doğumu 39+6 kendiliğinden geldi.
benim ilki 39+5 ama bu kez yalancı kasılmalar 32 de başladığı için sanki 15 güne gelse diyorumizne erken ayrıldığım için iznn 4 haftası gitti bile
Dursun dursunHadi gözün aydın gecmıs olsun az daha dursun kuzu bakalım
Havuç suyuyla düzeldi benim suyum, son kontrolde iyi seviyedeydi gerçekten mucize gibi bi şeymiş. Katı meyve sıkacağı aldım mecbur, hazırlarda muhakkak su katkısı vardır diye düşünüyorum. Dışarda sıkılan yerler var ama onun da hijyenine güvenemem o sıkacakları Allah bilir kaç günde bir temizliyorlar. en temizi katı meyve sıkacağı, ilerisi için de düşünün ailecek taze meyve suyu içiyoruz hergünKızlar dün kontrolde suyumda azalma görüldü havuç suyu içmem gerekiyormuş burda başına gelenler nasıl yaptı hazır bir marka var mı katı meyve sıkacagımı almalıyım?
Evet ilk bebek sezeryan planlıyorum ama kendi gelmek isterse deneyecemMaşallah canım
Senin ilk bebek değil mi, sezaryen mi olmak istiyorsun?
Bi de 4 ocak geç değil mi, 4 hafta sonraya vermiş randevuyu.
Beni de 32den sonra 35te cagirdi bi daha nst'ye de sokmamisti ben de garipsemistm ama her sey yolunda gorunuo diye cagirmadigini dusundm. Cunku arkadasjm da ayni doktora gidiyo 20+3te gitmisti 22de bidaha cagirmis hatta arkadasim da biraz endiselendi bu sefer niye cabuk cagirdi diyeEvet ilk bebek sezeryan planlıyorum ama kendi gelmek isterse deneyecem
4 hafta sonra çağırmasına bende takıldım valla hatta sordum geç değil mi diye oda herhangi bir sıkıntı olduğunda ararsın beni bakarız bebeğe dedi anlamadım gitti
Çoook içimi açtı bu mesajınız teşekkürlerMerhaba benim ilk gebeliğim kızım 32 de baş aşağıya dönmüştü 34 hafta kontrolünde tekrar makat gelisli olduğunu gördük ultrasonda 36 hafta kontrolünde tekrar baş aşağı dönmüştü hatta doktor bile yeri cok bol galiba takla atıp duruyor içeride dediDönecekse döner canınızı sıkmayın dönmese benimki dönmezdi kilosu da haftasına göre ilerde olmasına rağmen
Merhaba canım seninle gunlerimiz aynı. Beni doktorum iki hafta sonraya çağırdı ama benim ultrasonda kasılma görüldü ve bebek Cook aşağıda diye iki hafta sonraya çağırdı diye düşünüyorum. Normalde o kadar aşağıda durmaması gerekiyormuş, bol bol dinlen ayakta durma progestana devam dediEvet ilk bebek sezeryan planlıyorum ama kendi gelmek isterse deneyecem
4 hafta sonra çağırmasına bende takıldım valla hatta sordum geç değil mi diye oda herhangi bir sıkıntı olduğunda ararsın beni bakarız bebeğe dedi anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?