2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cümleten günaydın çok şükür bugün de uykusuz ağrılı yataktan kalktım şükür diyorum Allah beterinden korusun

Millet and içmiş beni el birliği ile Aralık ayında doğurtacaklar.Aksam kayınvalidem aradı karnin aşağı indi mi diye halbuki salı günü görüştük en son .Dün okul kaydını yenilemek için okula gittik danismadaki hanım güzel dileklerini ilettikten sonra benim oğlum da subat başında gelmesi lazımdı ama Aralık'ta geldi dedi Sabahta oğlanı servise indirdi eşim bende pencereden bakıyorum karşı meraklı teyze doğurduğunu söylediler dedi yok yanlış duyum almışsın zamanım var daha dedim .

Dogurmirem ula tutacam bu çocuğu içerde Ocak 15 ine kadar

T tulperde 3. doz aşıyı doktoruna soracak mısın?
ben şimdi 3 doz sinovac oldum ama 4. üyü biontech olsam bir anda sancım gelse ateşlensem falan diye korktum
ama aşı olmak da istiyorum
Ben 2 doz biontech oldum, 3.hakkım gelmemiş daha 2.den 3 ay geçmemiş 10 gün falan var o zamana da doğururum ya da son günlere denk geliyor, şimdi aşı olsam yan etki falan gösterse tam doğum zamanı halsizlik vs.olsun istemiyorum. O yüzden doğum sonrasına bırakma kararı aldım. Daha erken haftalarda olsaydım olurdum ama.

kızlar bir de hastane çantasına maske koymayı unutmayın ben kendi çantamda da bulunduruyorum ama ne olur ne olmaz 10lu maske koyacağım
hastanemiz kalabalık bizim puset için örtü de aldım
bugün ben de biberon ve emzikleri kaynatıyorum
hastaneye götürmeyi düşünmüyorum ama süt sağma makinesinin çantasının içine temizce koyup lazım olursa evden getirtirim

canım çok sağol ben de yan etkiden korkuyorum bebek doğunca çocuk doktoruna sorarım o hemen ol derse olurum yoksa 40 bitince falan olurum ama 4. dozu mutlaka olacağım.

Mekanlari cennet olsun..Hayirlara çiksin insallah

Günaydın herkese, uzun zamandır tüm yazılanları okudum ama hiç yazamıyordum. Hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum Zaman yaklaştıkça bende biraz psikolojik anlamda zorlanma oluyor, kendimi hazır hissetmedigim gibi bir gün ağlıyorum (hiç olmadık şeylere), bir gün daha iyi oluyorum derken enerjim ve modül çok düşüktü, şimdi biraz daha iyi hissediyorum şükür. Benim eşim de nöbet usulü çalışıyor ve bazı geceler evde olmuyor o da beni cok geriyor, annem de doğuma yakın geleyim mantığında olunca evde yalnız kalmak biraz stres yaratıyor ama yapacak bir şey yok, inşallah eşim yanimda olunca gelir güzel kızım Bir diğer stresimiz ev ile ilgili, yazlik yerde müstakil bir evde oturuyoruz. Yazdan beri huzurumuz kalmadı, herkes bahçeli ev hayali kurar ben aylardır apartman araştırıyorum. Karşımıza taşınan aile aşırı gürültülü, sürekli mangal,şarkı, türkü söylüyor, müzik aletleri çalıyor, misafirlerle sabaha kadar yüksek sesle eğlence derken çok gerildik, kendi evimizde koca yaz kapı baca kapalı oturmak zorunda kaldık, en son eşim konuştu, dikkat ederiz demiş ama pek ihtimal vermiyorum, sonuçta biz buraya rahat etmek için taşındık diyor, burası da bir site sonuçta ama yaz boyu bu sıkıntı yaşandı, bunun üzerine yazlık ilçede oturduğumuz icin, tüm tadilatlar ve inşaatlar kışın yapılabiliyor, eylülden beri de inşaat(dağı deliyorlar)site içi tadilat sesleri aman Allah'ım kafayı yedim artık, bir de işe gidince çok koymazdi da şimdi tüm gün evde olunca sürekli gürültü ve ses beni çok yıprattı, evi satmayı ve apartmana geçmeyi düşünüyorum, bebeğimi sağlıkla dogurayim da sonra da ona yoğunlaşacagiz nasip olursa. Neyse sabah sabah sizin de canınızı sikmayayim, hepimiz için güzellikler diliyorum, süper bir gün olsun

Sevgili memur arkadaşlar maasimiz asgari ücretin altında kaldı bakanlıklarımiz inşallah bir düzenleme yapar

İstediği kadar düzenleme gelsin. Her düzenlemede yeni zamlar gelecek dolar 16 yi geçti.
He bari asgari ücrette kalmayalım dersek haklısın.

Canim senin baska biseyin agrisi o zaman 37+5 ikiz icin mukemmel bir sure masallah super

İstediği kadar düzenleme gelsin. Her düzenlemede yeni zamlar gelecek dolar 16 yi geçti.
O kismi ayri ona bakarsan verilen asgari ucretin hic bir onemi yok cunku gelen hatta gelecek zamlarla alim gucu oylesine dusecek ki cok zor gunler kapida hepimiz icin.... Ekonomiyi yakindan takip ediyorum gercekten bu konuda cok uzgunum cunku gelecek gunlerimiz cok daha karanlik planlar var ancak elimizden bir sey gelmiyor malesef.

Tabi canim o kısım ayrı ,asgari ücretin hiç bir esprisi yok şu an 6 bin bile kurtarmıyor olabilir .Ne yapacaz böyle ya Ocak Şubat kıtlık geliyor diyor uzmanlar Benzine zam geldi dün gece ,Ocak 1 elektirige zam

Maşallah ..Sağlıkla ,zamanında gelsinler inşallah .Siz aralığın sonu olmasını takıyor musunuz?Ben de ocağın ilk günleri olsun diyorum 1 yaş büyük olmasın diye ama bu sefer de 41. Haftaya giriyorum .Gerçi kızım da 41 de doğdu hem de kilosu düşük .Biraz kilo alsa iyi olur diye düşündüm .Ama kararsızım .Doktorum da diğer hafta içi ya da öbür hafta içi gidebilirmis .Beklesem mi ,aldirsam mı diyorum .Sancı gelir belkide aniden .Kafam karışık

Kızlar günaydın Bugün oğluşumu gördük. Minnoşum epey büyümüş. 10 gün ileri çıktı. 3200 gram 48 cm çıktı ölçümleri. Doktor ailede iri bebek var mı diye sordu. 4 kiloya yakın doğarmış. Eşim 4250 gram doğmuş gözüm korktu valla geliyor gelmekte olan Ocağı beklermiş bu arada. Daha erken bir tarihte doğum olacağını sanmıyorum dedi. Gitmişken aşıyı da sordum. Şu aşamada olma ne olur ne olmaz emzirme döneminde olursun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…