aha ben
Canim nst yi ozel doktorumda devletteki doktorumda bana geri vermiyor sanirim genel bir presedur bu. Aa bak pozitiflilerin arasina yatirma dusuncesi kabus isteSehır hastanesınde asistanı bakan, ultrasonda servıs uzunluğuna bakıldı tekrar acılma var mı dıye bakması anlamsız geldı. Hocaları onemsemedı sancıyı telefonla arayıp yanımda konustu bu taktı yatıs yapacam dıye, serum tak dedıler neyse sancı hafifledi. Sonra dıyorkı yatmak ıstıyor musun? Yatsan da suphleı oldugun ıcın pozıtıf lerın arasına alacam mecbur zaten erken oldugu ıcın senı sezaryene de almazlar sadece bırkac gun nst takıbı yapılır dedı. Nst sonuclarımı verıın doktoruma gostereyım dedım yasakmıs hastanenin evrakıymıs doktorum yenıden ceksınmiş. Yanı bastan sona zırvalıktı.
3 saattir yataktayım hala uyuyamadım. karnım durmadan sertleşiyor, kasıklarım çekilip nefesim kesiliyor, yatarken bu kadar olmazdı, hiç ağrı hissetmiyorum ama sadece kasılma, azıcık ağrım olsa doğum başlıyor diye şüpheleneceğim
3 saattir yataktayım hala uyuyamadım. karnım durmadan sertleşiyor, kasıklarım çekilip nefesim kesiliyor, yatarken bu kadar olmazdı, hiç ağrı hissetmiyorum ama sadece kasılma, azıcık ağrım olsa doğum başlıyor diye şüpheleneceğim
Serviksi kısaltıp açılma da yapabiliyor. Ama günümüz yaklaşıyor zaten endişelenecek bir şey yoktur umarım.Benim de öyle 1 haftadır. Daha doğurmadım. Kaşıklarımdan sanki lifler çekiliyor gibi oluyor. Sürekli sertleşiyor. Dün gece 3 kere belime bıçak saplandı ahh geliyor galiba dedim ama gelmedi.
Böyle kolay doğurulmuyor sanırım ama o kasılmalar suyu patlatacak diye korkuyorum.
Yok o kadar değildir bence, saat tutmadım ama buraya yazdığımdan beri 3 kere falan olmuştur. Ama uzun sürüyor dediği gibi bir dakikayı buluyodur sert kalması.10 dk da 3 kere kasılıp gevşiyorsa , bu kasılmalar 30-50 sn kadar sürüyorsa . Doğum sancısı olabilirmiş. Şiddeti de giderek artıyormuş. Takip et istersen 10 dk da 3 kere oluyor mu
Takip etmek gerekiyor çok sıksa.Serviksi kısaltıp açılma da yapabiliyor. Ama günümüz yaklaşıyor zaten endişelenecek bir şey yoktur umarım.
Yok o kadar değildir bence, saat tutmadım ama buraya yazdığımdan beri 3 kere falan olmuştur. Ama uzun sürüyor dediği gibi bir dakikayı buluyodur sert kalması.
Senin ne sıklıkta
Aslında belden giren ağrım yok düzenli gibi de değil, sanırım yine yalancı kasılmalar.
Ağrın yoksa endişelenme. Saat tutmaya ağrılar da eşlik ediyorsa öyle başla canım. Gerçek doğum sancıları başlarsa anlamaman imkansız olur zaten.Benim de 10-15 dk da 1 şeklinde oluyor. 1-5-2 dk sürüyor bazen.
1 saat böyle devam ediyor . Sonra kesiliyor. 1 saat sonra yine başlayabiliyor. Takip etmekten sıkıldım artık
Bugun 10. Gunum malesef. cOk kötü gunler gecirdim
Gecmiyor lanet şey
Mahvoldum
Bi ara suyumun sizdigindan şüphe ettim
Dr a gittik gece
Cati muyanesi yaptı
Sukur bebem iyiymis
Ama ben kendime gelemiyorum
Öksürük mahvetti
Kullanabilecegim herseyi kullanıyorum
Yemek yiyemiyorum dogru düzgün
Bana dua edin
Ama doktor sorun yok demis neden evhamlisin:) Sakin oll her sey normal belli ki, sukret mutlu olKızlar dayanamadım gittim ultrasonda herşey normal kalp atışı falan birde nst bakalım dedi bizim ki fazla hareket etmedi meyve suyu iç tekrar bakalım dedi ikinci de düzeldi hareketleri az da olsa başına böyle bişey gelen var mı ? Doktor sorun yok dedi ama ben çok evhamlıyım
Çok şükür canım bu halimizeAma doktor sorun yok demis neden evhamlisin:) Sakin oll her sey normal belli ki, sukret mutlu ol
Benimki de cok az hareket ediyo. Ben kafayi takmamaya calisiyorum. Belki de bu topikte bebegi konusunda en az bilgi sahibi olan benim. Gercekten oyle bak anlatayim icin rahat etsin.Baktı canım kalp atışı doppler falan normal ama insan hiçbir sorun çıkmasın istiyo ama her gittiğim de kesin bişey çıkıyo çok hareketli diye diye nazar ettim çocuğa
Kızlar bende korona oldum Bi haftadır nefes darlığı mahvetti beni sanki biri ağzımı burnumu kapatıyor bugün biraz daha iyiyim 14 gün karantina dayım dün yaptırdım testi anca sancı tutarsa yada bebek hareketinde sıkıntı olursa doktora gidebilirimişim yada görüntülü muayene varmış ekrandan nası muayene edecekse bide ben şikayetim anlatıyorum covit testi yaptırmak istermisiniz diye soruyorlar hastanede istemem desem istediğim gibi dışarı çıkar herkese bulaştırırım nasıl bi sistem anlamadım banada dua edin çabuk atlatalım Bi haftam çok ağır geçti nefes alamıyorum diye ağladım geçen hafta doğum acile gittim bebek iyiydi şükür 34+2 2600 dü kilosu. @Statusahibi rabbim şifa versin kolay atlatalım inşallah
Seninkiler de biraz fazla mı ilgisiz ne?Benimki de cok az hareket ediyo. Ben kafayi takmamaya calisiyorum. Belki de bu topikte bebegi konusunda en az bilgi sahibi olan benim. Gercekten oyle bak anlatayim icin rahat etsin.
Kronik troid hastasiyim normalde her ay degerlere bakilir gebelikte, simdi 4 aydir 1 kez bakildi. Doktora her ay sordum gerek yok normal cikti dedi. Artik sormayi biraktim.
Siz her muayeneye gittiginizde muhtemelen bebegin boyu kilosu ve su durumunuz hakkinda bilgi aliyosunuz. Burda 30. Haftadan sonra sadece ayda bir farkli bir doktor bakiyor ve kendi doktoruma bilgi veriyor. Su an kac kg bilmiyorum..
Agrim var gibi NST yapsak mi dedigim halde gerek yok onlar yalancilardir 36dan sonra bakiyoruz ciddi agri yoksa dedi doktorum.. artik soylemiyorum bile ki sabahlari uyandigimda gercekten agrim oluyor. Ama sonra geciyor. Yani henuz hic nst gormedim.
Vitaminlerimi soyledim. Aslinda icmen sart degil ama zarar da etmez dedi:)
Ne desem normal, gerek yok, devam et, bekleme yapma kafasinda. Ben de akisina biraktim. Sadece su ssvd konusunda agzindan kerpetenle bir laf alabilirsem doktorumun ona zorlicam bu kontrolumde
Yani belki de biz biraz fazla pimpirikliyiz. Bebislere ve kendimize guvenmeliyiz sanirim. Bir de ben de agri var miydi yok muydu derken psikolojik olarak sanki heran doguracakmisim gibi hissetmeye basladimbu kafadan cikmak lazim daha 5 hafta varrr
bu gece 1buçuktan 4 e kadar uyuyamadım kasılma kasık ağrısı sonra uyumuşum yeni kalktım hala belimde kasıklarımda adet ağrısı var biraz bağırsaklarımda hareketli bugün me yalan söyliyimBenim de öyle 1 haftadır. Daha doğurmadım. Kaşıklarımdan sanki lifler çekiliyor gibi oluyor. Sürekli sertleşiyor. Dün gece 3 kere belime bıçak saplandı ahh geliyor galiba dedim ama gelmedi.
Böyle kolay doğurulmuyor sanırım ama o kasılmalar suyu patlatacak diye korkuyorum.
Bence de dediğin gibi biz biraz fazla düşünüyoruz galiba gerçekten bir sorun olsa doktor muhakkak söyler boşuna oraya koymamışlar onu dmi içimi rahatlattın teşekkür ederimBenimki de cok az hareket ediyo. Ben kafayi takmamaya calisiyorum. Belki de bu topikte bebegi konusunda en az bilgi sahibi olan benim. Gercekten oyle bak anlatayim icin rahat etsin.
Kronik troid hastasiyim normalde her ay degerlere bakilir gebelikte, simdi 4 aydir 1 kez bakildi. Doktora her ay sordum gerek yok normal cikti dedi. Artik sormayi biraktim.
Siz her muayeneye gittiginizde muhtemelen bebegin boyu kilosu ve su durumunuz hakkinda bilgi aliyosunuz. Burda 30. Haftadan sonra sadece ayda bir farkli bir doktor bakiyor ve kendi doktoruma bilgi veriyor. Su an kac kg bilmiyorum..
Agrim var gibi NST yapsak mi dedigim halde gerek yok onlar yalancilardir 36dan sonra bakiyoruz ciddi agri yoksa dedi doktorum.. artik soylemiyorum bile ki sabahlari uyandigimda gercekten agrim oluyor. Ama sonra geciyor. Yani henuz hic nst gormedim.
Vitaminlerimi soyledim. Aslinda icmen sart degil ama zarar da etmez dedi:)
Ne desem normal, gerek yok, devam et, bekleme yapma kafasinda. Ben de akisina biraktim. Sadece su ssvd konusunda agzindan kerpetenle bir laf alabilirsem doktorumun ona zorlicam bu kontrolumde
Yani belki de biz biraz fazla pimpirikliyiz. Bebislere ve kendimize guvenmeliyiz sanirim. Bir de ben de agri var miydi yok muydu derken psikolojik olarak sanki heran doguracakmisim gibi hissetmeye basladimbu kafadan cikmak lazim daha 5 hafta varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?