2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaptım canım
Yalnız ütüyle ısıtmadan yaptım
Birde oyle deneyeyim
Teşekkür ederim

Canım öyle düşünme ben ozele gittim
İyi bi hastane
Once devlette test yaptırdık
Cumartesi fenalasinca bebekte de gariplik hissedince ozele gittik
Orda covid icinde göründüm
Hamile oldugun icin yapacak bisi yok
Burda da agri kesici serum takicam sana
Eve git dedi
Ben gunlerdir balkona bile çıkamıyorum
Dunayadan haberim yoktu
Bebek gibi bakıldım resmen
Allahım
Kimseye yasatmasın cok zordu
Şükür atlatıyoruz
Daha iyi olucaz ins

Benim ilk dogumumda diyetisyen gelmişti taburcu olmadan önce süt yapan gidalar hakkında bilgi vermişti .Marul , dereotu ,tahin,bulgur tüket bol bol demişti.Ama benim gözlem ve deneyimime göre ben çeşitli ve sık aralıklarla beslendigimde sütüm artiyordu ve bebek kilo alıyordu ama formuma dikkat etmek için sadece süt yapan gıdaları tukettigimde sütüm azaldı ve bebek kilo alamamıştı .

Kuru incir,dereotu,irmik helvası,maden suyu, beyaz üzüm emzirme dönemlerimde kurtarıcım olmuştu.
Cok iyi sut yapicilar bunlar gercekten
Birde ustune su ictin mi bolca
Sade su süt yapıyor diyolar ama
Ben de alakası olmadi
guzel beslenmezsem
Uyumazsam sinir stres olursam
Hoooop kaciyodu
Cocuklarimda obur oluyolar sagolsunlar
Biraz yapı meselesi süt meselesi
Arkadas cok buyuk uzuntu yasadi bebek doğunca
Yemek bile yemiyodu
Sütü fışkırıyordu masallah

-Sunset-
T tulperde
@Blntkbra
@Nevosss41
Azizinsan
@ROSEE34
@yukseltugce
@Saron
Cok teşekkür ederim hepinize bacımsular
Bugun biraz daha kendime gelebildim
Nefes biraz sıkıntı
O da gecer ins

Kızlar çok geçmiş olsun Allah hemen şifa versin. Siz aşı oldunuz mu? Benimde bir öksürüğüm var kaç gündür beni zorluyor ama başka bir şikayet olmadı diye doktorada gitmedim. Göğsüm ağrıyor siz neler kullandınız bu süreçte?

Meme ucu cikarmak icin aparatlar var bir arastir istersen denedin mi bilmiyorum ama en kotu aventin meme ucu var bi bak istersen
Denemez olurmuyum cnm hiç yok sağ tarafta çıkacak bile soldaki var ama az bebek tutamadi 3gun süt gelmedi zaten o ara biberona alıştı usut gelince memeyi verdik tutmadı silikon uc aldık onu tutmadı neler denemedim yapmadım sağıp sağıp verdim hep
Yaptım canım
Yalnız ütüyle ısıtmadan yaptım
Birde oyle deneyeyim
Teşekkür ederim
Cnm öksürüğe eczaneden vikis aldır göğsüne sırtına sur ütü ısıtıp köy havlu ile çok rahatlatıyor çok geçmiş olsun bütün hastalara acil şifalar diliyorum

Bebeğe zararı olur diye çokta bişi içemiyorsunki nane limon turşu suyu protein ağırlıklı beslen dik bide meyve Haa unutmadan ayva kaynatıp suyunu içtim öksürüğe iyi geliyormuş çok ağrım olduğunda parol içtim ayak altına Viks sür biraz rahatlatıyor sanki rabbim şifa versin inşallah geçmiş olsun sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…