2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun peki size uzaktan yemek fln getirip kapıya mapıya bırakabilecek birileri yok mu sen yat dinlen madem kötüymüş bu baya. Haftan iyi tabi ama evdekiler koronayken doğurmaya kalkma inşallah=)

Kalca agrisindan bende cok sikayetciyim gecmiyor bir turlu... Bide donerken karnim aciyor resmen.

Kalça ağrısı bende de hala devam ediyor kalsiyum magnezyum d vitamini vermişti doktor bunun için ama fayda etmedi

Aramızda 2 gün var galiba, ya hu bende hergün diyorum ne zaman 3 kilo olacak yeter doğsun. Oğlum 39 da gelmişti kız daha erken gelirmiş 38 e bekliyorum ben hayırlısıyla

Oooo masallahh benim ilk dogum ve epey dikisim vardi bu doguma olmaz insallah
Benimde ilk doğum öyleydi dikiş attılar baya bı sonra odaya çıkardılar muayene ettikten sonra tekrar dikişe götürmüşler di kabus gibiydi ama geciyo ya insan unutuyo acılarını rabbim isteyen herkese nasip etsin

Annem hep derki o gunler o acılar unutulmasaydi her kadin 1 taneden fazla asla dogurmazdi dogum dedigin selli yagmur gelip gecer hersey der. Ama muazzam korkunclu hikayelerini de anlatmadan birakmaz hahahahahah

Kızlar ocak bebelerinin çoğu aceleci çıktı galibaSanki erkenden gelip ne yapacaklarsa içerisi rahat duralım sonuna kadar demiyorlarBenim de dün nişana benzer bir akıntı geldi hemen doktora koştum çok şükür rahim ağzında bir şey görünmedi ama yine de önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptı. Benim iki çocuk da tam vaktini beklememişti o yüzden bu da erken gelecek diye korkuyorum.

Annem hep derki o gunler o acılar unutulmasaydi her kadin 1 taneden fazla asla dogurmazdi dogum dedigin selli yagmur gelip gecer hersey der. Ama muazzam korkunclu hikayelerini de anlatmadan birakmaz hahahahahah
Aynen öyle neyseki benim sancı doğum arası 4saati geçmemiştir oğlumda 6da gittim 9da doğum yaptım inşallah buda öyle olur nazar degdirmiyim kendi kendime

Erken gelseler de artık tehlikeli haftaları geçtik çok şükür ama ne kadar çok dursalar o kadar iyi tabii.
Ben de baya bi rahatladım bu konuda bi saldım bi gevşedim haftama güvenerekten. Bugün sabah sabah yağmur çamur dinlemedim yürüyerek asm'ye gittim, evim 4.kat dur yürüyerek çıkayım dedim hareket olsun geldim bi de annem gelecek diye evi baştan aşağı temizledim halbuki bana yardım için gelecek şu an bel ağrısından kıvranıyorum o ayrı
Duramıyorum kızlar son günler nerden geliyor bu enerjinin kaynağı bilmiyorum.

Bende de vardı gece üstüne yattığımda kalça ağrısı fenaydı. Kalsiyum d vitaminini de içemedim. Geçmedi ağrılar ama azaldı, bazen ağrımıyor bile bende anlamadım nasıl oldu

Aynen öyle neyseki benim sancı doğum arası 4saati geçmemiştir oğlumda 6da gittim 9da doğum yaptım inşallah buda öyle olur nazar degdirmiyim kendi kendime
Oyyy masallah yaaa boyle guzel seyleri okuyunca cok umut doluyorum ben ilk dogumumu tam 16 saatte yaptimda
En son dogum olmuyor dediler hocalarini cagirdilar oda bu dk dan sonra imkansiz sezEryan dedi zorla dogurtturdular yukardan bastirarak ve vakum yaparak ama ikinamadim sanirim cok hatirlamiyorum

Teee allaammm agzina kurekle vurcam en son hali sildiginde hastaneleik olmustun unuttun heralde sen yapma kiz yapmaaaa gerci annem gelmeden temizlik isini bende yaptim ama iste nasi korkuosak artik laf yemekten hahahahahah

Teee allaammm agzina kurekle vurcam en son hali sildiginde hastaneleik olmustun unuttun heralde sen yapma kiz yapmaaaa gerci annem gelmeden temizlik isini bende yaptim ama iste nasi korkuosak artik laf yemekten hahahahahah
Yok kız hastanelik olmadım kontrol günüm öyle denk geldi
Yardıma gelecek annem güya ama kıyamıyorum işte temizlik falan mümkün değil yaptıramam. Yemek yapsan yeter diyorum. Bi de kızıma baksın ben rahat rahat yürüyüş yapayım son günler öyle istiyorum

Ay maşallah bana da umut oluyor böyle hikayeler. gerçi benim de ilkinde hastanede doğuma kadar geçen süre 4 saatti. Bunda en fazla 2 falan olsa keşke bi de erkek doğumu daha zor oluyor diyorlar öyle bir şey var mı?

Bende 36 yı bitereyim rahatlarım zaten. Bu enerji doğumun yakın olduğunu gösteriyor Aslında ne kadar hareket o kadar kolay doğum demek zaten 2. Bebeler ilklere göre çok çok daha kolay oluyor hatta ben nasıl doğurdum anlamamıştım bile. Doğum masasında son ana kadar ebeyle sohbet etmiştik o bile şaşırmıştı ağrın yok mu kız senin deyip durmuştu

Ay maşallah bana da umut oluyor böyle hikayeler. gerçi benim de ilkinde hastanede doğuma kadar geçen süre 4 saatti. Bunda en fazla 2 falan olsa keşke bi de erkek doğumu daha zor oluyor diyorlar öyle bir şey var mı?
Benim ikisi de erkekti hiç öyle zır değildi hatta kolaydı Şimdi bana da cinsiyet değişince doğum zorlaşıyor diyorlar ondan biraz korkuyorum birde bu hamileliğimde çok hantaldım. 3 kilo almama rağmen aşırı hantalım zor olursa ondan zor olur bence

Canım ben omegaya bu ay başladım. Kalça agrimda yeni başladı geceleri dönmek kabusa döndü

Kalca agrisindan bende cok sikayetciyim gecmiyor bir turlu... Bide donerken karnim aciyor resmen.
Aynen aynen benim de dönerken karnım ağrıyor ve kalcam o kadar sızlıyor ki....Doktorum calsiyum verdi ama nafile geçmiyor. Geçmezse fizik tedaviye gitmen gerek dedi ama bu korona şartlarında fizik tedaviye gidesim yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…