Gülerek kendimi rahatlatıyorum çaktırma beni de heyecan bastı bugün 4 ünde tarih veririm 10-15 arası alırız deyince içim bir tuhaf oldu ama korkunun ecele faydası yok derin derin nefes al ver
Cuma gitmiştim canım 38+larda doğar büyük ihtimal dedi, çok aşağıdaymış kafası, yüzü bile görünmüyomuş. Bu cuma tekrar gidicem bakalım ne diyecek, açıklığa da bakıcam haftaya demişti
Hee var var normal de 10 tl ise orda 50 tl tamam hastane gibii degil 5 yildizli otel gibi kabul parasini hak ediyor 3 kisi test veriyoruz resmen kredi cekmek lazim
Ben artık gelsin modundayım ya. bugün doktor randevumuz vardı, açılmayı kontrol etti 1cm dedi ama 1 cm belirleyici bir faktör değilmiş. 40 a kadar da durabilir bundan sonra her an da gelebilir dedi. Bir de karnım hala dimdik hiç aşağı inmedi
Yaaa 2 cm aciklikla beni birakmamislardi hayirlisiyla al kucagina insallah.
Zaman yaklaştıkça cok daha duygusal oluyorum ya biriniz dogursaniz siz orda ben burda aglayacak moddayim resmen
Merhaba kızlar bende 35+1 haftalık oldum , bugün kontrolüm vardı , herşey normal şükür. 10 Ocak pazartesi günü için sezeryan günü verdi, saat 15:30 da olacak doğum insaalah cuma gününden hastaneye gidicem ,kan ve pcr testi verip anestezi uzmanı ile görüşeceğim detayları anlatacak . 4200 lira fiyat verdiler ,2 gece hastanede kalma , oda süsleme , sepet ,lohusa şerbeti ,çikolata ,terlik vs var bide fotoğraf çekimi dahil. Epidural istersem de 650 lira fark var. Epidural le nasıl oluyor bilgisi olan var mı.
Bak bu doğru
Doğum yaptığım akşam benim de fena bozuktu
Hastanede de lavman yapıyolar doğumdan önce, dedim ben ne var ne yok çıkardım zaten gelmeden
Yok illa yaptılar
Sonuç sıfır