2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kişiden kişiye göre değişiyor bence bu durum bnm kızımı 38+5 te acil sezeryan ile aldılar ne doğum sancısı ne kasılma ne yalancı sanci hiç bsey çekmedim prenses gibiydim ilk kızımda sütüm 3.gun bitti gecesi geldi bunda da sezeryan olcam ama ağrım sancım var ve göğsümde ara ara sizi oluyor bakıyorum süt geliyor azcik inşallah bunda hemen gelecek sütüm diye dua ediorum kendimi öyle inandırmaya calisiyorum

Ay bi de sutum coktu fiskiriyodu diye kafa utuleyici teyzelere hi hi diip gecin..onlardan her sulalede en az 1 tane oluyo. Sizde yoksa esinizin sulalesinde
Ilk dogumda oyle bi fişkiye teyze gelmisti ziyarete, ilk kez gordum kadini, bana dedi ki ayy benim sutum coktu fiskirirdi fln. A oyle mi ne guzel fln dedim. Aradan 15 dakka gecti rahmetli k.validesini cekistirmeye basladi ve dedi ki ayy bir gram sutum yoktu mama da aldirmadi kaynanam diye bi guzel anlatti.. bozmadim artik..
Yani nedense kadinlar arasinda bu sut yaristirma var, sanki olunca kidem atliosun..ama cok ayip. Kimse kimseye yapmamali. Asla sormuyorum dogum yapanlara. Bir anneye sorulacak en guzel soru "Sen iyi misin?" Olmali.. gerisi bos

Aynen iste kisiyle alakali vucut bazen hemen bazen 2 bazen 4 gun sonra uyarilip basliyor. Dogum sekliyle alakasi yok. Benim de doguma dair hocbir seyim olmadi sadece suyum geldi. Acilma sanci yoktu. Sakin olmak lazim. Benim dogum oncesi mesela oyle gogsumde bir doluluk, sut vs hicbisi yoktu. hatta kucucuktu zayifladigim icin. O yuzden de cok sasirmistim. Her bebek kismetiyle gelir. Bu sefer nolur bilemem. Hayirlisi hepimiz icin.

Aynen bı de sütun yağlı olup olmaması var ya bebek kilo almıyorsa sütümüz yağlı değildir bilginiz olsun sonuçta her kadının yağli sütü olmaz

Aynen bı de sütun yağlı olup olmaması var ya bebek kilo almıyorsa sütümüz yağlı değildir bilginiz olsun sonuçta her kadının yağli sütü olmaz
Teyzelere hastanede olctuler yag orani yuksekmis diyelim. Bi cihaz var batiriyolar sute yag orani cikio desek kitlesek

Benim ilk dogumumda hemen gelmişti .O gün emzirmeye başladım kizimi ama ben gidip gün alıp aldirmamistim suyum geldi,sancım geldi öyle aldılar .

İnşallah gelir hepimizin

Laktozlu laktozsuz süt var mı acep bize niye entegre süt tesisi gözüyle bakılıyor .Hayır yağ oranını nasıl ölçüyorlar valla bayilazam

Laktozlu laktozsuz süt var mı acep bize niye entegre süt tesisi gözüyle bakılıyor .Hayır yağ oranını nasıl ölçüyorlar valla bayilazam
Televizyona bir kaynana cikmistiya gelininin sütü yağlı değil diye gelini bir yere gidince bebeği gizlice komşuya götürüp emzirtiyormus .Onun sütü yagliymis ,çocukları gürbüzmüş

Ay bu hikayeler banada anlatıldı, neymiş Bi göğsünden emziriyormuş öbür göğsünden sütler akıyormuş, biriside şey demişti sütü çokmuş çocuk boşaltamıyormuş oda çiçeklere döküyormuş inanırım yalan değildir ama ben mama verirken böyle anlatanları boğasım geliyordu

Bebeklerin şurubu varya parol dolven işte ağrı kesiciler 4aylık yeğenim ver onun parol şurubu dan içtim Bi yemek kaşığı hemen kesiyor ağrıyı okadar etkili ki bebek şurubu olunca içim rahat içtim tavsiye edirim inan okadar etkili ki adet ağrısına bile hemen çözüm oluyor

Çiçeklere mi dokuyormus Ayy çok komik yaaa.

Çocuğun yüzünde sivilce gibi pıtır pıtır şeyler olurmuş yağlı sütte, onuda anlattılar çok şükür, ben emzirmedim çocuğun suratında sivilceler çıkmıştı, doktor babası yüzünü yıkamadan çocuğu öpmesi demişti, eşimin sakalları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…