2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar bu as erdigini yemessen ne oluyor bilen duyan inanan var mi ?

Ben haziran ayında mandalina aşermiştim izmir de buldu dondurulmuş 2 tane yedim geçti. Mandalina çıktığından beri sürekli yiyorum, hatta şu an bile bana geçen gün sen çok aşermedin diyor eşim, haklı çünkü midemden çok çektim aşeremedim doğru düzgün

Kizlar biberon alanlar hangi marka model aldiniz ? Oglumda awent kullandim memnunum die kizada awent aldim ama emzik satisi sadece internette var ve dolar yuzunden 2 li biberon emzigi olmus 150 tl
Lansinoh elektirikli pompanın biberonu vardı, ayrı olarak almadım daha. İhtiyaç duyarsam çok bende philips alırım sanırım

Kizlar biberon alanlar hangi marka model aldiniz ? Oglumda awent kullandim memnunum die kizada awent aldim ama emzik satisi sadece internette var ve dolar yuzunden 2 li biberon emzigi olmus 150 tl
Bende avent natural biberon ve ikili emzik aldım yenidoğan, dolar yükselmeden kurtardık çok şükür biberon emzigi ayrıca almadım.

ohaa biberon kaç para ki? valla chicco natural var bi tane daha lazım olursa ebebeğin kendi markasını falan alır geçerim
bugün eczaneden vitamin damla bişeyler aldım 280₺ tuttu her ay böyle takviyelere belki 400-500 veriyoruz

İlkinden kalanlar lansinoh pompanın biberonları, avent bir de dr browns almıştım.
Dr browns biberonun içinde ince bi boru var, içerken hava yutmasını mı ne engellemek içindi sanırım bi bak istersen gaz için en iyisi oymuş sanırım.

ben erkenden kalktım kalhvaltımı yapıp sabahın köründe hava 2 derecede 2-3 kat giyinip 40-45 dk yürüyüşümü yaptım nazar etmiyim kendime ama ceylan gibi seke seke yürüdüm ardından bim açıldı alışveriş yaptım evde gelip duşumu aldım bol maskeli kremli bir keyif oldu karnımı da bollca yağladım. ohhh mis şimdi de adaçayımı içiyorum.
doğumdan sonra bugünlerimi çooook ararım ben
kahvaltıyı öğlene anca yer akşam da bisküvi kemirerek hayatımı sürdürürüm

Dr.browms i kullandim canim oglumda fayda gormedik bi tek awent ile rahat edince o algimi yikamadim ama enn son ikilisini 75 e aliyordum. He bebek rahat ederse gene alincak mecburda diger markalara bakayim bi gunah ya 1.5 ayda bir emzik degisiyoruz cunku oglumda hala gece sutu biberonla iciyor

Emzikler gerçekten çok pahalı ama bende avent aldım mecbur emziklerde alınacak

İlk bebe sanirim wala gercekten kiymetini bil bu zamaninin oglumu dogurdum banyoya jet hiziyla girip cikiyordum feryat figannn ilk dogru durust dklarca banyomu oglum 40 ini cikardiginda yapmistim ki annemle esim zor cikardilar banyoya yapisicaktim ( ilk kez su goren masum koylu gibiydim gercekten) nerdeeee kremlenme vs gerçi her bebe ayni olmaz o ayri ama

Emzikler gerçekten çok pahalı ama bende avent aldım mecbur emziklerde alınacak
Emzik awent ultra soft aldim sanirim yada phlipst softmuydu unuttum kiz 100 kusure 2 lisini aldim o koymadi bak cunku tutmama ihtimali yuksek ama biberon ayri cumhuriyet hele disler cikinca cok sik degisio biberon emİgi

Bende avent natural biberon ve ikili emzik aldım yenidoğan, dolar yükselmeden kurtardık çok şükür biberon emzigi ayrıca almadım.
İlk aydan sonraydi sanirim akis hizina gore degismen lazim emzigi yada ilk 3 aymiydi ya boyle diorumda bebeler belkide biberon icmicek oglumda cok erken mamaya basladigim icin boyle dusunuyorum sanirim. Neyse gun gelsin dusuncez artik

Maşallah diyorum size, bende biri su getirse diye bekliyorum

İlk aydan sonraydi sanirim akis hizina gore degismen lazim emzigi yada ilk 3 aymiydi ya boyle diorumda bebeler belkide biberon icmicek oglumda cok erken mamaya basladigim icin boyle dusunuyorum sanirim. Neyse gun gelsin dusuncez artik
Ya meme emmedikten sonra biberon ne verirsen ver inşallah emerde hiç biberon kullanmayı, bende hastane çantama koydum ama sağma yaparsam makineye takmak için koydum, annemi tembiblemem lazım olurda ameliyattan çıkana kadar mama verirlerse biberon kullanmasınlar, benim oğlan aç gelmişti ortalığı yıkmış ben çıkana kadar (15 dk aramız) hemşireler aç bu mama yapalım demişler, hiç enjektör kullanan flan yok direk biberonu dayamışlar, e sezeryan olunca süt hemen gelmiyor, benim oğlan da açlığını biliyor acıktıkça yırtıyor kendini, bende bilmiyordum o zamanlar meme reddi olayını, biberon kullandık hep, 3. Gün göğüslerim taş gibiydi ama oğlan iki çekiyo yırtınıyor, bizimkiler doluşuyo ay sütün yok, yetmiyo aç çocuk, diye diye ne süt kaldı ne eşek sıpası beni emdi, konu nerden nereye geldi, çok doluyum bu sefer ipler elimde,

İyi hatırlattın bak çıkarıp kaynatayım ben de biberonları, zaten toplamda 3-5 kere anca kullandık kızımda. Bunda da gerek olmaz inşallah.

İlkinde tecrübesizlik oluyo haliyle, kaç bebek sırf bu yüzden anne sütü alamıyor, mamayla beslenmek zorunda kalıyor üzülüyorum valla. Emzirme danışmanları boş yere demiyor hastane çantasına emzik, biberon koymayın diye. Bebek doğduğunda midesi kiraz kadar ama dayıyolar koca koca biberonları, e biberona alışmış bebek hazır akıyo mama, memeyi alır mı hazır kolay yoldan akan varken memeyi çekmek daha zor tabi

Wala ben dogumdan sonra 4 saat kontroldeyd bebek yanimda degildi hemsireler neyle nasil ne verdiler fikrim yok bebegi betirir getirmez emzirttirdiler ama tutamadi agladi vs vs 3 gun sanirim idare ettik en son dayanamadim annem tepemde bu seni emzik etti senin sutun yagli degil cocuk doymuyor baksana diye diye diye en son pes ettim ve mama verdik hatta ilk mama verdigimdeki oglumun surati hala gozumun onunde kendinden gecmisti mest olmustu oglanda oyle yapinca dedim annem hakli ama direnseydim keske diye cok pisman oldum ilk cocukta hakkaten insan cahil oluyor buyuklere fazla inaniliyor vs ama gercekten suan benimde ipler elimde bakicam vala cok aglio vs vs gotururum doktora baktiririm kilosuna gelisimine sutun yetmio derse ok ama kimsenin demesiyle mama vs vermicem

Emzik awent ultra soft aldim sanirim yada phlipst softmuydu unuttum kiz 100 kusure 2 lisini aldim o koymadi bak cunku tutmama ihtimali yuksek ama biberon ayri cumhuriyet hele disler cikinca cok sik degisio biberon emİgi
Ben biberon ve emzik aldım da biberon emziği almadım daha şuan lazım olmaz diye alana kadar 300 olur herhalde bu kur fiyatlarından sonra bide geçen eşimin arkadaşı şey demiş kendi bebekleri için pahalı bir markanın biberon ve emziğini almışlar tutmamış bakkalda satılan 3-5 liralık şeyi tutmuş bu bebelerinde ruhları fakir oluyor bazen

Emzik tutmasi icin bende bakkaldaki fatos emzik derler onu bile denedim ruhlari fakir hos benimki onuda tutmadi ama bazen gercekten oyle 10 tl lik oyuncak al o 3 kurusluk bezle oynar

Benim ilkinde 4.gün geldi sütüm üstelik kızım emmek istemiyodu, sağıyodum ama bebeğin emmesi kadar sütü indirmiyor pompalar. Kızımı memeye her yaklaştırdığımda bağırarak ağlıyodu kafasını geri itiyodu. Ben de diğer yandan bağırıyodum anne nolur hazırla mamayı getir biberonu diye dayanamıyorum çünkü bebek aç belli ama emmek istemiyor. Yok inat ettiler eltime çok borçluyum bu konuda bebek ağladıkça dinlemedi mememe dayadı bebeği öyle öyle alıştı yoksa ben pes edecektim.
Çok şükür 4.gün hem sütüm geldi hem de kızım emmeye alıştı, ondan sonra da ne sağım yaptım ne biberon ne mama çok şükür. İnşallah bunda da öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…