2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Birebir aynı şeyleri yaşamışız üstüne bebek emmiyor tam bosaltamiyorum sagimla diye mastit oldum emzirmek istiyorum bu bebişimi doya doya inşallah bnm meme ucu da yok sütte yoktu dayadilar biberonu

Yakın aynenn çok sıkıntıdayım ya bu akşam midem kötü baskı bulantı çocuklarda çok hareketli şu akşam bi bitseydi
İlik bi dus alip soluna yatmayi bir denermisin ? Derin derinde nefes al sakin olmaya calis dogum ani bebek o derece hareketli olmaz diye biliyorum sadece kasilmalar olur ama tabi doktor degilim sonucta evham da basiyor gibi sanki sana esininde yoklugundan sanirim en olmadi ararsin zaten bebelerine guven hersey guzel olacak

Bugun kontrolumuz vardi minik kız çok iyi 3.302 gram 50 cm olmuş nstde hic sanci çıkmadı henüz kanala girmemiş etrafında kordonu olduğu için kanala girememiş olabileceğini söyledi doktorumuz doppleri ve suyu gayet iyi çatım dar olduğu için riske atmamak için zorunlu sezeryan olmaya bugun karar verdim... Haftaya 22 aralıkta tekrar kontrole çağırdı günü kararlaştıracagız 40. Haftam 28 aralıkta doluyor zaten hayırlısı bakalım

Şükürler olsun atlattım sayılır az bi öksürük kaldı. Sen nasılsın peki inşallah sende rahatlamışsındır biraz
Nefes alamıyorum
Yarım yarım
Öksürük tuttumu cok zorluyor
Sende nefeste zorlanma oldu mu?
Artik gecmek uzere
Kalbim sıkışıyor
Göğsüm agriyor
Bilmiyorum kimisine gore normal diyor
Yarin gidip bi oksijen ölçtürsem iyi olacak galliba

Kaç gün oldu ? Çok zor olmali ya Allah yardımcın olsun . Umarım çabucak geçer gider

Birebir aynı şeyleri yaşamışız üstüne bebek emmiyor tam bosaltamiyorum sagimla diye mastit oldum emzirmek istiyorum bu bebişimi doya doya inşallah bnm meme ucu da yok sütte yoktu dayadilar biberonu
Bu sefer artık kendi bildiğimiz gibi besleriz yavruları emmezse de en azından kendimiz elimizden geleni yaptık deriz

Ben nefes alamıyorum diye ağlıyordum sırtım ağrıyordu buz gibi havada balkonda duruyordum iki gündür nefes darlığı fazla yok ara ara atak şeklinde oluyor rabbim kimseye yaşatmasın nefes alamamak çok kötü bebek bi yerden sıkıştırıyor doktora kaç defa gittim doğum acil normal acile gönderiyor orası bize niye geldin biz ne yapalım diyor ölsen kimsenin umrunda değilsin ama özel hastaneye gidersen güzelce ilacını veriyor hamilelerin kullanabileceği serumu takıyor ama devlet git test yaptır diyor sadece sonra da eve kapatıyor keşke önce özel hastaneye gitseydim test yaptırmadan ama işte içim rahat etmedi birine bulaştırırım diye kuzenimde aynı benim gibi hasta o özel hastaneye gitti ona çok üşütmüşsüm demiş doktor şimdi iyi oldu yani özele gidersen covit değilsin

Meme ucu cikarmak icin aparatlar var bir arastir istersen denedin mi bilmiyorum ama en kotu aventin meme ucu var bi bak istersen

Çok geçmiş olsun canım, havluyu ütüyle ısıtıp beyaz sabun sür, sırtına ve göğsüne sıcak sıcak koy, öksürüğe ağrıya iyi geliyor, Rabbim şifa versin biran önce toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…