Canım çok geçmiş olsun, doktorunu bilgilendirdnmi, bir önerisi varmı, Allah şifa versin inşallah biran önce atlatırsın, aşı yaptırmışmıydınKızlar bende korona oldum Bi haftadır nefes darlığı mahvetti beni sanki biri ağzımı burnumu kapatıyor bugün biraz daha iyiyim 14 gün karantina dayım dün yaptırdım testi anca sancı tutarsa yada bebek hareketinde sıkıntı olursa doktora gidebilirimişim yada görüntülü muayene varmış ekrandan nası muayene edecekse bide ben şikayetim anlatıyorum covit testi yaptırmak istermisiniz diye soruyorlar hastanede istemem desem istediğim gibi dışarı çıkar herkese bulaştırırım nasıl bi sistem anlamadım banada dua edin çabuk atlatalım Bi haftam çok ağır geçti nefes alamıyorum diye ağladım geçen hafta doğum acile gittim bebek iyiydi şükür 34+2 2600 dü kilosu. @Statusahibi rabbim şifa versin kolay atlatalım inşallah
Bana doktorum 32. Haftada bıraktırmıştı kan sulandırıcıyı, nedenini bilmiyordum bak senden öğrendimÇok teşekkür ederim. Şimdi idrar tahlilini bekliyorum. Doktor nst sonucundan memnun kaldığı için acilde tutmamış. Ama çok enteresan birşey öğrendim belki aynı durumda olanlar vardır. Hamileliğimin başından beri coraspin kullanıyordum. En son doktorun yanına uğrayıp hem magnezyum hem coraspin yazmasını istedim Meğer coraspin gebeliğin son 3 ayında kullanılmamalıymış ve tansiyonu yükseltiyormuş. Ayrıca kan sulandırıcı olduğu için bebeğe besinlerin geçişinde sıkıntı oluyormuşhamileliğim boyunca çok doktor değiştirmek zorunda kaldığım için gözden kaçan önemli bir nokta olmuş. Doktor duyunca kesinlikle bırak dedi. Eğer idrar sonucunda protein çıkmazsa ilacın etkilerinin sonucunda bunları yaşamış olduğum ortaya çıkacak. İnşallah kimse aynı durumu yaşamaz. Normal zamanda ve sağlıkla bebeğime kavuşmak için dualarınızı bekliyorum. Cevap yazan herkese teşekkür ederim
Ben de ecopirin 100 ml kullanıyorum. Doktorum 34+0 da Birak dedi. Birinci çocuğumda da 34. Haftamda bırakmıştımÇok teşekkür ederim. Şimdi idrar tahlilini bekliyorum. Doktor nst sonucundan memnun kaldığı için acilde tutmamış. Ama çok enteresan birşey öğrendim belki aynı durumda olanlar vardır. Hamileliğimin başından beri coraspin kullanıyordum. En son doktorun yanına uğrayıp hem magnezyum hem coraspin yazmasını istedim Meğer coraspin gebeliğin son 3 ayında kullanılmamalıymış ve tansiyonu yükseltiyormuş. Ayrıca kan sulandırıcı olduğu için bebeğe besinlerin geçişinde sıkıntı oluyormuşhamileliğim boyunca çok doktor değiştirmek zorunda kaldığım için gözden kaçan önemli bir nokta olmuş. Doktor duyunca kesinlikle bırak dedi. Eğer idrar sonucunda protein çıkmazsa ilacın etkilerinin sonucunda bunları yaşamış olduğum ortaya çıkacak. İnşallah kimse aynı durumu yaşamaz. Normal zamanda ve sağlıkla bebeğime kavuşmak için dualarınızı bekliyorum. Cevap yazan herkese teşekkür ederim
Cok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bende hamile iken Corona atlattım doktorumun dediği kan sulandırıcı mutlaka kullanmam oldu zaten pıhtılaşma sorunum olduğu için kullanıyordum vitamin al öksürük için ben kekik çayı yapmıştım beni çok rahatlatmisti iki günde bir bardak içmiştim nefes darlığı varsa mutlaka doktora git tekrar geçmiş olsunKızlar bende korona oldum Bi haftadır nefes darlığı mahvetti beni sanki biri ağzımı burnumu kapatıyor bugün biraz daha iyiyim 14 gün karantina dayım dün yaptırdım testi anca sancı tutarsa yada bebek hareketinde sıkıntı olursa doktora gidebilirimişim yada görüntülü muayene varmış ekrandan nası muayene edecekse bide ben şikayetim anlatıyorum covit testi yaptırmak istermisiniz diye soruyorlar hastanede istemem desem istediğim gibi dışarı çıkar herkese bulaştırırım nasıl bi sistem anlamadım banada dua edin çabuk atlatalım Bi haftam çok ağır geçti nefes alamıyorum diye ağladım geçen hafta doğum acile gittim bebek iyiydi şükür 34+2 2600 dü kilosu. @Statusahibi rabbim şifa versin kolay atlatalım inşallah
Bende aldim reflu yatagini koydum oldu öyle sen bilirsinMerhaba kizlar ben böyle bir beşik aldım da içine nasıl bir yatak koyabilriim bilemedim. Beşiğin içindeki yatak çok ince yumuşak dolgun da değil. Siz ne yaptınız.
Cok gecmis olsun Rabbim şifa versin Ayy bendede nefes darligi var burun spreyiyle duruyorum pazartesi dogum icib korona testine gircem umarim bisey cikmaz yoksa doguma almazlar heraldeKızlar bende korona oldum Bi haftadır nefes darlığı mahvetti beni sanki biri ağzımı burnumu kapatıyor bugün biraz daha iyiyim 14 gün karantina dayım dün yaptırdım testi anca sancı tutarsa yada bebek hareketinde sıkıntı olursa doktora gidebilirimişim yada görüntülü muayene varmış ekrandan nası muayene edecekse bide ben şikayetim anlatıyorum covit testi yaptırmak istermisiniz diye soruyorlar hastanede istemem desem istediğim gibi dışarı çıkar herkese bulaştırırım nasıl bi sistem anlamadım banada dua edin çabuk atlatalım Bi haftam çok ağır geçti nefes alamıyorum diye ağladım geçen hafta doğum acile gittim bebek iyiydi şükür 34+2 2600 dü kilosu. @Statusahibi rabbim şifa versin kolay atlatalım inşallah
Peki 657 lilerin 5510 kapsamında "hiç" yer almadığından haberi var mı?Emzirme ödeneği sadece 5510 sayılı sosyal sigortalar kanununa bağlı çalışanlara verilir . Ben genel olarak verilen ödenekleri yazdım. 657 sayılı devlet memuru kanuna tabi olana emzirme ödeneği ne yazık ki verilmiyor
Evet öyle zatenPeki 657 lilerin 5510 kapsamında "hiç" yer almadığından haberi var mı?şaka bir yana eksik bilgi olmasın okuyanlar için diye yazmak istedim. 5510 da 4a lılar için geçerli ödenek. 657 liler 4cli.
Bende sordum doktoruma pozitif olursam alırmısınız diye, kendi hastalarımı bırakmıyorum, pozitif olsana alırım dedi, belki alır sizindeCok gecmis olsun Rabbim şifa versin Ayy bendede nefes darligi var burun spreyiyle duruyorum pazartesi dogum icib korona testine gircem umarim bisey cikmaz yoksa doguma almazlar heralde
Kasılma oluyordur canım, bazen hissedilmiyor ama sertleşiyor çok, ben hissediyorum, benimde kasılmalarım oldu sizin gibi üç kez, yatış verdiler ben gitmedim, evde oğlum pozitif ti gidemedimCok gecmıs olsun kotu doneme geldı hamılelıgımız Allah sonumuzu hayır etsin.
Gecen hafta kızım hastaydı 2 gundur bende oksuruk burun akıntısı var ıcım rahat etsin diye test vermeye gıttım gitmez olaydım hemen nst ye aldılar sezaryen dememe ragmen catıya da baktı mal dr.
Ancı cıktı nst de 3 kez nst cekıldı 3 tane serum takıldı benı yatırmaya kalktı aptal adam. Bebegımın ve kendimin olum riskini bılıyorum buna ragmen cıkmak istiyorum dıye kagıt ımzalattılar. Gercekten cok yıprandım 3 saat ıcınde aglmaktan ıyıce strese girdim. Sancım yok dıyorum hala nst de cıktı dıyor. Bu sancı bukadarr yuksekken hıssedılöeyecek bısey mı ya? Sadece sık Wc ye gıdıyorum son zamanlarda gitmezsem baskı oluyor, sancı bu mu?
Gecmis olsun. Bunlar devlet hastanesinde mi oldu ?Cok gecmıs olsun kotu doneme geldı hamılelıgımız Allah sonumuzu hayır etsin.
Gecen hafta kızım hastaydı 2 gundur bende oksuruk burun akıntısı var ıcım rahat etsin diye test vermeye gıttım gitmez olaydım hemen nst ye aldılar sezaryen dememe ragmen catıya da baktı mal dr.
Ancı cıktı nst de 3 kez nst cekıldı 3 tane serum takıldı benı yatırmaya kalktı aptal adam. Bebegımın ve kendimin olum riskini bılıyorum buna ragmen cıkmak istiyorum dıye kagıt ımzalattılar. Gercekten cok yıprandım 3 saat ıcınde aglmaktan ıyıce strese girdim. Sancım yok dıyorum hala nst de cıktı dıyor. Bu sancı bukadarr yuksekken hıssedılöeyecek bısey mı ya? Sadece sık Wc ye gıdıyorum son zamanlarda gitmezsem baskı oluyor, sancı bu mu?
Bide cikan sancinin degerini gordun mu ?Cok gecmıs olsun kotu doneme geldı hamılelıgımız Allah sonumuzu hayır etsin.
Cok gecmis olsun bir an once sagliginiza kavusmanizi diliyorumKızlar bende korona oldum Bi haftadır nefes darlığı mahvetti beni sanki biri ağzımı burnumu kapatıyor bugün biraz daha iyiyim 14 gün karantina dayım dün yaptırdım testi anca sancı tutarsa yada bebek hareketinde sıkıntı olursa doktora gidebilirimişim yada görüntülü muayene varmış ekrandan nası muayene edecekse bide ben şikayetim anlatıyorum covit testi yaptırmak istermisiniz diye soruyorlar hastanede istemem desem istediğim gibi dışarı çıkar herkese bulaştırırım nasıl bi sistem anlamadım banada dua edin çabuk atlatalım Bi haftam çok ağır geçti nefes alamıyorum diye ağladım geçen hafta doğum acile gittim bebek iyiydi şükür 34+2 2600 dü kilosu. @Statusahibi rabbim şifa versin kolay atlatalım inşallah
Canım geçmiş olsun durumu kendi doktoruna görüşemez misin?Cok gecmıs olsun kotu doneme geldı hamılelıgımız Allah sonumuzu hayır etsin.
Sehır hastanesınde asistanı bakan, ultrasonda servıs uzunluğuna bakıldı tekrar acılma var mı dıye bakması anlamsız geldı. Hocaları onemsemedı sancıyı telefonla arayıp yanımda konustu bu taktı yatıs yapacam dıye, serum tak dedıler neyse sancı hafifledi. Sonra dıyorkı yatmak ıstıyor musun? Yatsan da suphleı oldugun ıcın pozıtıf lerın arasına alacam mecbur zaten erken oldugu ıcın senı sezaryene de almazlar sadece bırkac gun nst takıbı yapılır dedı. Nst sonuclarımı verıın doktoruma gostereyım dedım yasakmıs hastanenin evrakıymıs doktorum yenıden ceksınmiş. Yanı bastan sona zırvalıktı.Gecmis olsun. Bunlar devlet hastanesinde mi oldu ?
Nst de 20 dk da 40 ve uzeri sanci 3 kez ve uzerinde cikarsa duzenli sanci sayiliyor. (40 olan sanci hafif sertlesme seklinde hissediyorum ben ama aci esigine bagli olarak degisir kisiden kisiye) nst de doktor bunu gorunce catina degil acilmana bakmistir ki mecburdur ona bakmaya ozellikle sezeryan olup acilman varsa ve nst de de duzenli sanci cikiyorsa seni nasil biraksin kibiraksin da acilman sancin varsa biraz sonra bebek kanala girsin ssvd ye eli mahkum kalip seni ve bebegi bu hayati tehlikeye mi atsin oyle dusun.
Coraspinin prospektüsünde de yazıyor son 3 ayda kullanılmaz diye neden doktorunuz devam ettiriyor bilmiyorumBen de ecopirin 100 ml kullanıyorum. Doktorum 34+0 da Birak dedi. Birinci çocuğumda da 34. Haftamda bırakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?