Oyyy masallah basindakiler zoru secmis kolayi degil gipta ettim gercekten. İnsan iste destek gorecegi yerde kostek grlorunce zaten lohusa pskolojisi ve ilk bebek bisi olur korkusu mahvediyor insani ve soz dinliyor. Simdi deseler kovarim odadan mesela. En dayanamazsam doktor onerisi dinlerim alir gotururum he der kilo veriyor destekle o zaman veririm bakBenim ilkinde 4.gün geldi sütüm üstelik kızım emmek istemiyodu, sağıyodum ama bebeğin emmesi kadar sütü indirmiyor pompalar. Kızımı memeye her yaklaştırdığımda bağırarak ağlıyodu kafasını geri itiyodu. Ben de diğer yandan bağırıyodum anne nolur hazırla mamayı getir biberonu diye dayanamıyorum çünkü bebek aç belli ama emmek istemiyor. Yok inat ettiler eltime çok borçluyum bu konuda bebek ağladıkça dinlemedi mememe dayadı bebeği öyle öyle alıştı yoksa ben pes edecektim.
Çok şükür 4.gün hem sütüm geldi hem de kızım emmeye alıştı, ondan sonra da ne sağım yaptım ne biberon ne mama çok şükür. İnşallah bunda da öyle olur.
Aynen öyle, ama sonradan öğrendikİlkinde tecrübesizlik oluyo haliyle, kaç bebek sırf bu yüzden anne sütü alamıyor, mamayla beslenmek zorunda kalıyor üzülüyorum valla. Emzirme danışmanları boş yere demiyor hastane çantasına emzik, biberon koymayın diye. Bebek doğduğunda midesi kiraz kadar ama dayıyolar koca koca biberonları, e biberona alışmış bebek hazır akıyo mama, memeyi alır mı hazır kolay yoldan akan varken memeyi çekmek daha zor tabi
Wala ben dogumdan sonra 4 saat kontroldeyd bebek yanimda degildi hemsireler neyle nasil ne verdiler fikrim yok bebegi betirir getirmez emzirttirdiler ama tutamadi agladi vs vs 3 gun sanirim idare ettik en son dayanamadim annem tepemde bu seni emzik etti senin sutun yagli degil cocuk doymuyor baksana diye diye diye en son pes ettim ve mama verdik hatta ilk mama verdigimdeki oglumun surati hala gozumun onunde kendinden gecmisti mest olmustuoglanda oyle yapinca dedim annem hakli ama direnseydim keske diye cok pisman oldum ilk cocukta hakkaten insan cahil oluyor buyuklere fazla inaniliyor vs ama gercekten suan benimde ipler elimde bakicam vala cok aglio vs vs gotururum doktora baktiririm kilosuna gelisimine sutun yetmio derse ok ama kimsenin demesiyle mama vs vermicem
Ay resmen umut aşılıyorsunBenim ilkinde 4.gün geldi sütüm üstelik kızım emmek istemiyodu, sağıyodum ama bebeğin emmesi kadar sütü indirmiyor pompalar. Kızımı memeye her yaklaştırdığımda bağırarak ağlıyodu kafasını geri itiyodu. Ben de diğer yandan bağırıyodum anne nolur hazırla mamayı getir biberonu diye dayanamıyorum çünkü bebek aç belli ama emmek istemiyor. Yok inat ettiler eltime çok borçluyum bu konuda bebek ağladıkça dinlemedi mememe dayadı bebeği öyle öyle alıştı yoksa ben pes edecektim.
Çok şükür 4.gün hem sütüm geldi hem de kızım emmeye alıştı, ondan sonra da ne sağım yaptım ne biberon ne mama çok şükür. İnşallah bunda da öyle olur.
hahahaİlk bebe sanirimwala gercekten kiymetini bil bu zamaninin oglumu dogurdum banyoya jet hiziyla girip cikiyordum feryat figannn ilk dogru durust dklarca banyomu oglum 40 ini cikardiginda yapmistim ki annemle esim zor cikardilar banyoya yapisicaktim ( ilk kez su goren masum koylu gibiydim gercekten) nerdeeee kremlenme vs gerçi her bebe ayni olmaz o ayri ama
ben de emİk olarak onu aldım hem ucu küçük hem de fiyatı çok uygun. karşı komşumun bebeği bibs emzik tutmuş onu da aldım ama 75₺ bir emzik yaaa nedir sanki çocuğa mont mu alıyoruzBen biberon almadım abilerine hiç gerek duymamıştım inşallah bundan da ihtiyaç duymam. Emzikte ebebek in kendi markasını aldım philips e benziyor ucu. Tutarsa ona devam ederim fiyatı da çok uygun
Tomme tippe aldım ikili çok övülüyor. Uygundu daKizlar biberon alanlar hangi marka model aldiniz ? Oglumda awent kullandim memnunum die kizada awent aldim ama emzik satisi sadece internette var ve dolar yuzunden 2 li biberon emzigi olmus 150 tl
Bende alacaktım eltim hediye ben alayım dedi, başka marka 3-6 ay aldık ama hastane çıkışında kullanıcam yine de, büyük olsun sıkıntı olmaz battaye gibi zatenKızlar ya böyle bişey almak istiyorum ama alan var mı acaba ? Bide aldıysanız 3 ay mı 6 ay mı aldınız?Midimod Tavşan Figürlü Welsoft Patikli Tulum
Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, 2001'den bu yana anne ilgisi uzman bilgisiyle yanınızda!www.e-bebek.com
aynen öyle. bende zaten iğne fobisi vardı :)) neyse az kaldı. doktorum bana hamilelik sonrası 10 gün daha devam edilecek dedi.Ya tabi cnm ben de anlatamadim bugune kdr da gobekten yapiyodm ama cok asagidan yapiyorm artik gobek buyudu asagilari goremiyorm delige yakin yerden yapiyorm diye adam bi telas oldu anlatamadm amniyosentezin ignesi bunun kac kati diye, heralde travma olmus o zamandan yazik caktirmamisti da :) neyse bgn doktora gidicez biz de sorsun rahatlasin. Sorma ya artik gobekte yumusak yer de kalmadi mosmor oldu gecenlerde gobegim iyilessin diye 2 3 defa koldan yaptm snr kolumu da morarttm smdi yine gobege gectm. hamilelikte en zor sey su igne oldu bana. Acitmasi morartmasi ayri unutmasi stresi ayri:)
Benimde eşimin arkadaşı hediye alacakBende alacaktım eltim hediye ben alayım dedi, başka marka 3-6 ay aldık ama hastane çıkışında kullanıcam yine de, büyük olsun sıkıntı olmaz battaye gibi zaten
Çok sağol neyseki negatif çıktı ama çok kötü soğuk almışım 3gundur yataktan çıkamıyorumÇok geçmiş olsun canım, yine coştu bu hastalık, inşallah pozitif değildir, geçmiş olsun
Ya benim oğlan 53 cm doğmuştu, yenidoğan hiç bişey olmadı, ondan buna yenidoğan çok almadım, dediğin gibi içine kıyafet giydircez, bana daha iyi olur gibi geldi, büyük gelsede boşver küçük gelmesinBenimde eşimin arkadaşı hediye alacakben beğeniyorum seçiyorum onlar alıyor bende bütün kışı çıkarsın diye düşündüm bide içine kıyafet giyinince 3 ay olan olur mu olmaz mı bilemedim 6 ay da 68 cm diyor . Kafam karıştı
Tamam o zaman 6 ay alsınlarYa benim oğlan 53 cm doğmuştu, yenidoğan hiç bişey olmadı, ondan buna yenidoğan çok almadım, dediğin gibi içine kıyafet giydircez, bana daha iyi olur gibi geldi, büyük gelsede boşver küçük gelmesin
Yaa gözün aydın, dinlen bol bol inşallah çabucak geçer, varmı çorba, flan yapan biri, yoksa daha zor,Çok sağol neyseki negatif çıktı ama çok kötü soğuk almışım 3gundur yataktan çıkamıyorum
Maalesef öyle benim birde 3. Çocuk☺Allah herkese kolaylık versinben de emİk olarak onu aldım hem ucu küçük hem de fiyatı çok uygun. karşı komşumun bebeği bibs emzik tutmuş onu da aldım ama 75₺ bir emzik yaaa nedir sanki çocuğa mont mu alıyoruzneyse allahtan umut kesilmez ama bu devirde çocuk yapmak çoook masraflı
Bende kararsız kaldım mecbur 6 aylık aldım inşallah çok büyük olmaz 3 aya da elim gitmedi zaten kırkı çıkana kadar düzgün giyemiycek dedim . İnşallah giydirebilirim. Almiycaktim babannesi kiyamadi aldı çok beğenmiştiBenimde eşimin arkadaşı hediye alacakben beğeniyorum seçiyorum onlar alıyor bende bütün kışı çıkarsın diye düşündüm bide içine kıyafet giyinince 3 ay olan olur mu olmaz mı bilemedim 6 ay da 68 cm diyor . Kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?