2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar kan tahlili vermiştim trigliserid 282 çıkmış yüksek yazıyor bilgisi olan varmı korkulacak bsey mi doktoruma yazdım ama saatlerdir dönmedi

Merhabalar
Bebek hareketi için doktorum her gün belli bi saatte hareketleri fazlalaşır eğer azalma olursa ararsın demişti hiç hareket say demedi.
Mesele bebişler geceleri çook hareketli ya üst üst gece hareketi azalırsa haber ver suyunda azalma var mı ya da kordonunda sıkıntı var mı ona bakarız dedi.
Bende çook pimpirikliyim ama içinizi ferah tutun

Kızlar kan tahlili vermiştim trigliserid 282 çıkmış yüksek yazıyor bilgisi olan varmı korkulacak bsey mi doktoruma yazdım ama saatlerdir dönmedi
Gebelikte trigliserid ve hdl ldl kolesterol değerleri genellikle yüksek çıkar doktorlar bu yüzden tahlillerde bu değerlerin önemli olmadığını söylerler.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Tam da bu nedenle erken doğum yapan bir arkadaşımız vardı. E esraa92 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Cok gecmis olsun... Bu sayfada da diger topiklerdede cok daha erken haftalarda bu hastalik sebebiyle dogum yapan ve saglikla kavusan bir cok anne var. Haftaniz guzel allahtan. Saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle...

Benim ayaktayken adet agrim epey vuruyor gene yaaa rahatsizlanmak icin resmen geceyi bekliyorum agrilarim hafifledi diyen dilime emi

İnşallah yaa son zamanlar acaba psikolojik mi diyorum bu rahatsızlıklar
Yok kizzz pskolojik bu agri yasanirmi bilmiyorum oyle olsa gunduzde mahvederdi bugun hastaneye gittim oglani okula gotur getir bide markete flan ciktim sanirim yoruldum epeyce ondan bugun bu kadar artti agrim yorgunluga gelmio. Bide benim kiz gece hareketlenio onunda etkisi vardir sanirim. Gunduz huri melek gece basliyor mesaiye bugun nst de 100 e vuran sanci cikti ama doktor duzenli olmadigindan kaile almadi almamasi da normal zaten ama nst de gorunce dedim ohaa napio bu

Benimki de geceleri hareketleniyo hareketlendikçe kafasıyla mesanemi itiyo aha diyorum çıkmaya hazırlanıyo, belimde kasıklarımda regl sancıları oluyo ama sabaha sanki o ben değilim hiç gebe değilmişim gibi uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…