Bebek kontrolleri için doğum doktorumuza mı gideceğiz, yoksa çocuk doktoru mu bulmam gerekiyor? Mesela gazı var, ya da beslenme şekli nasıl olmalı yok kusuyor, aşısı vs şeyler içinasıl geceleri 2 saatte bir mutlaka uyandırıp beslemeli. ilk aydaki kilo alımına göre doktorunuz bu süreyi açmanıza izin verirse 3 -4 saate çevirirsiniz. zaten 4. aydan sonra uyandırmaya gerek olmadığını hatırlıyorum
Bu bende de oluyor hep, bende totişini ya da göbeğini dayadı diyorum.Sancımda hiç yok. Kasılma mı bu yoksa
Bu sancı mi oluyor ?Benim de oluyor ara ara ama düzenli değil .Bir de çok ağrılarım olurdu Nst de maşallah sıfır ağrı vardı .Ben de doktora söyledim .Doğum sancısı zaten bitmez devam eder kasılmalar ve ağrı ve gittikçe şiddetlenir anlarsın dedi.Benim ilkinde sancı gelmemişti 40+2 de direkt su gelmişti .sürekli böyle karnım toplanıyor ama nst de çıkmıyorEki Görüntüle 2971576
Unutmazsın bence ya, sancı başlar başlamaz hemen doğuruyor muyuz?Kızlar bu arada valizimi arabaya yerleştirsem mi diyorum sanki acil bir şey olacaktı evde unutacaakmisiz gibi psikolojimi bozdular 2 günde
Doktor da ölçümlerde yanılma payı olabilir ama bu bebiş her türlü 3800 gram üstü doğar dediOy seninki de tosunmuş
gerçi +,- 300 gram oynadığı yazıyor verilen kağıtta. Belki normal boyutlardadır.
Cocuk doktoruna gitmelisin.Bebek kontrolleri için doğum doktorumuza mı gideceğiz, yoksa çocuk doktoru mu bulmam gerekiyor? Mesela gazı var, ya da beslenme şekli nasıl olmalı yok kusuyor, aşısı vs şeyler için
Benim de nadiren böyle oluyor ama nst'de sancı falan hiç çıkmadı. Ama bu kadar çıkık olmuyor benimsürekli böyle karnım toplanıyor ama nst de çıkmıyorEki Görüntüle 2971576
Benim ilk dogumumda hemen gelmişti .O gün emzirmeye başladım kizimi ama ben gidip gün alıp aldirmamistim suyum geldi,sancım geldi öyle aldılar .Arkadaşlar sezaryen olunca süt nasıl oluyor? Geliyor mu hemen?
Benim kv de ne zaman doğuracaksın diye soruyor her konuşmada kış geldi diyor eşime.Bende rahatım gelicek gibi durmuyor dedim. Doğurmayacağım yaa, dursun ocakta gelir halimden memnunum. Sancım da yok. 41 haftalık yaparım valla karadeniz damarım tutarsaCümleten günaydın çok şükür bugün de uykusuz ağrılı yataktan kalktım şükür diyorum Allah beterinden korusun
Millet and içmiş beni el birliği ile Aralık ayında doğurtacaklar.Aksam kayınvalidem aradı karnin aşağı indi mi diyehalbuki salı günü görüştük en son .Dün okul kaydını yenilemek için okula gittik danismadaki hanım güzel dileklerini ilettikten sonra benim oğlum da subat başında gelmesi lazımdı ama Aralık'ta geldi dedi Sabahta oğlanı servise indirdi eşim bende pencereden bakıyorum karşı meraklı teyze doğurduğunu söylediler dedi yok yanlış duyum almışsın zamanım var daha dedim .
Dogurmirem ula tutacam bu çocuğu içerde Ocak 15 ine kadar
İyi bir çocuk doktoru bulmak gerekiyor .Bebeğin en başından beri takibini aynı kisinin yapması önemli .Ben hemen ilk hafta götürmüştüm .Ay ay aldığı kiloya göre sütun yetip yetmediğine,beslenme şekline karar veriyor ,bingildagi takip ediyor .Ayrıntılı her şeyine bakıyordu .Bebek kontrolleri için doğum doktorumuza mı gideceğiz, yoksa çocuk doktoru mu bulmam gerekiyor? Mesela gazı var, ya da beslenme şekli nasıl olmalı yok kusuyor, aşısı vs şeyler için
Dezenfektan ya da kolonya da koy canımkızlar bir de hastane çantasına maske koymayı unutmayın ben kendi çantamda da bulunduruyorum ama ne olur ne olmaz 10lu maske koyacağım
hastanemiz kalabalık bizim puset için örtü de aldım
bugün ben de biberon ve emzikleri kaynatıyorum
hastaneye götürmeyi düşünmüyorum ama süt sağma makinesinin çantasının içine temizce koyup lazım olursa evden getirtirim
Benim kb de aman Aralık'ta olmasın Ocak ta doğur diyorBenim kv de ne zaman doğuracaksın diye soruyor her konuşmada kış geldi diyor eşime.Bende rahatım gelicek gibi durmuyor dedim. Doğurmayacağım yaa, dursun ocakta gelir halimden memnunum. Sancım da yok. 41 haftalık yaparım valla karadeniz damarım tutarsa
Bende hemen doktorlara bakayım o zaman. İlk haftadan bende götürürüm. Teşekkürler canım aydınlatıcı olduİyi bir çocuk doktoru bulmak gerekiyor .Bebeğin en başından beri takibini aynı kisinin yapması önemli .Ben hemen ilk hafta götürmüştüm .Ay ay aldığı kiloya göre sütun yetip yetmediğine,beslenme şekline karar veriyor ,bingildagi takip ediyor .Ayrıntılı her şeyine bakıyordu .
Doktor gün vermişti. 38+4'de doğurdu. Sütü hep çok boldu gürül gürül fışkırırdı. Bebişi de maşallah 2 sene cok cok emdi tosun gibiydi ama çok hastalanırdı. 4 yaşına gelecek neredeyse hala da devamlı hastalanır. Kan değerleri de genelde düşük çıkıyor. O kadar sütün bol olması bebeğin çok emmesi de çocuğun çok sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor aslında. O yüzden çok takmamak lazım bebek sağlıklı olsun yeterMaşallahsuyu mu geldide öyle sezaryen oldu yoksa doktor mı gün vermişti?
Sen evdeyken araba esinle ise gitmiyorsa mantikli arabada durmasi
Arkadaşlar sezaryen olunca süt nasıl oluyor? Geliyor mu hemen?
Ben arabanın içinde yolculuk yapınca valize Sinen kokuyu sevmiyorum. Uzun süre kalmasın bence arabada.
Unutsan da uzak mı ev. Senin daha var yaa
sürekli böyle karnım toplanıyor ama nst de çıkmıyorEki Görüntüle 2971576
Bebek kontrolleri için doğum doktorumuza mı gideceğiz, yoksa çocuk doktoru mu bulmam gerekiyor? Mesela gazı var, ya da beslenme şekli nasıl olmalı yok kusuyor, aşısı vs şeyler için
Unutmazsın bence ya, sancı başlar başlamaz hemen doğuruyor muyuz?İlk bebekte kaç saat sancı çekerim
Yaaa benimde geceleri toplanıyor yada ayakta iş yaparken . Çok güzel bir his . Parmağımla dokununca dağılıyor ben pek aldırış etmiyorumsürekli böyle karnım toplanıyor ama nst de çıkmıyorEki Görüntüle 2971576
Gelio merak etme. Benim hemen geldi hem de sifir sanci ile. Hani derlerya sanci olmazsa sut gelmez. Hic inanmiyorum. Bence hepsi hurafe. Hastaneden eve geldigizde aynada kendimi gorunce sok olmustum resmen silikonlu gibi dolmustu gogusler. Insallah bu kez de ayni olur.Arkadaşlar sezaryen olunca süt nasıl oluyor? Geliyor mu hemen?
Masallah .Darısı hepimizin başına .Gelio merak etme. Benim hemen geldi hem de sifir sanci ile. Hani derlerya sanci olmazsa sut gelmez. Hic inanmiyorum. Bence hepsi hurafe. Hastaneden eve geldigizde aynada kendimi gorunce sok olmustum resmen silikonlu gibi dolmustu gogusler. Insallah bu kez de ayni olur.
Maşallah canım sevindim herşeyin yolunda olmasınaBen de bugun kontrol oldm sonunda nst ye girdim her sey iyiydi sanci cikmadi kilo vermisim dedm dr sasirdi ama bebek iyi cikti suyu iyi dedi kilosu da guya 2950 mi ne dedi ama bakalim gercekte kac. Dun aklima takilan su kek mevzundan snr bi de eve gelince kek yaptm gec saate kdr uzadi ya gereksiz yordm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?