2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok ya hiç umrumda değil tarih sağlıklıca doğsunlar da gelişimlerine göre 2021 lilerle giderler belki okula bide benim riskli gebelik olunca hiç düşünemedim tarih işini ben bu zamanı gördüklerine şükrediyorum 31 aralıkta bile doğabilirler bide doktorum izinli benim 4 gün o yüzden 29 verdi belki arada sancılanırsam o zamanı bşle görmeyebiliriz

Arkadaşlar sezaryen olunca süt nasıl oluyor? Geliyor mu hemen?
Ben deneyimli değilim ama hemen gelen de oluyor gelmeyen de diye biliyorum. Artık kişiye göre mi değişiyor nasıl oluyor hiçbir fikrim yok. Benim yengem 38. haftada sezaryen doğum yaptı hemen şakır şakır geldi. Onun kadar sütlüsünü de görmedim maşallah

işte bu ağrı bende de hep var çarşamba idrar kültürü yapıldı üreme de yok dr idrar yol. enf. olabilir demişti kasıklarım belim ağrıyor ama nst de sancı yok
Bende anlamadım belki de çocuklar büyüdü ya onların Rahime baskısı olabilir ben bugün yatırır diye bekliyordum artık
10 gün daha sık dişini sayılı gün çabuk geçermiş

İnşallah ya dün çok korktum ama doğuruvercem diye

Kızlar bu arada valizimi arabaya yerleştirsem mi diyorum sanki acil bir şey olacaktı evde unutacaakmisiz gibi psikolojimi bozdular 2 günde

Ben arabanın içinde yolculuk yapınca valize Sinen kokuyu sevmiyorum. Uzun süre kalmasın bence arabada.
Unutsan da uzak mı ev. Senin daha var yaa

Arkadaşlar sezaryen olunca süt nasıl oluyor? Geliyor mu hemen?
sezeryan olmadım ama ilk doğumda sütüm geç geldi çünkü 2 saatte bir emzirme yanlışına kapıldım çocuk sarılık oldu iyice uyanmadı hastaneye yatmanın ucundan döndük
tek tevsiyem bebek uyanıyorsa saat başı hatta 45 dk da bir emzirinki memeler beyne süt yolla mesajını versin. bu şekilde sütünüz çok daha hızlı gelip memeleriniz dolacaktır. şimdi tecrübeliyim sürekli emzireceğim zaten hastanede yatıp uyayamıyorsun en azından eve gelene kadar süt insin.
ha bir de illa çocuk açlıktan aşırı ağlar süt gelmez ise mamayı biberonla değil şırınga ile memeyi emerken ağzının kenarından vermeyi düşünüyorum
her gün aralık annelerini okuyorum hepsinin en büyük sorunu süt gelmesi meme reddi daha sonra gaz.
bir de eda denilen emzirme destek sistemleri var. emzirme sondası gibi bir şey nette araştırabilirsiniz memeye bağlayıp bebek emerken sanki memeden emer gibi içmesi sağlanıyor. bu şekilde hem meme reddi olmuyor hem bebek aç kalmıyor.
allaha herkese emen uyuyan bebek amin

Maşallah suyu mu geldide öyle sezaryen oldu yoksa doktor mı gün vermişti?

Amiinn geceleri kaç saatte bir vermek gerekiyor peki ?

Oy seninki de tosunmuş
gerçi +,- 300 gram oynadığı yazıyor verilen kağıtta. Belki normal boyutlardadır.

Amiinn geceleri kaç saatte bir vermek gerekiyor peki ?
asıl geceleri 2 saatte bir mutlaka uyandırıp beslemeli. ilk aydaki kilo alımına göre doktorunuz bu süreyi açmanıza izin verirse 3 -4 saate çevirirsiniz. zaten 4. aydan sonra uyandırmaya gerek olmadığını hatırlıyorum

Boyle olup nst de hic bisi cikmamasi cok enterasan resmen toplanma dogum yakinken olur ama nst de de aynisi oluyor mu? Benim bu derece degil azicik bile daupsa nst te tavan yapiyor deger
nstde tocoyu yani sancı ölçen şeyi o kadar yükseğe takıyorki bu toplanmada 40lık minik bir sancı çıkıyor mesela
anlamadım ki doğursam diye bekliyorum 37+3 bu gece çatı ağrısından öldüm

nstde tocoyu yani sancı ölçen şeyi o kadar yükseğe takıyorki bu toplanmada 40lık minik bir sancı çıkıyor mesela
anlamadım ki doğursam diye bekliyorum 37+3 bu gece çatı ağrısından öldüm
Ama doktor 40 lik duzenli sanciyi ciddiye aliyor 3 kez ust uste cikarsa dogum sancisi dio yani bende oyle cikmisti ve aynen o cumleleri kullandi 40 ile 60 arasinda 4 sanci vardi acilma muayenesine soktu direk dogum sancin var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…