2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Oyyy masallah basindakiler zoru secmis kolayi degil gipta ettim gercekten. İnsan iste destek gorecegi yerde kostek grlorunce zaten lohusa pskolojisi ve ilk bebek bisi olur korkusu mahvediyor insani ve soz dinliyor. Simdi deseler kovarim odadan mesela. En dayanamazsam doktor onerisi dinlerim alir gotururum he der kilo veriyor destekle o zaman veririm bak

Aynen öyle, ama sonradan öğrendik He mamayla büyüdü çok şükür sağlıklıydı Bi sorun yaşamadık ama mama çok gaz yapmıştı

Sende benim yaşadıklarımı yaşamışsın, bakalım kızlarda ne yapacaz,

Ay resmen umut aşılıyorsun bizede seninki gibi bir elti lazımmış, ama kayınvalidem in aç çocuk aç çocuk diye direnmesi kabus, emmiyoki doysun Bi müsaade etseler ağlaya zırlayan tutacak,

Ben biberon olarak anne memesine en yakın olan lansinoh natural wave cam biberon aldım gaz konusunda ve meme reddi konusunda baya çevremdekiler memnun

hahaha 2. bebe 1. ci kreşe gidiyor

Ben biberon almadım abilerine hiç gerek duymamıştım inşallah bundan da ihtiyaç duymam. Emzikte ebebek in kendi markasını aldım philips e benziyor ucu. Tutarsa ona devam ederim fiyatı da çok uygun
ben de emİk olarak onu aldım hem ucu küçük hem de fiyatı çok uygun. karşı komşumun bebeği bibs emzik tutmuş onu da aldım ama 75₺ bir emzik yaaa nedir sanki çocuğa mont mu alıyoruz neyse allahtan umut kesilmez ama bu devirde çocuk yapmak çoook masraflı

Kızlar ya böyle bişey almak istiyorum ama alan var mı acaba ? Bide aldıysanız 3 ay mı 6 ay mı aldınız?

Bende alacaktım eltim hediye ben alayım dedi, başka marka 3-6 ay aldık ama hastane çıkışında kullanıcam yine de, büyük olsun sıkıntı olmaz battaye gibi zaten

aynen öyle. bende zaten iğne fobisi vardı :)) neyse az kaldı. doktorum bana hamilelik sonrası 10 gün daha devam edilecek dedi.

Bende alacaktım eltim hediye ben alayım dedi, başka marka 3-6 ay aldık ama hastane çıkışında kullanıcam yine de, büyük olsun sıkıntı olmaz battaye gibi zaten
Benimde eşimin arkadaşı hediye alacak ben beğeniyorum seçiyorum onlar alıyor bende bütün kışı çıkarsın diye düşündüm bide içine kıyafet giyinince 3 ay olan olur mu olmaz mı bilemedim 6 ay da 68 cm diyor . Kafam karıştı

Ya benim oğlan 53 cm doğmuştu, yenidoğan hiç bişey olmadı, ondan buna yenidoğan çok almadım, dediğin gibi içine kıyafet giydircez, bana daha iyi olur gibi geldi, büyük gelsede boşver küçük gelmesin

Maalesef öyle benim birde 3. Çocuk☺Allah herkese kolaylık versin

Bende kararsız kaldım mecbur 6 aylık aldım inşallah çok büyük olmaz 3 aya da elim gitmedi zaten kırkı çıkana kadar düzgün giyemiycek dedim . İnşallah giydirebilirim. Almiycaktim babannesi kiyamadi aldı çok beğenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…