Kızlar dün kontrolüm vardı, bebeğin kilosu 2540 dedi haftasıyşa uyumlu 3 kiloyu bulur doğuma, ama dedi yışbaşı günü 3 gün yokum tam o sıraya denk gelirse doğum çok sinir oldum, sırf o dr için özel kliniğe gidiyorum doğumda olmazsa ne anlamı kalacak birde sürekli idrar kaçırmaya başladım öksürüğümde olduğundan çok zor oluyor sizinde oluyor mu ya
Bugun 10. Gunum malesef. cOk kötü gunler gecirdim
Gecmiyor lanet şey
Mahvoldum
Bi ara suyumun sizdigindan şüphe ettim
Dr a gittik gece
Cati muyanesi yaptı
Sukur bebem iyiymis
Ama ben kendime gelemiyorum
Öksürük mahvetti
Kullanabilecegim herseyi kullanıyorum
Yemek yiyemiyorum dogru düzgün
Bana dua edin
Kızlar dayanamadım gittim ultrasonda herşey normal kalp atışı falan birde nst bakalım dedi bizim ki fazla hareket etmedi meyve suyu iç tekrar bakalım dedi ikinci de düzeldi hareketleri az da olsa başına böyle bişey gelen var mı ? Doktor sorun yok dedi ama ben çok evhamlıyım
Doktoruna guven en basta bunu soylemeliyim. Uyuyordur belki benim bebekte cok hareketli degil mesela eger sorun olsaydi birak nst yi ultrasonda ve ultrasondaki kalp atislarini muhakkak bakmistir gorurdu stres yapma etkilenio minnos
Doktoruna guven en basta bunu soylemeliyim. Uyuyordur belki benim bebekte cok hareketli degil mesela eger sorun olsaydi birak nst yi ultrasonda ve ultrasondaki kalp atislarini muhakkak bakmistir gorurdu stres yapma etkilenio minnos
Baktı canım kalp atışı doppler falan normal ama insan hiçbir sorun çıkmasın istiyo ama her gittiğim de kesin bişey çıkıyo çok hareketli diye diye nazar ettim çocuğa
Merhaba kizlar ben böyle bir beşik aldım da içine nasıl bir yatak koyabilriim bilemedim. Beşiğin içindeki yatak çok ince yumuşak dolgun da değil. Siz ne yaptınız.
Merhaba kizlar ben böyle bir beşik aldım da içine nasıl bir yatak koyabilriim bilemedim. Beşiğin içindeki yatak çok ince yumuşak dolgun da değil. Siz ne yaptınız.
Buna benzer bir yatak aldim bende park yataktan kucuk 80 e 1 yanilmiyorsam. Minico dan icine yine ince cok kalin olmayan bir yatak aldim minicoya bir bak istersenn hatta indirimdeydi 100 tl gibi bir fiyata gelmisti
Aslında aklıma reflü yatağı gelmişti. Ama bilemedim olur mu diye. Park yatagimiz var zaten bunu gündüz oturma odasında kullanmak için almıştım. Bı arastiriyim reflü yatagini
Buna benzer bir yatak aldim bende park yataktan kucuk 80 e 1 yanilmiyorsam. Minico dan icine yine ince cok kalin olmayan bir yatak aldim minicoya bir bak istersenn hatta indirimdeydi 100 tl gibi bir fiyata gelmisti
Merhaba, Emzirme ödeneği var bir de sosyal yardımlaşmanın vermiş olduğu çocuk parası var. 1. Çocuk için 300,2.Çocuk için 400,3.Çocuk için 600 tl olan .
Bugun 10. Gunum malesef. cOk kötü gunler gecirdim
Gecmiyor lanet şey
Mahvoldum
Bi ara suyumun sizdigindan şüphe ettim
Dr a gittik gece
Cati muyanesi yaptı
Sukur bebem iyiymis
Ama ben kendime gelemiyorum
Öksürük mahvetti
Kullanabilecegim herseyi kullanıyorum
Yemek yiyemiyorum dogru düzgün
Bana dua edin
Emzirme ödeneği sadece 5510 sayılı sosyal sigortalar kanununa bağlı çalışanlara verilir . Ben genel olarak verilen ödenekleri yazdım. 657 sayılı devlet memuru kanuna tabi olana emzirme ödeneği ne yazık ki verilmiyor
Kızlar bende korona oldum Bi haftadır nefes darlığı mahvetti beni sanki biri ağzımı burnumu kapatıyor bugün biraz daha iyiyim 14 gün karantina dayım dün yaptırdım testi anca sancı tutarsa yada bebek hareketinde sıkıntı olursa doktora gidebilirimişim yada görüntülü muayene varmış ekrandan nası muayene edecekse bide ben şikayetim anlatıyorum covit testi yaptırmak istermisiniz diye soruyorlar hastanede istemem desem istediğim gibi dışarı çıkar herkese bulaştırırım nasıl bi sistem anlamadım banada dua edin çabuk atlatalım Bi haftam çok ağır geçti nefes alamıyorum diye ağladım geçen hafta doğum acile gittim bebek iyiydi şükür 34+2 2600 dü kilosu. @Statusahibi rabbim şifa versin kolay atlatalım inşallah
Bunların içine başka yatak konmuyor bildiğim kadarıyla reflü yatağı da ince ,normal park beşik yatakları da ince.Ben de park beşik yatağı aldım,oğlumda da kullandım .
Kızlar bende korona oldum Bi haftadır nefes darlığı mahvetti beni sanki biri ağzımı burnumu kapatıyor bugün biraz daha iyiyim 14 gün karantina dayım dün yaptırdım testi anca sancı tutarsa yada bebek hareketinde sıkıntı olursa doktora gidebilirimişim yada görüntülü muayene varmış ekrandan nası muayene edecekse bide ben şikayetim anlatıyorum covit testi yaptırmak istermisiniz diye soruyorlar hastanede istemem desem istediğim gibi dışarı çıkar herkese bulaştırırım nasıl bi sistem anlamadım banada dua edin çabuk atlatalım Bi haftam çok ağır geçti nefes alamıyorum diye ağladım geçen hafta doğum acile gittim bebek iyiydi şükür 34+2 2600 dü kilosu. @Statusahibi rabbim şifa versin kolay atlatalım inşallah
Öncelikle geçmiş olsun. Benim de ilk çocuğumda başıma gelmişti doktor hep rahimiçi gelişim geriliği diyordu. Daima 3-4 hafta geri oluyordu. Sonra rutin tahlillerden birinden idrarda protein çıktı ve tansiyon 140/90 dı. O aydan sonra her hafta dr gittim ve 38 haftalıkken 2750 48cm doğdu. O zamanlar küçük diye çok üzülüyordum ama şimdi 8 yaşında ama maşallah ölçüleri 10 yaş ölçüleri. Siz dr dediği gibi tansiyonunza dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın
Çok teşekkür ederim. Şimdi idrar tahlilini bekliyorum. Doktor nst sonucundan memnun kaldığı için acilde tutmamış. Ama çok enteresan birşey öğrendim belki aynı durumda olanlar vardır. Hamileliğimin başından beri coraspin kullanıyordum. En son doktorun yanına uğrayıp hem magnezyum hem coraspin yazmasını istedim Meğer coraspin gebeliğin son 3 ayında kullanılmamalıymış ve tansiyonu yükseltiyormuş. Ayrıca kan sulandırıcı olduğu için bebeğe besinlerin geçişinde sıkıntı oluyormuş hamileliğim boyunca çok doktor değiştirmek zorunda kaldığım için gözden kaçan önemli bir nokta olmuş. Doktor duyunca kesinlikle bırak dedi. Eğer idrar sonucunda protein çıkmazsa ilacın etkilerinin sonucunda bunları yaşamış olduğum ortaya çıkacak. İnşallah kimse aynı durumu yaşamaz. Normal zamanda ve sağlıkla bebeğime kavuşmak için dualarınızı bekliyorum. Cevap yazan herkese teşekkür ederim