2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Zorla doğurtacaksiniz ya hu daha zamanımiz var doğduktan sonra uykusuz gazlı kakali geceler bizi bekliyor olacak son zamanlarimizi güzel geçirelim
Ne güzel işte koştur koştur yaza kadar fit vücutlarımız olur hep kötü tarafından bakıyorsunuz olaylara ayıp bak çocuklar duyuyor

Eşim de hindistan cevizi yağı ile yapmaya çalıştı ama o kadar gerildim ki vajinusmus olmuş gibiydim Normalde böyle hissedecek biri değilim ama karnım kocaman olunca stres yapıyorum sanırım. Çatı muayenesi nasıl geçecek bakalım Hamile kalmadan önce kontrole doktora gitmiştim sen çok rahat doğurursun demişti. Şu an tam tersi gibi sanki

Kızlar bugün ayın 15 i tahmini ne zaman doğurmaya başlarsınız hadi artık başlayın da sıramızı bilelim
Senin de ay sonuymus. Herkes dogurdukca beklemek cok zor oluyo kizimda da benim boyleydi. Sona 2 kisi fln kalmistik deli deli hareketler oluodu neyse gunlerini beklesinler erken Merken gelmesin bebisler

Tabi dursunlar da bizim grupta tık yok bebeler sessiz sessiz takılıyor doğumdan bir haber birinin dogmalari gerektiğini hatırlatması lazım ki bavullarını toplasınlar ufaktan hazırlansınlar
ben anlattım oğlum etme eyleme izinlerim bitiyor gel artık diye bugün kontrol vardı valizimi de arabaya koyduk ama bir tane 40lık kasılmacık çıktı o kadar her şeyi çok şükür de gelsin yaa
Patir patir dokulucez bak gor... Ayni gun 2 3 dogum
hani nerdeee dökülmüyor kimse
aynen normali beklediğimiz için böyle
belki acil sezeryanı olan arkadaşlar olabilir belki
sürekli dua ediyorum yay burcu olsun diye

Kızlar ben yavaştan perine masajına başladım ama çok geriliyorum bir de canım acıyor Çok kasıyorum kendimi. Çatı muayenesini etkiler mi bu durum Normal doğum istiyorum ama kendi kendimi sabote ediyorum sanki.
Ya ben hiç yapamamıştım perine masajını ama çatı muayenem çok rahat geçmişti.
Ben açıklık kontrolünden tırsıyorum biraz cuma günü yapıcam dedi doktor.

Hiç gerilmeyin acı duyduğunuz zaman hemen yağlasın elini bol bol ilk tabiki zor oluyor ama sonra ben kolay alıştım Kontrol gibi düşünün alttan muayne yaşadıysanız ondada sorun yaşamazsınız perine masajı yapılırken rahatlamak için nefes egzersizi yapabilirsiniz gerginliğinize iyi gelir

Kizlar bi durun dogurma kafasina girmeyin yaw suan 2-5 hafta arasi zamanimiz var. Odaklanacagimiz sey o kalan haftalari degerlendirmek olsun di mi Ve sahsen dinlenmeye ve yeni surece hazirlanmaya cok ihtiyacim var. Cunku cok yorugunum kosturmqcqdan hem kafa hem vucut olarak, bi cogunuz aynidir.Bu hafta cocugun yatak sifonyer vs geldi kurmaya basladik ama henuz yerlestiremedik. Bu haftasonu onunla gececek.
ikinci cocugu olanlar icin mesela disari aktivitesi dogumdan sonra pek olamica icin bu ara kizimi sinema vs etkinliklere goturmeye calisiyorum.
Ilk bebisi olanlar da beylerle basbasa gunlerin tadini cikarsin.

Ne güzel işte koştur koştur yaza kadar fit vücutlarımız olur hep kötü tarafından bakıyorsunuz olaylara ayıp bak çocuklar duyuyor

Ah bu tekmeleri çok ararsın ama sonra bak demedi deme

Hep Merve nin basinin altından çıkıyor bunlar hep

Cati ile acilma farkli mi yaa
Bence çatı daha beride bakması daha kolay
Açılma yoksa rahim ağzı geride oluyor, ulaşılması açısından daha zor gibi
Açıldıkça aşağıya iniyor o yüzden doğum anında bakılması daha kolay bence
Ama bunlar sırf kastığımdan oluyor.
Ve bunlar benim deneyimim herkeste aynı olmaz tabi.

Ah bu tekmeleri çok ararsın ama sonra bak demedi deme

Hep Merve nin basinin altından çıkıyor bunlar hep
Ben kaç gündür rüyamda doğuruyorum hatta bu sabah kan ter icinde uyandım doğururken nasıl ıkınıyorsam artık kafa gitti iyice kusura bakmayınız bacımsular hadi tamam 2 hafta daha susuyorum kimse doğurmasın

Sağlıkla alalım inşallah , şaka bir yana da zaman geçtikçe vücut agirlastikca bizde de tahammülsüzlük oluyor artık .

Mantikli. Gecen gece bana baktilar ya acilma varmi die oyle derine indi ki daha once hic bir muayenede boyle derine inip rahatsiz oldugumu bilmem mesela. Hic boyle dusunmemistim

İlkinde benim bebe gelmek bilmeyince sonlara doğru acayip sabırsızlanıyordum. Doğum korkusu bile kalmamıştı artık beklemekten korkunun yerini merak almıştı. Güzel bi kız mı, kime benziyo, bana mı babasına mı nasıl olacak diye iyice meraklanmıştım.
Her gece rüyamda görüp emziriyordum
Bunda son ana kadar kalsın içimde diyorum hazır değilim sanırım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…