2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arkadaşlar merhaba, ben bu hafta 33. haftama girdim şükür. Dün ve bugün bebeğin hareketlerinde bir gariplik seziyorum. Şiddetli bir şekilde karnıma vuruyor, muhtemelen ayağı ya da topuğuyla. Öyle vuruyor ki göbek deliğimden çıkacak gibi. Çok gerildim, dün ağladım hatta korkudan. Hiç böyle olmamıştı daha önce, göbeğim sürekli yamuluyor, sivri bir şey çıkmaya çalışıyor falan, çok tedirgin edici. Bu normal mi? Bu haftalarda sizlere de oldu mu? Gittikçe daha da mı güçlü vuracaklar size danışmak istedim.

Yarın kontrolüm var, bu sefer daha bi heyecanlıyım sanki, bugün sabah olmaz artık bana
Benimde benimde yrn devlet hastanesinde c.teside kendi doktorumla randevum var. Yarin ki kontrole gore c.tesi benim doktora aklimdaki tum endiselerimi aktaricam verecegi ceveplara gore artik tercih yapmak zorundayim gibime gelio

Benimde benimde yrn devlet hastanesinde c.teside kendi doktorumla randevum var. Yarin ki kontrole gore c.tesi benim doktora aklimdaki tum endiselerimi aktaricam verecegi ceveplara gore artik tercih yapmak zorundayim gibime gelio
Sen karar veremeden doğuracaksın bu gidişle devlet hastanesinde perinatolog mu yapıyor canım kontrollerini hala?

Ayvayı deniyim bi o kalmadı yapmadığım. Gsrçekten öksürük çok zodluyor ve boğazım yanıyor sürekli.

Yani hepimiz yaşadık canım artık zorlayacaktır tekmeleri

Ayvayı deniyim bi o kalmadı yapmadığım. Gsrçekten öksürük çok zodluyor ve boğazım yanıyor sürekli.
Canım bir arkadaşa daha yazdım az önce ama okumamış olabilirsin viks sür göğsüne sırtına havlu ısıtıp köy çok rahat ediyorsun gece öksürük için dene mutlaka

Sen karar veremeden doğuracaksın bu gidişle devlet hastanesinde perinatolog mu yapıyor canım kontrollerini hala?
Evet kuzum once asistan bakiyor ardindan perinatoog geliyor bakiyor. En son asistan nst ye bakip birlikte karar veriyorlar. En son aldigim tehdit sakin cikolata yeme bak seni insuline baglariz diolar saka bi yana gecenn kontrolde suyu fazlaliga devam etseydi sonlandiricaktik gebeligi dediler ula once solesenize bunu yok hersey son dk bi ona sinir oluyorum onun haricinde devlettende cok memnunum wala aslinda

Ne guzel kaynanan var masallahhh benimkide hala bana is kitleme derdinde tobe estf
Yıllık balımız, zeytinyağımız, kışlık turşularım, konservelerim, komposto, meyve kuruları, buzluğa atmalık barbunya, bezelye, tarhanam, eriştelerim vs. sırf kaynanamdan geliyor sağ olsun
Kadın uğraşmayı, yapıp dağıtmayı seviyor, yok diyemiyorum ben de napim

Kiz sus gidip dalacam simdi kadina sakasi bi yana bana ekstra yapmaz tarhana eriste flan yapar ama abartmaz ama buzdolabi buzluk sonuna kadar aciktir gel al senin evin derler bir istesem 2 verirler simdi hak yiyemem

Bana normal gibi geldi, ilk gebeliğimde benim de öyleydi, herkeste aynı olmuyor, mesela bu bebeğimin hareketleri daha sakin, bence endişelenecek bir şey yok ama içiniz rahat etmiyorsa doktora danışmakta fayda var tabi.

Aynı şeyler bende de oluyor .Bebeğin durumu da gayet iyi ,daha bugün kontrole gittim.Yazdiginiz şeyler normal .Panik yapmayın.

Kayınvaliden üvey gelin falan isterse ben burdayım hem evim de yakın kendisine

Yarın kontrolüm var, bu sefer daha bi heyecanlıyım sanki, bugün sabah olmaz artık bana
Ben de bugun kontrol oldm sonunda nst ye girdim her sey iyiydi sanci cikmadi kilo vermisim dedm dr sasirdi ama bebek iyi cikti suyu iyi dedi kilosu da guya 2950 mi ne dedi ama bakalim gercekte kac. Dun aklima takilan su kek mevzundan snr bi de eve gelince kek yaptm gec saate kdr uzadi ya gereksiz yordm kendimi

Masallah senin kaynanan benim annemmis:) benm kaynana kendine 2 kap yemek yapsa sukur

Benimki de anca arkamdan ben nası doğurdum benimki can değilmi desin güya ben duymuyorum evine gittiğimde benden bütün evi temizleme mi bekliyor karnı burnumda halimle Bi çekirdeğini görmedik şükür

Ben artık böyle durumlarda kendimi sakinleştirebiliyorum, evham yapmamaya çalışıyorum, hareketsizlik hissedersem dürtüyorum biraz karnımı uyandırıyorum sanırım başlıyor sonra hareketlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…