2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Alt taraf derken karninin altinda mi? Nstye sokmadi mi dr ya da bahsetmedin mi agrindan?

T tulperde bugun ben de kilo vermis ciktim. Tartim bi acaip ama once 70 tartti ki o bile azdi benim icin sonra dusa girip cikinca bidaha tartildm bu sefer 69 cikti. Sonra bikac kere ust uste yine ciktim giyinene kdr 69da sabitledi. Tarti mi bozuk bilmiorm ama son 15 gunde vermediysem de almadm. Yrn kontrol var bakalm umarm bebis aliyodur kiloyu.

Reflü yatağı kaç ay kullanilabiliyo peki.
bebek dönmeye başlayana kadar kullanılır benim kızım 5 ay kullandı mesela
maşallah kilosu nasıl? benim de belim de ağrı var ama karnım çok kasılmıyor

Alt taraf derken karninin altinda mi? Nstye sokmadi mi dr ya da bahsetmedin mi agrindan?
Yok vajinada çok ağrım var, söylemedim aklıma gelmedi hiç, birde gelince çoğaldı sanki, bir hafta nst bir hafta muayene şeklinde giyoruz, geçen hafta nstde zaten 90ı bulan kasılmalarım çıktığı için yatış vermiş ama karantinadan dolayı yatamamıştım, çarşamba nstye gidicem tekrar,

Evetttt farkindamisiniz hep agrilar kasilmalar konusu var bi sonraki level ben doguruyorum hastanedeyimler baslicak dim dim dim dim cok az kaldi saglikla insallah
Gece o kadar kasılmayı yaşayan ben değilmişim gibi şu an hamile gibi hissetmiyorum
Bir gece gerçek sancılar başlarsa bu sefer de ben inanmicam yalancı çoban olayına dönecek

Ben de iki hafta kadar önce 70,5 tum, şu an tam 70 çıkıyor 3 gündür
Bebek alıyosa sıkıntı yok hatta daha fazla bile verebilirim :)

Doğumda oksapar kullanacak mısınız. sezeryan mı düşünüyor sunuz
Evet mecburi sezeryan benim malesef. Sormadim ama tahminimce 9 aydir oksapar kullandigim icin dr bi anda kesmek istemedi. Bi de amelyat sonrasi ztn pihti riski oluyor ve varis corabi fln kullandiriliyor ondan dolayi oksapari da hemen kestirmeyecek diye dusundm. Sadece sezeryandan 1 gun once birakcakmisim

Banada sezeryan düşünürsek 1 gün önce kesip ameliyat sonrası devam ederiz demişti. Bakalım artık hayırlısı

Bu arada benimki hic artik tekme vs atmiyir hep sertlesme kasilma seklinde hareketi
Benimki de tekme degil artik ittirme kaktirma seklinde:) bu arada sizi okudukca diyorm benim masallahim var bi agri sizi biseyim yok normali beklicek olsam heralde 42yi bulacakti diye dusunuyorm. Eski nineler nasi tarlada calisirken dogururmus benimki de o misal hala aktif kosturmaca ve is icinde oldugum icin heralde anlamiyorm diye dusunuyorm.bi tek ara sira reflu oluyo bi de bazen regl sancisi gbi bi agri.

Heeh yarın başlar sancıların merak etme Burda kendi kendimize nazar ediyoruz haberin yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…