2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok hiç anlamamıştım, ama kanama alanı artmış olduğunu anladım cunku en ufak bi harakette çok agrım oluyor.. ayakta biraz fazla kalsam bile sancılanıyorum 4 hastalıkken lekelenmem olmustu 5 haftaya kadar Şükür sonra durdu ama karnımda ki geçmedi.. igne de öyle kötü ki hala sızlıyor onlar iyi olsunda varsın sızlasın.. insallah haftaya güzel haberlerle gelirsiniz.. beni de tekrar çağırdı pazartesi günü gel dedi.. bu süreç böyle gecicek sanırım her hafta kontroldeyiz

Sağ Salim kucağına da alırsın inşallah çok uzun süre kanaması olup kucağına alan bir çok insan var bebeğinin kalbi çok şükür atıyormuş dinlenirsen her şey güzel olur eminim

Sağ Salim kucağına da alırsın inşallah çok uzun süre kanaması olup kucağına alan bir çok insan var bebeğinin kalbi çok şükür atıyormuş dinlenirsen her şey güzel olur eminim
Aminn İnşallah çok çok teşekkür ederim
sizinde hersey gönlünüzce olsun inşallah

Bende kımyasal yasadım siz ne kadar sonra hamle kaldınız acaba

Günaydın kızlar mide bulantılarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz ben asla mutfağa giremiyorum buzdolabı falan açamıyorum nasıl geçicek bu süreç
Benim de tam aksi sürekli yeme isteği var, ağzımda tükürük salgısı 5 katında ve çok tatsız sürekli ağzıma atmak istiyorum bişeyler. Ama öyle halsizim ki kanım çekiliyor sanki. Nasıl olacak ben de bilmiyorum kimsede benim gibi değil.
Siz de zencefil suyu içebilirsiniz sabahları, bebeğe zararı yok diye biliorm

Aynen onlar iyi olsunlar, doktorlarimiz da ne yapmamiz gerektigini guzel guzel anlatsin yapmasi bize kalsin. Belirsizlik kotu. Benim de 2 kez oldu lekelenmem. Neredeyse surekli yatiyorum mecburi durumlar disinda. Hakkimizda hayirlisi.

Benim de yaş 31, tahmini doğum tarihi 28 Ocak, 1. çocuk listeye eklerseniz sevinirim.

Canım bnimde bugün gözüktü kesem bayağı bi aradı dr. Artık kan verme cuma tekrar gel dedi. Çok küçükmüş kesem yeni yerleşmiş

Merhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım böyle çıktı öğlen 1de yaptım dün biraz daha belliydi iğnenin etkisi geçiyor mu acaba

Eklentiler

• F52C5F4B-B71E-4A7C-B810-1294A04E60A4.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar benim haftaya son seans alt bacak lazer epilasyonum var . Yaptıran var mı hamilelikte? Doktora sormayı unuttum ya
Ya aynı şey bende de var kontrolüm vardı bayram sonrası şuan 5 haftalık hamileyim lazere gidip gitmemekte kararsızım birşey ogrenirsen banada haber ver olur mu

Aynen onlar iyi olsunlar, doktorlarimiz da ne yapmamiz gerektigini guzel guzel anlatsin yapmasi bize kalsin. Belirsizlik kotu. Benim de 2 kez oldu lekelenmem. Neredeyse surekli yatiyorum mecburi durumlar disinda. Hakkimizda hayirlisi.
Ah keşke anlatsalar... Size ilaç yada igne verdi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…