Ben bugün gittim yoktu ama ilden ile değişiyor heralde .Ben alisverisi sanirim 2 ay oldu yapali o zaman yoktu gecenlerde eczaneye aordum geenne yoktu bu karar degistiyse gelir o zaman yani ins yakin zamanda gitmedim e bebege
Ben alisverisi sanirim 2 ay oldu yapali o zaman yoktu gecenlerde eczaneye aordum geenne yoktu bu karar degistiyse gelir o zaman yani ins yakin zamanda gitmedim e bebege
Buyuk ihtimalle mağaza kaynaklı . Biberon emziği bizim burdaki mağazada da yok . Ama emzik ve biberonlar tekrardan getirildi. Her AVM ye gittiğimde uğruyorum çünkü e bebeğe Sıkı takipteyimBen bugün e bebeğe gittim ,sordum.Uzun süredir satışı yapilmiyor dediler yoktu .Biberonu internetten aldım .Emzigi de başka marka aldım .Burada yoktu .
Yaa ben de o tarihleri istiyorum .2022 li olsun sırf 2021 olmasın diye ama ben de onu düşünüyorum .Benim ikinci bir de acaba bekler ki diye
Sagol cnm benim. Ciddi bisi yok sorarim yoksa tabi ki. Klasik seyler bel agrisi, bir de sanki akintim fazlalasti ama bence gayet normal ya son aya girdik. Daha mi agrimasin o bu olmasin di mi yani.Sor sor tamam kizmicaz sozzzayrica askolsun hepimiz hamile ve hassasiz tecrubelerden fikirlerden yararlanmak icin yaziyoruz taamam bazen sirf goy goy oluyor kafa dagitiyoruz ama kimsenin sen boyle dedinde bugun boyle diyorsun die sorun cikaracagini sanmam ki yapilmamalida
Senin ikiz miydi canim oy cok tatliYok tek değilim görümcem geldi de araba eşimde bide bişey olursa 112 de çalışıyoruz zaten basar gelir ambulansla sorun olmaz inşallah
Sen nasil oldun? Oksurugun gecti mi?Kızlar bebişler in hareketleri nasıl benimki iyice azaldı çok hafif hissediyorum bacağını çook yavaş gezdiriyor bide hıçkırıyor okadar doktora da gidemiyorum karantina bitene kadar sadece ambulans çağırabilirmişim hareket hissetmezsemkovit geçirenler şimdi test yaptırsam tekrar pozitif çıksa Bi 14 gün daha mı uzatıyorlar karantinayı.
Öksürük çok sık değil ama var daha, nefes darlığına kalmadı şükürler olsun. Dediğin gibi hareket ediyor normali bu belki ama covit olunca acaba etkilendimi diye korkuyorum hıçkırması bile nasıl mutlu ediyor beni azıcık hareket edince seviniyorum artık Allah razı olsun rahatlattın beniSen nasil oldun? Oksurugun gecti mi?
Bak benim de ayni inan ki. O kadar aheste hareket ediyo ki. Yavaqsca donuyo, hafif hafif tekmeliyo. O bam gum vurmalar bitti yani. Kendi kendime acaba suyuyla ilgili bisi var mi diye dusunmeden edemiyorum ama evham yapmayalim bence. Hareket ediyosa belirli oranda sorun yoktur insallah. Ben yarin doktora gidicem sorarim. Yerleri iyice daraldi ondandir muhtemelen. Uzme kendini
Canım telaş etme, için rahat etmediği yerde ara Bi nstye alırlar, test verdiğinde pozitif çıkması karantinayı uzatmıyor, eğer delta varyantı değilsen 10. Gün test verip negatif Çıkarsa dışarı çıkabiliyormuşsun, bizde araştırdık, eşim 10. Gün verdi ama yine pozitif çıktı, karantina sı uzamadıKızlar bebişler in hareketleri nasıl benimki iyice azaldı çok hafif hissediyorum bacağını çook yavaş gezdiriyor bide hıçkırıyor okadar doktora da gidemiyorum karantina bitene kadar sadece ambulans çağırabilirmişim hareket hissetmezsemkovit geçirenler şimdi test yaptırsam tekrar pozitif çıksa Bi 14 gün daha mı uzatıyorlar karantinayı.
Ben de yeni asi oldum. Son aylarda dogumu tetiklio fln diyolardi ama daha da direnemedim cunku artik ayagimq bag asisiz olmak. Senin de bisi olmaz benim tanidigim 7 aylikken Covid oldu hem de delta bisicik olmadi. Bebek saglikla dogdu. Senin de oyle olacak. Istahin yerindeyse dondurma ye uzan. Benim hastane kitapciginda soguk ve tatli seyler yiyin ve uzanin eger bebegin hareketini hissetmiyosaniz yaziodu. Hem soguk hem tatli dondurma da, ye biraz heycanlansin arkadasÖksürük çok sık değil ama var daha, nefes darlığına kalmadı şükürler olsun. Dediğin gibi hareket ediyor normali bu belki ama covit olunca acaba etkilendimi diye korkuyorum hıçkırması bile nasıl mutlu ediyor beni azıcık hareket edince seviniyorum artık Allah razı olsun rahatlattın beni
Yerleri daraldı iyice karnımı şişirip duruyor ve hatta bazen acıtıyor. Her bebek farklıdır. Benimki kendini unutturmuyor hiç kıpırdanıp duruyor, ben uyuduğumda sakinliyor.Kızlar bebişler in hareketleri nasıl benimki iyice azaldı çok hafif hissediyorum bacağını çook yavaş gezdiriyor bide hıçkırıyor okadar doktora da gidemiyorum karantina bitene kadar sadece ambulans çağırabilirmişim hareket hissetmezsemkovit geçirenler şimdi test yaptırsam tekrar pozitif çıksa Bi 14 gün daha mı uzatıyorlar karantinayı.
10.günde benim hastalanmamın 18.günü falan oluyor bende veririm ozaman test inşallah negatife dönerde kurtulurum yarın ararım 112 yi Bi baktırırım bebeğe aklımdan çıkmıyor hiç bişey olmuş mudur diye en azından Bi hafta daha rahat ederim teşekkür ederim canımCanım telaş etme, için rahat etmediği yerde ara Bi nstye alırlar, test verdiğinde pozitif çıkması karantinayı uzatmıyor, eğer delta varyantı değilsen 10. Gün test verip negatif Çıkarsa dışarı çıkabiliyormuşsun, bizde araştırdık, eşim 10. Gün verdi ama yine pozitif çıktı, karantina sı uzamadı
Benimki de kolunu mu bacağını dayıyor genleşir gibi bide hıçkırık var hareket etsinde acıtsın keşke ay sağ salim Bi doğuralım artık yoksa hiç bitmeyecek bu korkular yavrularım ne ters kötü zamana denk geldilerYerleri daraldı iyice karnımı şişirip duruyor ve hatta bazen acıtıyor. Her bebek farklıdır. Benimki kendini unutturmuyor hiç kıpırdanıp duruyor, ben uyuduğumda sakinliyor.
Ooo daha ne kiz 112 emrinizdeYok tek değilim görümcem geldi de araba eşimde bide bişey olursa 112 de çalışıyoruz zaten basar gelir ambulansla sorun olmaz inşallah
Kuru incir,dereotu,irmik helvası,maden suyu, beyaz üzüm emzirme dönemlerimde kurtarıcım olmuştu.Kizlae merhaba aktardan anne sutu bol olsun diye cay aldim karisik birde e bebekten humonami neydi adi onu aldim birde kimyon cayi dogum yapan cevremdekiler kimyonun gaza cok iyi geldigini soyledi birde ayva ve elma üzüm cok süt yapiyor dendi aklima gelen bunlar sizde süt yapici seyleri söylerseniz tecrubeli anneler sevinirim caylari icmeye basladimbol bol süt olsun amin haftaya carsamba gun verdi demistim zaten 38 in icinde olmus oluyoruz sayili gunlerim kaldi suan tek drrdim saglikla kucagima almak zaman yaklastikca duygular iyice degisti benim 22.12.2021 oğlak burcu bir beyfendi doguracagim insallah burayada pozitif dogum hikayemi atmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?