2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yani hepimiz yaşadık canım artık zorlayacaktır tekmeleri

Bana normal gibi geldi, ilk gebeliğimde benim de öyleydi, herkeste aynı olmuyor, mesela bu bebeğimin hareketleri daha sakin, bence endişelenecek bir şey yok ama içiniz rahat etmiyorsa doktora danışmakta fayda var tabi.

Aynı şeyler bende de oluyor .Bebeğin durumu da gayet iyi ,daha bugün kontrole gittim.Yazdiginiz şeyler normal .Panik yapmayın.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, ilk bebek olunca deneyimsizlikten her şey tedirgin ediyor insanı. Çok sağolun. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.

Azizinsan çok geçmiş olsun, eşimin ailesi covid geçirirken bu aralar meşhur olan kozalak macunundan kullandılar epey iyi geldi öksürüklerine, hamilelikte bir sakıncası yoksa belki onu deneyebilirsin. Hemen atlatırsın inşallah.

Ben de takip ediyorum mühendisoğlunu ve paylaştığı içeriği temiz olan ürünlerin listesinde bübshen de vardı..

Googleladim tozundan demliyolar ama nasil suzulur o bilemedim. Tulbent veya cay poseti gibi bisilee oluyoya onlarla belki. Kansizliga da cok iyiymis demir deposu deyollaa
Aktardan kimyon tohumu alıcaz.. Kimyon tohumundan bir çay kaşığı kaynamış suya atıp 5 dakika demlettikten sonra içicez arkadaşlar..

Canım endise etme benimkide bazen canımı cok acıtıyor boyle ayaklarını birbirine surtuyor sanki
Garip bisilwr yapıyor
Her bebekte bir olmuyor
Birde bu kozalak macunundan bana da almış esim
Bir iki kullandım hem midemi mahvetti
Hemde icinde yok yok mubarek
Biz herseyi kullanamıyoruz malesef
Organik Kozalak şurubu icin
Sifa olsun
Sabah aksam birer kadik içiyorum
Öksürük cok zorluyor
Canım benim
Arkadaşlar yazmis benim yaptikalrimida
Bol c vitamini al
Gecmis olsun
Ya bi vikis aldırmadım
Evi gorseniz sifahane mubarek
Kaynanam almış şimdiden malzemeleri, ceviz bile kırdım ayıkladım diyor
Ya masallah
Benimkilerde isime yarayacak 2 hareket gosterse keske
Yarın kontrolüm var, bu sefer daha bi heyecanlıyım sanki, bugün sabah olmaz artık bana
Benimdeeee
6 hafta olmus bebemi dogru duzgun gormeyeli
Gecen hafta cati muayenesi bile oldum ama
Bebemi net goremedim
Hayirli haberlerle gelelim ins
ya beler cektik boyle ya
Doguma kadar iyice gucumuzu toplariz ins
Normalde agri kesici kullanmam asla
Cunku bana hic faydasi olmaz
Heleki parol
Bu hastalıkta o beğenmediğim parol ne iyi geldi ya rabbi
Surekli ter doktum onu icip
Tabi caniiiiim kirma sen kadıncağızı
Kayınvaliden üvey gelin falan isterse ben burdayım hem evim de yakın kendisine
Bende bende beni direkt nufusuna aldirsin
Anam 2 eriste kesiyorlar
Alirken bile vermeyin diyorum istemiyorum
Bi karşılık bekleniyor illaki

Günaydın.
Uyumasanız da gözünüzü dinlendirin diyen arkadaşın sözünü dinlemeye çalıştım. 1 saat yatakta döndüm sıkıldım
Yemek yiyip tekrar uyumayı planlıyorum
Hahahah gercekten ben demistim bunu ve dun gece onceki kadar konusulmamis
Aferin soz dinleyin hepiniz

Gunaydinnnn milletttt uyumak yokk alistirma yapin azzz
ben gece uyuyamadım kızım hasta oluyor galiba gece sürekli uyandı onunla uğraştık şimdi de bitki çayı ve kurabiyeyle karnımı doyurucam ölüyorum yorgunluktan
Günaydın kızlar
Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler alalım inşallah
canım iyi haberlerinizi bekliyoruz

T tulperde 3. doz aşıyı doktoruna soracak mısın?
ben şimdi 3 doz sinovac oldum ama 4. üyü biontech olsam bir anda sancım gelse ateşlensem falan diye korktum
ama aşı olmak da istiyorum

Benim de bi ara tarif etttgiin gibiydi. Göbeğim yamuluyordu tümsek olusuyordu resmen. Ama kontrolümde doktor bebeğin iyi olduğunu söyledi. Yine içine sinmezse gidersin hastaneye.

T tulperde 3. doz aşıyı doktoruna soracak mısın?
ben şimdi 3 doz sinovac oldum ama 4. üyü biontech olsam bir anda sancım gelse ateşlensem falan diye korktum
ama aşı olmak da istiyorum

Keşke 3.de bionteck olsaydın .Sinovac olanları aşılıdan saymıyorlar bende 2 Sinovac 1 bionteck oldum şimdi 4.dozu doktoruma sorup onu da olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…