2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım çok geçmiş olsun, doktorunu bilgilendirdnmi, bir önerisi varmı, Allah şifa versin inşallah biran önce atlatırsın, aşı yaptırmışmıydın

Bana doktorum 32. Haftada bıraktırmıştı kan sulandırıcıyı, nedenini bilmiyordum bak senden öğrendim

Ben de ecopirin 100 ml kullanıyorum. Doktorum 34+0 da Birak dedi. Birinci çocuğumda da 34. Haftamda bırakmıştım

T tulperde roseanne çok sağolun kızlar. Canım ben özel doktoruma üç aydır gitmiyorum doğum yaptırmıyor çünkü aşımda yok
Anladım Allah şifa versin çok dikkat edin, solunum sıkıntınız olduğunda hastaneye gidin siz yine, inşallah en hafif şekilde biran önce atlatırsınız, bende sizin için dua edicem

Cok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bende hamile iken Corona atlattım doktorumun dediği kan sulandırıcı mutlaka kullanmam oldu zaten pıhtılaşma sorunum olduğu için kullanıyordum vitamin al öksürük için ben kekik çayı yapmıştım beni çok rahatlatmisti iki günde bir bardak içmiştim nefes darlığı varsa mutlaka doktora git tekrar geçmiş olsun

Cok gecmis olsun Rabbim şifa versin Ayy bendede nefes darligi var burun spreyiyle duruyorum pazartesi dogum icib korona testine gircem umarim bisey cikmaz yoksa doguma almazlar heralde

Peki 657 lilerin 5510 kapsamında "hiç" yer almadığından haberi var mı? şaka bir yana eksik bilgi olmasın okuyanlar için diye yazmak istedim. 5510 da 4a lılar için geçerli ödenek. 657 liler 4cli.

Cok gecmis olsun Rabbim şifa versin Ayy bendede nefes darligi var burun spreyiyle duruyorum pazartesi dogum icib korona testine gircem umarim bisey cikmaz yoksa doguma almazlar heralde
Bende sordum doktoruma pozitif olursam alırmısınız diye, kendi hastalarımı bırakmıyorum, pozitif olsana alırım dedi, belki alır sizinde

Cok gecmıs olsun kotu doneme geldı hamılelıgımız Allah sonumuzu hayır etsin.
Gecen hafta kızım hastaydı 2 gundur bende oksuruk burun akıntısı var ıcım rahat etsin diye test vermeye gıttım gitmez olaydım hemen nst ye aldılar sezaryen dememe ragmen catıya da baktı mal dr.
Ancı cıktı nst de 3 kez nst cekıldı 3 tane serum takıldı benı yatırmaya kalktı aptal adam. Bebegımın ve kendimin olum riskini bılıyorum buna ragmen cıkmak istiyorum dıye kagıt ımzalattılar. Gercekten cok yıprandım 3 saat ıcınde aglmaktan ıyıce strese girdim. Sancım yok dıyorum hala nst de cıktı dıyor. Bu sancı bukadarr yuksekken hıssedılöeyecek bısey mı ya? Sadece sık Wc ye gıdıyorum son zamanlarda gitmezsem baskı oluyor, sancı bu mu?

Kasılma oluyordur canım, bazen hissedilmiyor ama sertleşiyor çok, ben hissediyorum, benimde kasılmalarım oldu sizin gibi üç kez, yatış verdiler ben gitmedim, evde oğlum pozitif ti gidemedim

Gecmis olsun. Bunlar devlet hastanesinde mi oldu ?
Nst de 20 dk da 40 ve uzeri sanci 3 kez ve uzerinde cikarsa duzenli sanci sayiliyor. (40 olan sanci hafif sertlesme seklinde hissediyorum ben ama aci esigine bagli olarak degisir kisiden kisiye) nst de doktor bunu gorunce catina degil acilmana bakmistir ki mecburdur ona bakmaya ozellikle sezeryan olup acilman varsa ve nst de de duzenli sanci cikiyorsa seni nasil biraksin ki biraksin da acilman sancin varsa biraz sonra bebek kanala girsin ssvd ye eli mahkum kalip seni ve bebegi bu hayati tehlikeye mi atsin oyle dusun.

Bide cikan sancinin degerini gordun mu ?

Cok gecmis olsun bir an once sagliginiza kavusmanizi diliyorum

Canım geçmiş olsun durumu kendi doktoruna görüşemez misin?
Sancı evet herkeste aynı olmuyor ben ilk doğumumda suyumu patlatana kadar hiç sancı hissetmedim sadece hissettiğim şey karnım bişeyle sıkılıyormuş hissiydi. Şimdi yine kasılmalatım oluyor aynı şekilde 0 ağrı var. Onlarda sancı çıktığı için riske atmak istemediler demek ki

Sehır hastanesınde asistanı bakan, ultrasonda servıs uzunluğuna bakıldı tekrar acılma var mı dıye bakması anlamsız geldı. Hocaları onemsemedı sancıyı telefonla arayıp yanımda konustu bu taktı yatıs yapacam dıye, serum tak dedıler neyse sancı hafifledi. Sonra dıyorkı yatmak ıstıyor musun? Yatsan da suphleı oldugun ıcın pozıtıf lerın arasına alacam mecbur zaten erken oldugu ıcın senı sezaryene de almazlar sadece bırkac gun nst takıbı yapılır dedı. Nst sonuclarımı verıın doktoruma gostereyım dedım yasakmıs hastanenin evrakıymıs doktorum yenıden ceksınmiş. Yanı bastan sona zırvalıktı.

Ben de ecopirin 100 ml kullanıyorum. Doktorum 34+0 da Birak dedi. Birinci çocuğumda da 34. Haftamda bırakmıştım
Coraspinin prospektüsünde de yazıyor son 3 ayda kullanılmaz diye neden doktorunuz devam ettiriyor bilmiyorum Bir de pıhtılaşmayı önlediği için doğuma yakın bıraktırıyorlar kanamanın durmama ihtimaline karşılık. İsterseniz siz yine doktorunuza danışın daha iyi olur

Bizim bebe hala uyumadi icerde hazirlik yapiyor sanirim sabahlar olmasin dogunca benim bunla isim var ben yanmisim dibil dibil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…