2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Googleladim tozundan demliyolar ama nasil suzulur o bilemedim. Tulbent veya cay poseti gibi bisilee oluyoya onlarla belki. Kansizliga da cok iyiymis demir deposu deyollaa
Canim kimyonun tohumu var minik buğdaya benzer. Normal bitki çayı demler gibi demlenir. Hem tadı da güzel size soylim baharatcilarda oluyor zaten
Tozundan yaparsan boğaza kaçıyor hiç hoş olmuyor.

O kadar etkiliyormu bebeği yaa, benim ilki hiç emmemişti, şimdi kola içemicekmiyiz, ay tüküreyim tek hayalim lohusalıktı, yine diyet
40 gün portakal bile yemeyecektin bebeğe gaz yapıyor sana da tüm gece nöbet tutmak düşer soğan sarimsak gaz yapan ne varsa asla tuketmemen lazım uzun bir süre daha kola içmek yok

Günaydın kızlar,doktor gün verdi . 22 aralık çarşamba saat 12.30 da inşaallah sezaryen olacağım .
Böyle söyleyince uzak gibi ama çarşamba günü doğum var kısaca , Allah hayırlısıyla kucağına almayı Nasib etsin çok heyecanlı

Kaslarımda aşırı halsizlik ve yorgunluk var sanki.. devamlı uzanır pozisyonda kalmak istiyorum.. niye böyleyim diye panik yapmaya başladım 37nci haftam dolucak 2 gün sonra. Benzerini yaşayan var mı
Evet ben de o durumdayım bütün gün yatıp uzanayım rahatım bi yemek yapmak için çamaşır asmak için hatta sabahları wc gitmek için kalkayım kaslarım felaket ağrıyor sanki önceki gün uzun bir yürüyüş yapmış gibi ağrıyor heryerim

Ya arkadaslar oksapari gobekten yapiyorm mal kocam kizdi bebege gelirmis ya ufacik igne dedm hayir diyo amniyosentezi d3 ordan yapmislardi diye tutturdu nerden yapcam ozaman ya deli mi ne
:)) ben birkaç defa doktora sordum. amniyosentezin iğnesinin bunun kaç katı büyük olduğunu söyledi doktor. bu iğnenin küçük olduğunu sorun olmayacağını söyledi. bende hala karından yapıyorum. ama karnım gerindiğinden midir nedir bilemedim bazen iğneyi sokuyoruz ama ittiremiyoruz. sonra başka yerden deniyorum. birde bazen hemen beze gibi sertleşiyor.
aslında bacak arkası ve kol arkası da yapılıyor ama ben karna çok alıştım.

hamileliği çok seven ben artık yorulduğumu düşünüyorum. aldığım tüm kilo sanırım karnımda . bacaklarım çok ağrıyor , dün arabaya binerken bacağımı zor kaldırım. yorgunum hep. reflü beni benden alıyor, kahvaltı sonrası mide yanar mı yanıyor işte (( tabi bu benim suçum devamlı tıka basa yiyorum ve sanırım çok fast food tarzı yiyorum. hemoroid kendi halinde. halbuki ilk hamileliğimde mide yanması nedir bilmezdim.

Ben artık koldan yapıyorum karın çok ağrıyo zaten kol bacak karından yapılıyor

Ya tabi cnm ben de anlatamadim bugune kdr da gobekten yapiyodm ama cok asagidan yapiyorm artik gobek buyudu asagilari goremiyorm delige yakin yerden yapiyorm diye adam bi telas oldu anlatamadm amniyosentezin ignesi bunun kac kati diye, heralde travma olmus o zamandan yazik caktirmamisti da :) neyse bgn doktora gidicez biz de sorsun rahatlasin. Sorma ya artik gobekte yumusak yer de kalmadi mosmor oldu gecenlerde gobegim iyilessin diye 2 3 defa koldan yaptm snr kolumu da morarttm smdi yine gobege gectm. hamilelikte en zor sey su igne oldu bana. Acitmasi morartmasi ayri unutmasi stresi ayri:)

Kiz gece amma konusmusunz hic mi uyumuyosunuz oku oku bitiremedim:) bi de hem gece yaziyonz hem sabah erken yine yaziyosnz baZilariniza sasiyorm:) uyuyamasnz da birakin telefonu hic olmadi gozunuzu kapatin ararsnz bugunleri sonra.
Ben de fosur fosur uyuyorm masallah yani insallah bebek de uyur da yoksa ben nasi dayancam uykusuzluga bilmiorm:) gobek bile engelleyemedi uyumami

Cenemize vurdu napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…