2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın kızlar
Sabah sabah asm'ye gittim tansiyona baktırayım diye
Ebe dedi ki 2 hafta sonra doğum olabilir hazırlıklı ol
Benim ilkinde bile 41den sonra oldu dedim
O da doğumların birçoğu 38den sonra başlar dedi.
Takvimimde de aynısı yazıyor
Beni bi heyecan sardı

Günaydın tam olarak gününüz nedir biz bugün 37+0 olduk yarin kontrol var ve çatı muayenesi yapılacak

En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebisler. 37den sonra miadi basliyor zaten

En son asm kontrolünde ebe bebeğin sarılık olmaması için saat başı alarm kurup mutlaka emzirmem gerektiğini söyledi normalde 2 saatte bir diye çevreden duymuşumdur bilginiz olsun kaderdaşlarım

Bana öyle geliyor ki aramızda ilk sen doğuracaksın Ben bile heyecanlandım. Vaktinde zamanında hayırlısı ile gelsin inşallah

Kızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var

Eklentiler

• IMG_20211208_103953.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 77
Ben üçüncü dogumumu dikişsiz yapmıştım hemen ayağa kalkmıştım çok rahattı bunda da aynı performansı bekliyorum kendimden

Günaydın tam olarak gününüz nedir biz bugün 37+0 olduk yarin kontrol var ve çatı muayenesi yapılacak
36+1 benim bugün, çatı için 38de dedi doktorum ama 2.gebelikte neden çatıya bakılır anlamıyorum doktorum o an 2.gebelik olduğunu unuttu falan diye düşünüyorum.
En son asm kontrolünde ebe bebeğin sarılık olmaması için saat başı alarm kurup mutlaka emzirmem gerektiğini söyledi normalde 2 saatte bir diye çevreden duymuşumdur bilginiz olsun kaderdaşlarım
Ben bebek ne zaman isterse veriyordum hiç saate falan bakmazdım ama 2 saati de geçmiyordu benim.
Geceleri bebeğim uyuyordu ben de uyuyakalıyordum 4 saat bile emzirmediğim olmuştur ama gece de 3 saati geçmesin diyorlar ilk ay.

Söylenilene göre benim 1 haftam mı kaldı doguma şaka bi yana ne ara 37 oldum bilmiyorum ocağı beklemicek bu kız hiç sancım çıkmadı bu zamana kadar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…