2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gülerek kendimi rahatlatıyorum çaktırma beni de heyecan bastı bugün 4 ünde tarih veririm 10-15 arası alırız deyince içim bir tuhaf oldu ama korkunun ecele faydası yok derin derin nefes al ver
Evet faydası yok valla. Sağlıkla gelsinlerde inşallah. Bakalım bana da sezaryen mi normal mi karar ver dedi ya bu hafta sonu gün verir heralde

Hee var var normal de 10 tl ise orda 50 tl tamam hastane gibii degil 5 yildizli otel gibi kabul parasini hak ediyor 3 kisi test veriyoruz resmen kredi cekmek lazim
Acibademin vardı mesela kendi laboratuvari ama hastane zaten çok pahalı kurban olam devlete

Allah sıralı doğum versin benim 20 sinde belli olacak o zaman alırım sıramı

Yaaa 2 cm aciklikla beni birakmamislardi hayirlisiyla al kucagina insallah.
Zaman yaklaştıkça cok daha duygusal oluyorum ya biriniz dogursaniz siz orda ben burda aglayacak moddayim resmen

Merhaba kızlar bende 35+1 haftalık oldum , bugün kontrolüm vardı , herşey normal şükür. 10 Ocak pazartesi günü için sezeryan günü verdi, saat 15:30 da olacak doğum insaalah cuma gününden hastaneye gidicem ,kan ve pcr testi verip anestezi uzmanı ile görüşeceğim detayları anlatacak . 4200 lira fiyat verdiler ,2 gece hastanede kalma , oda süsleme , sepet ,lohusa şerbeti ,çikolata ,terlik vs var bide fotoğraf çekimi dahil. Epidural istersem de 650 lira fark var. Epidural le nasıl oluyor bilgisi olan var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…