Yani hepimiz yaşadık canım artık zorlayacaktır tekmeleri
Bana normal gibi geldi, ilk gebeliğimde benim de öyleydi, herkeste aynı olmuyor, mesela bu bebeğimin hareketleri daha sakin, bence endişelenecek bir şey yok ama içiniz rahat etmiyorsa doktora danışmakta fayda var tabi.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, ilk bebek olunca deneyimsizlikten her şey tedirgin ediyor insanı. Çok sağolun. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.Aynı şeyler bende de oluyor .Bebeğin durumu da gayet iyi ,daha bugün kontrole gittim.Yazdiginiz şeyler normal .Panik yapmayın.
Ben de takip ediyorum mühendisoğlunu ve paylaştığı içeriği temiz olan ürünlerin listesinde bübshen de vardı..Instagramda muhendisinoglu diye bir hesap var bu tarz ürünleri inceliyor. Bübchen markasının içeriğinin temiz olmadığını söylemişti. Ben müsteşarının vücut losyonunu aldım içeriği temiz ve çevremde çok kullanan ve memnun olan var. Özellikle alerjik bebeklere cok iyi geldiğini söylüyorlar
Aktardan kimyon tohumu alıcaz.. Kimyon tohumundan bir çay kaşığı kaynamış suya atıp 5 dakika demlettikten sonra içicez arkadaşlar..Googleladim tozundan demliyolar ama nasil suzulur o bilemedim. Tulbent veya cay poseti gibi bisilee oluyoya onlarla belki. Kansizliga da cok iyiymis demir deposu deyollaa
Canım endise etme benimkide bazen canımı cok acıtıyor boyle ayaklarını birbirine surtuyor sankiÇok teşekkür ederim arkadaşlar, ilk bebek olunca deneyimsizlikten her şey tedirgin ediyor insanı. Çok sağolun. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.
Azizinsan çok geçmiş olsun, eşimin ailesi covid geçirirken bu aralar meşhur olan kozalak macunundan kullandılar epey iyi geldi öksürüklerine, hamilelikte bir sakıncası yoksa belki onu deneyebilirsin. Hemen atlatırsın inşallah.
Öksürük cok zorluyorKızlar çok geçmiş olsun Allah hemen şifa versin. Siz aşı oldunuz mu? Benimde bir öksürüğüm var kaç gündür beni zorluyor ama başka bir şikayet olmadı diye doktorada gitmedim. Göğsüm ağrıyor siz neler kullandınız bu süreçte?
Ya bi vikis aldırmadımDenemez olurmuyum cnm hiç yok sağ tarafta çıkacak bile soldaki var ama az bebek tutamadi 3gun süt gelmedi zaten o ara biberona alıştı usut gelince memeyi verdik tutmadı silikon uc aldık onu tutmadı neler denemedim yapmadım sağıp sağıp verdim hep
Cnm öksürüğe eczaneden vikis aldır göğsüne sırtına sur ütü ısıtıp köy havlu ile çok rahatlatıyor çok geçmiş olsun bütün hastalara acil şifalar diliyorum
Ya masallahKaynanam almış şimdiden malzemeleri, ceviz bile kırdım ayıkladım diyor
BenimdeeeeYarın kontrolüm var, bu sefer daha bi heyecanlıyım sanki, bugün sabah olmaz artık bana
Bebeğe zararı olur diye çokta bişi içemiyorsunki nane limon turşu suyu protein ağırlıklı beslen dik bide meyve Haa unutmadan ayva kaynatıp suyunu içtim öksürüğe iyi geliyormuş çok ağrım olduğunda parol içtim ayak altına Viks sür biraz rahatlatıyor sanki rabbim şifa versin inşallah geçmiş olsun sanada
Tabi caniiiiim kirma sen kadıncağızıYıllık balımız, zeytinyağımız, kışlık turşularım, konservelerim, komposto, meyve kuruları, buzluğa atmalık barbunya, bezelye, tarhanam, eriştelerim vs. sırf kaynanamdan geliyor sağ olsun
Kadın uğraşmayı, yapıp dağıtmayı seviyor, yok diyemiyorum ben de napim
Bende bende beni direkt nufusuna aldirsinKayınvaliden üvey gelin falan isterse ben burdayımhem evim de yakın kendisine
12 gun oldu canımKaç gün oldu ? Çok zor olmali ya Allah yardımcın olsun . Umarım çabucak geçer gider
İllet vallahi geldimi gitmiyor . Çok dikkat et12 gun oldu canım
Hahahah gercekten ben demistim bunu ve dun gece onceki kadar konusulmamisGünaydın.
Uyumasanız da gözünüzü dinlendirin diyen arkadaşın sözünü dinlemeye çalıştım. 1 saat yatakta döndüm sıkıldım
Yemek yiyip tekrar uyumayı planlıyorum
ben gece uyuyamadımGunaydinnnn milletttt uyumak yokk alistirma yapin azzz
canım iyi haberlerinizi bekliyoruzGünaydın kızlar
Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberler alalım inşallah
Maşallah canımSelam kozlar ben ciktim hastanedensuyu giderek azalmos normale donmus baya baya haftalik kontrole donduk nst de guzel cikri hic bir sorun yok suan ama diete devam hamdolsun gene cok tayliydi tosbikam , kilosinu soylemedi artik yarin ogrenirim
Benim de bi ara tarif etttgiin gibiydi. Göbeğim yamuluyordu tümsek olusuyordu resmen. Ama kontrolümde doktor bebeğin iyi olduğunu söyledi. Yine içine sinmezse gidersin hastaneye.Arkadaşlar merhaba, ben bu hafta 33. haftama girdim şükür. Dün ve bugün bebeğin hareketlerinde bir gariplik seziyorum. Şiddetli bir şekilde karnıma vuruyor, muhtemelen ayağı ya da topuğuyla. Öyle vuruyor ki göbek deliğimden çıkacak gibi. Çok gerildim, dün ağladım hatta korkudan. Hiç böyle olmamıştı daha önce, göbeğim sürekli yamuluyor, sivri bir şey çıkmaya çalışıyor falan, çok tedirgin edici. Bu normal mi? Bu haftalarda sizlere de oldu mu? Gittikçe daha da mı güçlü vuracaklar size danışmak istedim.
Benim 3. Doz daha görünmüyor çok olmadı ilk iki dozu vurulalı doktor binontech vurul dedi diye binontech yaptırdım benBense unuttum asiyo sormayi ya hep biontech oldum e. Yude biontech olacağım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?