2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İlk çocuk mu karar verebildin mi peki
Ben yarın gideceğim hala karar veremedim
İlk çocuk. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Normal olursa çok kanaman olur doğumda da bebeğin de kanaması olur dediği içim sezaryen olcağım gibi gözüküyor. Kan sulandırıcı iğneyi kesebilir miyiz diye sorcam bakalım. Sezaryen olursa bir gün önceden iğneyi kesecek.

Bak bu doğru
Doğum yaptığım akşam benim de fena bozuktu
Hastanede de lavman yapıyolar doğumdan önce, dedim ben ne var ne yok çıkardım zaten gelmeden
Yok illa yaptılar
Sonuç sıfır
Dün akşam benimde bagirsaklarim bozuldu ama bugün iyiyim buda gol değil

Hanımlar merhaba kontrolüm vardı bugün 36+3 üm doktor bebeğin suyu azalmış dedi bol su içmek dışında yapacağım bişey varmı havuç suyu diyorlar birde?

İnşallah canım
Aklımda o var ama süreç ne gösterir bilemem tabi.
Sen hala kararsız mısın?
Hem de cokkkk ama benim istedigime bakan yokki ozel doktorum bile normal die tutturuyor. Demekki hakkimda hayirlisi bu diye dusunuyorum artik. Su dk dan sonra da doktor degistirmek guvenebilmek mantikli gelmiyor akisa biraktim.kendime telkin veriyorum surekli. Benden once sak die dogur 5 dk da da kendime ornek gostereyim ondan tependeyim

Ay canim feci kek cekiyodu keske soylemeseydn bunu eve gidip yapcam ben de heralde gerci midem fazla bisey yedigim anda mahvoluyo ama

Kızlar doğumdan sonra neler icebiliyorduk rezene gaz ve süt için iciliyordu dimi doğum olmadan bir aktara uğrayıp alincaklari almak istiyorum ama aklıma hiç bsey gelmiyor rezeneden başka ne alınıyordu
Rezenammmm.
Bende aldim reflu yatagini koydum oldu öyle sen bilirsin

Kızlar bazen siz de karnınızda boyle hızlı bir kelebek kanat çırpısı gibi bir hareket hissediyor musunuz? O his bebegin hangi hareketinden kaynaklanıyor cok ilginc geliyor bana
Hıçkırık diye biliyorum bankada oluyor

Kızlar ben yavaştan perine masajına başladım ama çok geriliyorum bir de canım acıyor Çok kasıyorum kendimi. Çatı muayenesini etkiler mi bu durum Normal doğum istiyorum ama kendi kendimi sabote ediyorum sanki.

2 gündür 200 sayfa yazılanları okuyorum Ayy benim ruh halim çok kötü babasını ve amcasını rüyasında gören arkadaşa ağladım annemle evde birşeyden konuşurken bağırmaya başladım hep sinirlisin zaten diyor kırıyorum insanları elimde değil sonra bi bakıyorum melankolik takılıyorum kendimi çekemiyorum bu ara walla bebiş bi kasılıp bi kıpırdanmaya başlıyor yani resmen herşeyden sıkılmış artık olsa da bitse kafasındayım önceki haftalarda makat gelişti sıpa geçen hafta dönmüş dedi doktor çok sevindim haftasonu düğün vardı sanırım totomun üstünde oturmadım umarım tekrar ters dönmemiştir cuma kontrol var bakalım hayırlısı inşallah iyi haberler veririm sanırım doluyum biraz uzatmış olabilirim hakkınızı helal edin

Hııı bir de halen ağdaya gitmedim dün gece hep rüyalarımda hazırlıksız doğuma gittiğimi gördüm ctesi gitmeyi düşünüyorum inşallah yoksa bu stres beni mahvedecek
Çantamı da hazırlarım bu hafta inşallah

Kızlar ben yavaştan perine masajına başladım ama çok geriliyorum bir de canım acıyor Çok kasıyorum kendimi. Çatı muayenesini etkiler mi bu durum Normal doğum istiyorum ama kendi kendimi sabote ediyorum sanki.
Iyice elinizi yağlayın ben zeytinyağı ile yapıyorum ve mümkün mertebe etkin yapılabilmesi icin siz değil eşinizin yapması daha doğru olacaktır.Korkutmak istemem ama perine masajı çatı muaynesinin yaninda masum kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…