2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bence sen gununden once dogurmayacaksin. Yine gununu bekleyeceksin. Sadece bir his. Bugun yoruldun mu normale gore? Veya ayakta kaldin mi?

Ilgisizlik deyip doktorumu gommek istemiyorum simdi ama Bizim alistigimiz gibi degil. Turkiye'de tirnak icinde soyliim ve yazayim biraz "simarik" davranmaya her istedigimde istedigimiz doktora hastaneye (hele ozel sigorta varsa) gitmeye, zirt pirt kan testi vs. yaptirmaya o kadar alismisiz ki burdaki sukunet ve rahatlik bize ilgisizlik gibi gelebilir evet. Burda da ozel sigortamiz var ama ben su an baska doktora gitsem yadirgar beni ve doktorum ben degilim neden geldin tavri olabilir. Sizinki lukus hayat su an

AA pardon sen yurtdışındaydin dimii . Türkiye standartlarina (özel doktorlarına) göre yorum yaptım ben

Bende pıhtılaşma yok da benden bebeğe giden kan akışında problem olduğu için ecopirin kullanıyorum. Zaten cumartesi günü 34+0 olacağım üç gün kalmış kullanmama. Doktoruma defalarca sordum eminim 34+0 dediğine canim.

AA pardon sen yurtdışındaydin dimii . Türkiye standartlarina (özel doktorlarına) göre yorum yaptım ben
Aynen. Bu da ozel hastane/doktor da gevsek biraz Saka bi yana burda doktor bi arkadasim var kbbci. Kac kere kere kizimla ilgili sorsam hep beni telefonda sakinlestirir tahlil vs. Gerek gormez. Bosa hastaneye getirip cocugu o ortama sokmayalim, su su durumlar olursa haber ver der. Dedigi de cikar bi sey olmaz gecer gider hastalik. Ne bilem her yerin adeti deisik. Bi de burda sigorta sirketleri sanirim cok fazla sorguluyo. Mesela bu teste neden gerk gordunuz diyor olabilirler. Minimumda tutuyolardir o nedenle. En son geldigim nokta bu. Aman beni bi sag salim dogurtsunlar da artik neyse ne

Bizim burdaki Dr lar niye yurt dışına gitmek istiyor şimdi anladım

Bizim burdaki Dr lar niye yurt dışına gitmek istiyor şimdi anladım
Valla bizim doktorlar yurtdisina gitse hepsi milyarder olur, hem ilgililer hem de egitimlerinin cok iyi oldugunu dusunuyorum turkiye'deki tip fakultelerinin. Yurtdisindaki egitim ve doktorlar kotu demek degil bu tabi ama bence turkiye de bu konuda oldukca iyi. Ozellikle devlettekilerin o kadar emege ragmen aldiklari maaslar insani uzuyor. Neyse bu ayri bi konu

bende kullanıyorum . doktorum 34-35. hafta dedi bende 35 de bıraktım. umarım bir sıkıntı olmamıştır. bendede pıhtılaşma sorunu var.

bende kullanıyorum . doktorum 34-35. hafta dedi bende 35 de bıraktım. umarım bir sıkıntı olmamıştır. bendede pıhtılaşma sorunu var.
Ecopirin bırakıp oksapra devam mı ettiniz pıhtılaşma için. Bende ecopirini 24.haftada bıraktım oksapar doğumdan bir gün önceye kadar dedi doktorm etkisi 12 saatmiş.

Ecopirin bırakıp oksapra devam mı ettiniz pıhtılaşma için. Bende ecopirini 24.haftada bıraktım oksapar doğumdan bir gün önceye kadar dedi doktorm etkisi 12 saatmiş.
Coraspını 34 te bırak dedı dr dun bıraktım ama oksapar ı dogumdan bır gun once kesecez dedı. Ilk hamılelıgımde dogumdan 1 hafta once kesmıstı baska dr. Dun kovıd testı verdım sukur negatıf cıktı ama d dimer degerım yulsek cıktı bakalım ne dıyecek dr. Internetten baktım gebelıkte d dimer degerı yılaelebılıyor yazıyordu

Kizlar gunaydin. Ruyamda babami gordum amcamla beraber ( kaybedeli 6.5 yil oldu babamida amcamida ) cam ardindalar ve oyle guzel yesillikler aydinliklar icindeler ki guzelliginden agliyorum resmen bulunduklari ortamin. Kardesini almis yanina nasi genc ve guzeller cirpindim agladim beni gorsunler die ama yok gormediler disardan benim icinde bulundugum ortama bakip bisiler konusuyorlar. Defalarca uyanip defaarca uyumaya calistim belki ruya devam eder die ama yok anneme ve kuzenime anlattim kuzenim soka girdi ayni sekilde hamileyken oda gordugunu anlatti ve ruya uzerine oglumu kucagima aldim dedi ben hepten sok dedim ölu diri getirir derler zaten 2.5 3 h bisi kaldi hayirlisi ile gelsin. Annemde ayni yorumu yapti dogum yakin diolar . Hayirlisi olsun da cok ozlemisim yahu babami 6.5 yilda bu 3. Gorusum babami hic girmez ruyama zaten cokta baba kiz kavramimiz yoktu ayri yasiyorduk vs ama insan eksikligini gerçektende hissediyormus berbat duygusal ve aglagim.

Mekanları cennet olsun, özlemişsin çok Allah sana göstermiş, rüyalar bazen gerçek gibi, insana verilen küçük hediye

Sizi çok iyi anlıyorum babami kaybedeli 2 yıl olacak kızıma hamile kaldığımı öğrenmeden 3 gece önce rüyamda gördüm sonrasında kızımın haberini aldık Gecen gece çok duygusaldım yapabilecekmiyim iyi bir anne olabilecekmiyim klasik anne evhamları ve düşünceleri ağlayarak uyumuşum babam geldi rüyama sanki ben yanındayım sana güveniyorum yaparsın der gibi yureklendirdi beni onlara en ufak bir üzüntümüz sevincimiz malum oluyor. Ölüleri dünyaya bağlayan tek şey evlatlarıdır diye bir söz duymuştum bence çok doğru...Mekanları cennet olsun

Ben de coraspini 35de biraktim oksapara devam ediyorm dogumdan sonra 1 hafta daha devam edecekmisim. Benim bildigim coraspin birakma sebebimiz tansiyon tetiklemesi degil dogum esnasinda kanama olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…