2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aman bende asla gitmem dogumdan sonra gececek zaten allah askina bisi kalmadi corona zamani ne fizigi mumkun olsa hastaneye gitmicem

Bende ikizlerim seni cok iyi anliyorum kafamda hep planlar var sirali sekilde ama hic birini yapmiyorum son ana skisana kadar

Ben de evin içinde dogurmiycam diye söyleniyorum. Doğurmamak mantıklı geldi bana
Dün diyorum eşime ben kızımdan ayrılmak istemiyorum diye iyide ayrilmayacaksin kavuşacaksın diyor gülüyor anlamıyor ki içindeyken ki olan hissi öküz gelmişler öküz gidecekler

Benden başka herkes doğumu bekliyor. Kaynanam her gün sabah bu gün 8 ay oldun dimi diyor. Her arayana bir ayı kaldı diyor. Dedim söyleme daha dogurmiycam ben böyle iyiyim niye acele ediyorsun diyorum. Ocağın ortasına gelicekmis . Doğuracak olan ben takvimi belirleyenler var Bana yardıma geldi kalmaya bu arada

Dün diyorum eşime ben kızımdan ayrılmak istemiyorum diye iyide ayrilmayacaksin kavuşacaksın diyor gülüyor anlamıyor ki içindeyken ki olan hissi öküz gelmişler öküz gidecekler

Allah kadın milletinin eline diline düşürmesin kimseyi

Karşımda bilgisayar başında çalışıyor nasıl bahane aramayım çok sinir bozucu

Yavrum modemi kapativer usulca çok uyuzluğum gelirse sessiz intikam alıyorum modemi kapatmak gibi benim eşimde bilgisayardan çalışıyor geçen toplantı için sunum hazırlıyordu bende yanına oturdum mikropluk yapasim geldi durduk yere bir tuşa bastım ne olduysa herşey gitti sonra sessizce anama kaçtım bisiy de diyemedi iki gözümün çiçeği

Çok geçmiş olsun peki size uzaktan yemek fln getirip kapıya mapıya bırakabilecek birileri yok mu sen yat dinlen madem kötüymüş bu baya. Haftan iyi tabi ama evdekiler koronayken doğurmaya kalkma inşallah=)
Teşekkür ederim, var çok şükür kendi annem gönderiyor, karantina bitene kadar dursun inşallah

Ahahah çok iyi fikirmiş şu modem işi Bugun hevesimi aldım artık yarın sabahtan beri iki kişiye hediye aldirttim iş arkadaşları arıyor lafa atlıyorum amcası şu eksik bu eksik derken iki hediye kaptik bugün darısı yarına

Bir hafta içinde tut, sonra yap işlerini
Annem de nasıl olsa bir şey olmuyor diye, 2. Çocuk olarak beni erken doğurmuş. Evde küçük çocuk peşinde koşmaktan temizlik yapmaktan sevmemişim yerimi

Bende babaanneye salça oluyorum malum o kadar erkek üstüne kız gelecek pek kıymetli sağolsun pek hevesli hatta bakarım bile dediydi kesenin ağzını açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…