Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin. Ben zararı olacağını düşünmüyorum hamilelerin kullanabileceği bir antibiyotik vermiştir.Gecr öksürükten ciğerim çıkınca sabah dr a gittim. Bronşit olmuşumantibiyotik verdi maalesef kullanacağım ciğerlerim ağrıyor ama inşallah bir zararı yoktur. Doktoruma yazdım o daha dönmedi.
İnşallah hayırlısı olur anne sütü alır bebislerimiz almasa da canı sağ olsun sağlığı yerinde olsun yeter ama ben emzirmek istiyorum o hissi yaşamak istiyorum inşallah bu evladimin nasibi olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizinAynen iste kisiyle alakali vucut bazen hemen bazen 2 bazen 4 gun sonra uyarilip basliyor. Dogum sekliyle alakasi yok. Benim de doguma dair hocbir seyim olmadi sadece suyum geldi. Acilma sanci yoktu. Sakin olmak lazim. Benim dogum oncesi mesela oyle gogsumde bir doluluk, sut vs hicbisi yoktu. hatta kucucuktu zayifladigim icin. O yuzden de cok sasirmistim. Her bebek kismetiyle gelir. Bu sefer nolur bilemem. Hayirlisi hepimiz icin.
bu yalancı kasılma dedikleri brixton hicks kasılmasıBu sancı mi oluyor ?Benim de oluyor ara ara ama düzenli değil .Bir de çok ağrılarım olurdu Nst de maşallah sıfır ağrı vardı .Ben de doktora söyledim .Doğum sancısı zaten bitmez devam eder kasılmalar ve ağrı ve gittikçe şiddetlenir anlarsın dedi.Benim ilkinde sancı gelmemişti 40+2 de direkt su gelmişti .
Canım 34.haftamın bitiminde bebeğimi aldılar artık biliyorsunuz, maşallah sütüm o kadar çok gelmişti ki sağıyordum sürekli bebeğe fasla geldiğinden. Sakın dert etmeyin sezeryanla gelmeyecek diye birşeyi. Düşü 35.haftamda geldi. Emziremediğim, uykusuz günlerinde veya sağım yapmadığım sıvı almadığım günlerde azalıyor sadece. Bugğn az çünkğ ufaklık gece uyutmadı hiç. Benim süt gelmemesinden ziyade bebeğimşn emme refleksinin gelişmemiş olması yıprstıcı oldu onu da biberon ve emzik vererek aştım her ne kadar önermeseler de çok iyi oldu bu iki aletArkadaşlar sezaryen olunca süt nasıl oluyor? Geliyor mu hemen?
Masallah küçük erkeğeKontrolden yeni geldim kızlar. Bebiş maşallah geçen hafta bir hafta geriydi bu hafta 3050 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi doktor. Keyfi yerindeymiş, suyu iyi, doppler iyi, nstde de sancı çıkmadı, doktor daha durur dedi
Ocağı görücem ben bu gidişle inşallah. Haftaya vajinal bakıcam dedi gerçi tetikleyebilir doğumu ama dedi zaten 38+3 olacaksın sıkıntı olmaz dedi.
Elleri ayakları bütün uzuvları yüzündeydi doktor tek görünen şeyi erkeklik organı dedi onun fotosunu verdi
Yüzünü yine göremedik ama saçları ahenkle dans ediyordu yine suyun içinde ahh nasıl merak ediyorum
Böyle bende son durumlar
Moralimi bozan şey doğuma gelen 700 lira zam oldu4500 olmuş normal doğum ve ocakta da yine zam gelebilirmiş, fiyat sabitleme şeysi yapamıyolarmış.
Yaa ne iyi muhasebeniz varmışMasallah küçük erkeğedün muayne ücretine zam geldiğini öğrendikten sonra hemen muhasebeye kostuk doğum ücreti degisti mi diye neyseki daha önceden konuştuğumuz için ismimi not almışlar size verdiğimiz fiyat geçerlidir simdi size zamlı fiyat vermemiz ayıp olur dediler Allah razı olsun dedik ne diyelim
Maşallah her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim, biz de dün kontrole gittiğimizde Dr a sorduk ücreti, hem hastane hem de biz 1000er TL arttırmayı düşünüyoruz dedi ocaktaKontrolden yeni geldim kızlar. Bebiş maşallah geçen hafta bir hafta geriydi bu hafta 3050 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi doktor. Keyfi yerindeymiş, suyu iyi, doppler iyi, nstde de sancı çıkmadı, doktor daha durur dedi
Ocağı görücem ben bu gidişle inşallah. Haftaya vajinal bakıcam dedi gerçi tetikleyebilir doğumu ama dedi zaten 38+3 olacaksın sıkıntı olmaz dedi.
Elleri ayakları bütün uzuvları yüzündeydi doktor tek görünen şeyi erkeklik organı dedi onun fotosunu verdi
Yüzünü yine göremedik ama saçları ahenkle dans ediyordu yine suyun içinde ahh nasıl merak ediyorum
Böyle bende son durumlar
Moralimi bozan şey doğuma gelen 700 lira zam oldu4500 olmuş normal doğum ve ocakta da yine zam gelebilirmiş, fiyat sabitleme şeysi yapamıyolarmış.
Hiç olmadınız mı aşı?Maşallah her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim, biz de dün kontrole gittiğimizde Dr a sorduk ücreti, hem hastane hem de biz 1000er TL arttırmayı düşünüyoruz dedi ocaktaYine konuşuruz dedi ama artacak gibi bizim de.. Aşıyı da sordum, bence ol, bebek de antikorlu olsun dedi ama bilemedim ben. Herkes biraz bekle diyor, vakalar da korkutuyor tabi..
Maşallah sağlıkla gelsin paşacık,Kontrolden yeni geldim kızlar. Bebiş maşallah geçen hafta bir hafta geriydi bu hafta 3050 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi doktor. Keyfi yerindeymiş, suyu iyi, doppler iyi, nstde de sancı çıkmadı, doktor daha durur dedi
Böyle bende son durumlar
He vala esmerMissin hafif dalgali saclarin var uzun. Epey zayifsin ama bak gobek mobek yokKız benle mi uğraştın hayır olsun
Herseyin yolunda olduguna sevindimKontrolden yeni geldim kızlar. Bebiş maşallah geçen hafta bir hafta geriydi bu hafta 3050 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi doktor. Keyfi yerindeymiş, suyu iyi, doppler iyi, nstde de sancı çıkmadı, doktor daha durur dedi
Böyle bende son durumlar
Rüyanın hiç bi yeremi tutmaz yaHe vala esmerMissin hafif dalgali saclarin var uzun. Epey zayifsin ama bak gobek mobek yokBankada beraber calisiyoruz ama sen tasarim yapiyorsun ne alaka bilmem diorumki aaa bu bankaci26 nicini solesene bana die soruyorum gulusuuoruz baskalarida var burdan hepimiz bankadayiz
Hahahahahha tahmin etmistimRüyanın hiç bi yeremi tutmaz yasarışınım gayet balık etliyim topikçe bankaya gidip doğuralım kızlar
Bende Bi hamilelik uygulaması var orda post falan açıp soru soruyorsun kadının biri özelde normal doğum yapacakmış kadın fiyat konuşmaya gidince doğum yapınca atılan kesiyi dikmek için ek ücret istemişler 2500 normal doğum +kesik dikme 400 demişler şok geçirdim kadında diyor Ne yapıyım kesilince mecbur dikilecek böyle bişey duyan oldumu diyor artık neyden ek ücret alırız diye şaşırmışlar pes vallahiYaa ne iyi muhasebeniz varmışbize bir şey yapamayacaklarını söylediler. hatta yeni zam gelirse onu da ödicez.
Tmm dikme kalsın deyince ne cevap verecekler acabaBende Bi hamilelik uygulaması var orda post falan açıp soru soruyorsun kadının biri özelde normal doğum yapacakmış kadın fiyat konuşmaya gidince doğum yapınca atılan kesiyi dikmek için ek ücret istemişler 2500 normal doğum +kesik dikme 400 demişler şok geçirdim kadında diyor Ne yapıyım kesilince mecbur dikilecek böyle bişey duyan oldumu diyor artık neyden ek ücret alırız diye şaşırmışlar pes vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?