2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sana samimi soyluyorum ben cocuktan once dugun salonunda kolonun altinda bile uyanmicak kadar derin bir uykum vardi ama cocuk bi dogu gik demesine actim gozumu yani o donemde evet uykusuzluk oluyor ama direncinde oluyor allah tarafindan sanirim yani uyanikta kalabiliyorsun gerekince

Bende 12 kilo aldım ama ağırlaşmadım bence. Sadece bütün yük bacaklarda olduğu için kemik ağrıları oluyor tabii ayakta çok kalınca.72 de sabitlendi sanki kilom daha almasam iyi olurdu
Ay sen ne diyosun hiç almadan bitirsem nası güzel olur ama herkes son aydan çok kötü bahsediyo korkuyorm. Gerçi bi yerde okumuştm sanırım şu doğum aplikasyonlarından birinde, annenin son haftalarda 500-900 gram kadar kilo vermesi normalmiş diye. Bilmem ki bana nasip olur mu=)

Kafası büyük olunca mı kesi oluyor, kilosundan dolayı mı acaba jel mel sürseler fayda etmez mi 3 kiloyu geçmese diyorum bazen ama geçer kesin haftada 200 gr alırlarmış ortalama
Kesi vs takma kafana hic canin acimiyor kan aldirirken bile daha cok canin acir o derece. Yani sancinim arasinda dogsun artik bitsin die dusunuyorsun asla oraya odaklanmiyorsun odaklanmadigin ve gormedigin icinde asla anlamiyorsun yani bende oyleydi emin ol bende annem sagolsun oyle bi hikeyeleri varki odum kopuyordu anlatinca ama hicccc korkulacak endise edilecek seyler degilmis emin ol

Agzi olan konusuyor bosversene her dogum ve her kadin kendine ozel bence...
Bu dogum hikayeleri hic bitmez bayiliyorum bu duruma muthis bir zevkle anlatirim hep
Derler ya erkeklerin asker anilari kadinlarin dogum hikayeleri hic bitmez die aynen oyle

Kafası büyük olunca mı kesi oluyor, kilosundan dolayı mı acaba jel mel sürseler fayda etmez mi 3 kiloyu geçmese diyorum bazen ama geçer kesin haftada 200 gr alırlarmış ortalama
He ama yalan yok dogum sancisi ve o anlar yani acilma tamamlanincaya kadar cok zorrr geecekten ama sayili zaman azcik dis sikmak lazim bakma bende korkuyorum ama o kafa cikar cikmaz lap die omuzlardan bebenin kaydigini ciktigini hissediorsun ve mutlu son mukemmel bi duygu onca aci ceken sen degilsin boyle kus gibi hafifsin tum agrilar gecmis kalksan zip zip ziplarsin ay dogurasim geldi hahahahaha

Geçmiş olsun canım, babası yanında değil mi?
Saol canım babası yanında ama bakamaz ki çocukta karantinadan okula pazartesi başlıcak evdeyiz şimdilik,
geçmiş olsun 100u bulan sancın var allah yardımcın olsun buraya da yaz gelişmeleri
Saol canım Allah razı olsun Bu bende çoktandır var bazen günde 5-6 kez oluyor ama ilk defa nstye denk geldi
İlaçla durdururlar inşallah korkma canım doğsa da zaten eskisi gibi riskli değil şuan sen sakin kalmaya çalış büyüğe babası bakar küçüğü düşün
Saol canım durdururlar ama gidemiyorum
Kendini cok mu yoruyorsun canim. Haliyle herkes evde evin anasi cilekes olur ne kadar hamilede olsa dinlenmeye calis bol bol en kotu ilacla zaten mudahale ederler korkma
Çok yoruldum 6 gündür karantina var evde, dün test verdim tek negatif benim, oğlan ateşleniyo geceleri Bi bu gece rahat geçirdik, saol canım

Dile kolay bize kolay konusmasi ama kendini cok guzel koru allah yardimcin olsun cabucak atlatsinlar insallah her firsatta 2 dk bile olsa Ayaklarini uzat otur zor doneme denk gelmesi kotu oldu dua edecegim sana

o kadar iyimser bir tabloki
asla korkutmak istemem ama mesela 12 de emzirdin gazını çıkarmaya çalışıyorsun tam uyudu beşiğine koyuyorsun cıırtttt kaka aldın beşikten altını değiştirdin bebeyi tekrar koydun 15 dk sonra ıngaaaaa
yani benim kızım böyleydi sarılıktan sadece ilk 10 gün uyudu sonrası uykusuz geceler hep gece kaka yaprdı hatta bir gece bütün üstümü başımı kala yapacak şekilde gazla karışık fışkırttı gece bir de banyo yapmak zorunda kaldım uyku hepten gitti
ama hala uyurken seyrederim öyle de bir şey annelik

o kadar iyimser bir tabloki
asla korkutmak istemem ama mesela 12 de emzirdin gazını çıkarmaya çalışıyorsun tam uyudu beşiğine koyuyorsun cıırtttt kaka aldın beşikten altını değiştirdin bebeyi tekrar koydun 15 dk sonra ıngaaaaa
yani benim kızım böyleydi sarılıktan sadece ilk 10 gün uyudu sonrası uykusuz geceler hep gece kaka yaprdı hatta bir gece bütün üstümü başımı kala yapacak şekilde gazla karışık fışkırttı gece bir de banyo yapmak zorunda kaldım uyku hepten gitti
ama hala uyurken seyrederim öyle de bir şey annelik

Yeğenimden hatırlıyorum da herkes uykusundan kalkar sebeklik yapardı sussun diye sonra herkes gidip uyurdu 1-2 saat sonra tekrar kalkardık kalabalıktık tabi o zaman şimdi herkes farklı yerde ama sanırım sırf bu yüzden kırkımı annemde çıkmak istiyorum en büyük destekcim olur kendileri

Korkutmiyim anlatmiyim bir cok seyi demistim cok guzel ozetlemissin agzina saglik ahhh analik ahhh walahi cok guzel seyler yaaaa

Dile kolay bize kolay konusmasi ama kendini cok guzel koru allah yardimcin olsun cabucak atlatsinlar insallah her firsatta 2 dk bile olsa Ayaklarini uzat otur zor doneme denk gelmesi kotu oldu dua edecegim sana
Çok saol canım evde dinlenicem, hastane çantasını bile hazırlamamıştım onu halledeyim bende

Cok gecmis olsun canim peki agrilar 100u buldugunda sen hissediyor musun

Cok gecmis olsun canim peki agrilar 100u buldugunda sen hissediyor musun
Evet hissedilmicek gibi değil, aslında ben bunu daha önce yazmıştım böyle hisseden varmı diye, bi iki arkadaş daha benzer şeylerden bahsetmişti, bende 3 haftadır oluyor, şöyle anlatayım önceden ayaktayken oluyordu şimdi her zaman en çokta yatarken gece oluyor, önce karnımda içerde Bi karıncalanma başlıyor, aşağıya doğru bişey çekiyor çok güçlü vakum gibi, sanki lif lif bebeğin kesesi yada rahim aşağı uzuyor, sonra Bi boşluk hissiyle basınç oluyor, sanırım o an tansiyonum yada nabzım yükseliyor, başıma Bi uyuşukluk karartı geliyor, yaklaşık 15-20 saniye sürüyor bu şekilde, daha önce nstde denk gelmemişti, bugün nstdeyken karıncalanma başladı hemen baktım cihaza o an sancı değeri hızla yükselmeye başladı, bebeğin kalp atışı cihazda normal devam ediyordu ama o sancı esnasında kalp atışı duyulması çok azaldı, o yüze yakın değerde bu şekilde hissediyorum,

Nst deki hangi deger sanci oluyor ? Doktor ne dedi peki bu sancilar icin

Nst deki hangi deger sanci oluyor ? Doktor ne dedi peki bu sancilar icin
Fotoda alttaki olanlar sancı/ kasılma, üstteki olan bebeğin kalp atışı, doktor yatış yapmamız gerekir dedi, ağrın var çok dedi, başka bişey demedi, bi hafta nst Bi hafta muayene şeklinde gidiyorum, çarşamba belki tekrar nst ister şuan evdeyim

Merhaba kizlar OMEGA ve B12 ye devam ediyor musunuz. Bir de geceleri üstüne yattigim zaman oluşan kalça agrilarimdan halaaa kurtulamadı m çok muzfaribim. Sizde bu ağrı var mı? Oflaya oflaya diğer tarafima dönüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…