- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Ben de şu an kasılma olduğunu öğrendim ama benim daha zamanım var baya . Kontrollerde bişey çıkmıyor beni nstye hiç almadiBu bende de oluyor hep, bende totişini ya da göbeğini dayadı diyorum.Sancımda hiç yok. Kasılma mı bu yoksa
Amin cnm kafanizda hic kurmayin oyle olursa boyle olcak fln. Hic alakasi bilimsel bir dayanagi yok. Cevremdeki arkadaslarim kuzenlerim %90 sezeryan oldu, gercekten sutu gelmeyen hatirlamiyorum. Raad olunMasallah .Darısı hepimizin başına .
Kişiden kişiye göre değişiyor bence bu durum bnm kızımı 38+5 te acil sezeryan ile aldılar ne doğum sancısı ne kasılma ne yalancı sanci hiç bsey çekmedim prenses gibiydim ilk kızımda sütüm 3.gun bitti gecesi geldi bunda da sezeryan olcam ama ağrım sancım var ve göğsümde ara ara sizi oluyor bakıyorum süt geliyor azcik inşallah bunda hemen gelecek sütüm diye dua ediorum kendimi öyle inandırmaya calisiyorumGelio merak etme. Benim hemen geldi hem de sifir sanci ile. Hani derlerya sanci olmazsa sut gelmez. Hic inanmiyorum. Bence hepsi hurafe. Hastaneden eve geldigizde aynada kendimi gorunce sok olmustum resmen silikonlu gibi dolmustu gogusler. Insallah bu kez de ayni olur.
Benim 25. haftadan beri karnım böyle toplanıyor ama geçen nstye girdim sancı falan da çıkmadı. Oynamayı seviyor demekki bizim balıklarsürekli böyle karnım toplanıyor ama nst de çıkmıyorEki Görüntüle 2971576
Kız benle mi uğraştın hayır olsunButun gece ruyamda seninle ugrasTim ne alaka bilmiyorum
Aynen iste kisiyle alakali vucut bazen hemen bazen 2 bazen 4 gun sonra uyarilip basliyor. Dogum sekliyle alakasi yok. Benim de doguma dair hocbir seyim olmadi sadece suyum geldi. Acilma sanci yoktu. Sakin olmak lazim. Benim dogum oncesi mesela oyle gogsumde bir doluluk, sut vs hicbisi yoktu. hatta kucucuktu zayifladigim icin. O yuzden de cok sasirmistim. Her bebek kismetiyle gelir. Bu sefer nolur bilemem. Hayirlisi hepimiz icin.Kişiden kişiye göre değişiyor bence bu durum bnm kızımı 38+5 te acil sezeryan ile aldılar ne doğum sancısı ne kasılma ne yalancı sanci hiç bsey çekmedim prenses gibiydim ilk kızımda sütüm 3.gun bitti gecesi geldi bunda da sezeryan olcam ama ağrım sancım var ve göğsümde ara ara sizi oluyor bakıyorum süt geliyor azcik inşallah bunda hemen gelecek sütüm diye dua ediorum kendimi öyle inandırmaya calisiyorum
Ay bi de sutum coktu fiskiriyodu diye kafa utuleyici teyzelere hi hi diip gecin..onlardan her sulalede en az 1 tane oluyo. Sizde yoksa esinizin sulalesinde
Ilk dogumda oyle bi fişkiye teyze gelmisti ziyarete, ilk kez gordum kadini, bana dedi ki ayy benim sutum coktu fiskirirdi fln. A oyle mi ne guzel fln dedim. Aradan 15 dakka gecti rahmetli k.validesini cekistirmeye basladi ve dedi ki ayy bir gram sutum yoktu mama da aldirmadi kaynanam diye bi guzel anlatti.. bozmadim artik..
Yani nedense kadinlar arasinda bu sut yaristirma var, sanki olunca kidem atliosun..ama cok ayip. Kimse kimseye yapmamali. Asla sormuyorum dogum yapanlara. Bir anneye sorulacak en guzel soru "Sen iyi misin?" Olmali.. gerisi bos
Teyzelere hastanede olctuler yag orani yuksekmis diyelim. Bi cihaz var batiriyolar sute yag orani cikio desek kitlesekAynen bı de sütun yağlı olup olmaması var ya bebek kilo almıyorsa sütümüz yağlı değildir bilginiz olsun sonuçta her kadının yağli sütü olmaz
Benim ilk dogumumda hemen gelmişti .O gün emzirmeye başladım kizimi ama ben gidip gün alıp aldirmamistim suyum geldi,sancım geldi öyle aldılar .
İnşallah gelir hepimizinGelio merak etme. Benim hemen geldi hem de sifir sanci ile. Hani derlerya sanci olmazsa sut gelmez. Hic inanmiyorum. Bence hepsi hurafe. Hastaneden eve geldigizde aynada kendimi gorunce sok olmustum resmen silikonlu gibi dolmustu gogusler. Insallah bu kez de ayni olur.
Aynen bı de sütun yağlı olup olmaması var ya bebek kilo almıyorsa sütümüz yağlı değildir bilginiz olsun sonuçta her kadının yağli sütü olmaz
Televizyona bir kaynana cikmistiya gelininin sütü yağlı değil diye gelini bir yere gidince bebeği gizlice komşuya götürüp emzirtiyormus .Onun sütü yagliymis ,çocukları gürbüzmüşLaktozlu laktozsuz süt var mı acepbize niye entegre süt tesisi gözüyle bakılıyor .Hayır yağ oranını nasıl ölçüyorlar valla bayilazam
Ay bu hikayeler banada anlatıldı, neymiş Bi göğsünden emziriyormuş öbür göğsünden sütler akıyormuş, biriside şey demişti sütü çokmuş çocuk boşaltamıyormuş oda çiçeklere döküyormuşAy bi de sutum coktu fiskiriyodu diye kafa utuleyici teyzelere hi hi diip gecin..onlardan her sulalede en az 1 tane oluyo. Sizde yoksa esinizin sulalesinde
Ilk dogumda oyle bi fişkiye teyze gelmisti ziyarete, ilk kez gordum kadini, bana dedi ki ayy benim sutum coktu fiskirirdi fln. A oyle mi ne guzel fln dedim. Aradan 15 dakka gecti rahmetli k.validesini cekistirmeye basladi ve dedi ki ayy bir gram sutum yoktu mama da aldirmadi kaynanam diye bi guzel anlatti.. bozmadim artik..
Yani nedense kadinlar arasinda bu sut yaristirma var, sanki olunca kidem atliosun..ama cok ayip. Kimse kimseye yapmamali. Asla sormuyorum dogum yapanlara. Bir anneye sorulacak en guzel soru "Sen iyi misin?" Olmali.. gerisi bos
Televizyona bir kaynana cikmistiya gelininin sütü yağlı değil diye gelini bir yere gidince bebeği gizlice komşuya götürüp emzirtiyormus .Onun sütü yagliymis ,çocukları gürbüzmüş
Bebeklerin şurubu varya parol dolven işte ağrı kesiciler 4aylık yeğenim ver onun parol şurubu dan içtim Bi yemek kaşığı hemen kesiyor ağrıyı okadar etkili ki bebek şurubu olunca içim rahat içtim tavsiye edirim inan okadar etkili ki adet ağrısına bile hemen çözüm oluyorCanım endise etme benimkide bazen canımı cok acıtıyor boyle ayaklarını birbirine surtuyor sanki
Garip bisilwr yapıyor
Her bebekte bir olmuyor
Birde bu kozalak macunundan bana da almış esim
Bir iki kullandım hem midemi mahvetti
Hemde icinde yok yok mubarek
Biz herseyi kullanamıyoruz malesef
Organik Kozalak şurubu icin
Sifa olsun
Sabah aksam birer kadik içiyorum
Öksürük cok zorluyor
Canım benim
Arkadaşlar yazmis benim yaptikalrimida
Bol c vitamini al
Gecmis olsun
Ya bi vikis aldırmadım
Evi gorseniz sifahane mubarek
Ya masallah
Benimkilerde isime yarayacak 2 hareket gosterse keske
Benimdeeee
6 hafta olmus bebemi dogru duzgun gormeyeli
Gecen hafta cati muayenesi bile oldum ama
Bebemi net goremedim
Hayirli haberlerle gelelim ins
ya beler cektik boyle ya
Doguma kadar iyice gucumuzu toplariz ins
Normalde agri kesici kullanmam asla
Cunku bana hic faydasi olmaz
Heleki parol
Bu hastalıkta o beğenmediğim parol ne iyi geldi ya rabbi
Surekli ter doktum onu icip
Tabi caniiiiim kirma sen kadıncağızı
Bende bende beni direkt nufusuna aldirsin
Anam 2 eriste kesiyorlar
Alirken bile vermeyin diyorum istemiyorum
Bi karşılık bekleniyor illaki
Çiçeklere mi dokuyormusAy bu hikayeler banada anlatıldı, neymiş Bi göğsünden emziriyormuş öbür göğsünden sütler akıyormuş, biriside şey demişti sütü çokmuş çocuk boşaltamıyormuş oda çiçeklere döküyormuşinanırım yalan değildir ama ben mama verirken böyle anlatanları boğasım geliyordu
Çocuğun yüzünde sivilce gibi pıtır pıtır şeyler olurmuş yağlı sütte, onuda anlattılar çok şükür, ben emzirmedim çocuğun suratında sivilceler çıkmıştı, doktor babası yüzünü yıkamadan çocuğu öpmesi demişti, eşimin sakalları varAynen bı de sütun yağlı olup olmaması var ya bebek kilo almıyorsa sütümüz yağlı değildir bilginiz olsun sonuçta her kadının yağli sütü olmaz
Çok geçmiş olsun canımGecr öksürükten ciğerim çıkınca sabah dr a gittim. Bronşit olmuşumantibiyotik verdi maalesef kullanacağım ciğerlerim ağrıyor ama inşallah bir zararı yoktur. Doktoruma yazdım o daha dönmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?